LovStat og lov

Midlertidig identitetskort. Alt du behøver at vide om dette dokument

Hvis du mister dit pas, blev det stjålet, eller du ændrer det i forbindelse med opnåelsen af en bestemt alder, så kan du bruge en midlertidig identitetskort. Hvorfor har jeg brug for det? Sådan får du det? Hvilke funktioner nem at bruge? Alt dette - i denne artikel.

Hvorfor har jeg brug for et certifikat?

Midlertidig certifikat - et dokument, som er et alternativ til passet myndighed. Han havde ikke udstede særligt, men du kan få papir på eget initiativ. Dette sker i tilfælde, hvor passet er i projekteringsfasen. For eksempel, efter tabet af det dokument, du vil blive bedt om at få et midlertidigt certifikat, i tilfælde af behov, du kan bruge det.

Midlertidig identitetskort er fuld og legitim dokument. På det vil du være i stand til at købe billetter, til at udstede tilladelser og udføre andre handlinger, der er fastsat ved lov. Vanskeligheder kan opstå, når du laver et lån, og den officielle beskæftigelse. Selv om fejl i dette tilfælde er ulovligt. Det eneste, som du kan blive udelukket fra dette dokument - det er ude af landet. I dette tilfælde bliver du nødt til at vente med at få et pas til at krydse grænsen til staten.

Hvordan man laver papir?

Få dokumentet vil ikke være svært. Hvis designet af passet du indse, at uden identitet kan man ikke gøre, giver passet kontoret to fotografier 3,5 til 4,5 cm, en fødselsattest og et håndskrevet erklæring, hvori du bliver nødt til at angive fuldstændige oplysninger om dig selv (navn, bopæl adresse, bopæl, fødselsdato og fødested). Uden dette vil det være muligt at gøre, hvis du beder om identifikation, når skiftende pas. I dette tilfælde vil alle oplysninger kommer fra din gamle dokumenter.

Midlertidig identitetskort udstedes for en måned. I løbet af denne tid, udstedelse af et nyt pas. Beredskab dokument kan udvides på samme sted, hvor det er udstedt.

Funktioner af at bruge identitet

Selv om registrering holdes russisk pas, kan du bruge certifikatet. Men det har et par funktioner, som du har brug for at vide. Du, som enhver anden borger i landet kan stoppe politibetjent til at kontrollere sine dokumenter. Må ikke blive overrasket, og ikke forsøge at modsige medarbejderen af de retshåndhævende myndigheder, hvis han anmoder om at gå med ham til afdelingen. Dette er helt lovligt, og det sker med aktiviteterne med henblik på godkendelse, midlertidig identitet. På grund af det faktum, at dokumentet kan være forfalsket nemt, er han behandlet meget omhyggeligt. For ikke at miste din tid, bringe med dig et andet dokument med foto (kørekort, studiekort, badge).

Midlertidig identitetskort er gyldig, så længe, indtil det er den dato, der er angivet i dokumentet. Efter dette, at dokumentet bliver ubrugelig, og du vil ikke have nogen ret til at bruge det.

Hvis du nægter at meddele en sådan godkendelse eller registrering af værdipapirer, er det nødvendigt at henvende sig til myndighederne og specificere de ulovlige handlinger i virksomheden / organisationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.