LovStat og lov

Måder at beskytte befolkningen, hvorfor folk har brug for social støtte fra staten?

I betragtning af den enorme økonomiske ulighed øger risikoen for væbnet konflikt på grund af sult og arbejdsløshed. Derfor er det vigtigt at forstå, at hvorfor folk har brug for social støtte fra staten. For de fattige arbejdsløshedsunderstøttelse eller modtage ydelser til store familier - det er det eneste middel til overlevelse under barske forhold.

Formålet med betalinger

Hvorfor folk har brug for social støtte fra staten, kan det forklares i to ord: regeringen skal tage sig af deres afdelinger. I betragtning af spørgsmålet i en bredere forstand, kommet til en anden konklusion: opretholdelse af stabilitet, nemlig bevarelsen af deres egen magt afhænger af den økonomiske status for borgere i landet.

Hvorfor har folk brug for social støtte af staten? At yde økonomisk støtte til trængende kategorierne i loven. Formålet med disse foranstaltninger er at skabe de sikkerhedsmæssige betingelser til uforudsete begivenheder. Disse omfatter:

 • naturkatastrofer;
 • nedture i økonomien;
 • frugtbarhed vedligeholdelse, betalinger til familier med mange børn, nye mødre;
 • human handicap, udseende pårørende.

former for kompensation

Overvej hvorfor folk har brug for social støtte fra staten. денежных выплат становится предоставление льгот. Nøglen til at få kontant betaling give fordele. Disse omfatter:

 • Gratis rejse på busser, sporvogne og tog.
 • Rabatter på forsyningsudgifter.
 • Skat tilbagebetaling til at købe en lejlighed i pant eller efter betaling af dyre behandling i klinikken.
 • Hjælp de fattige i form af nedsat pris måltider i skoler, gratis uddannelse, levering af kul i hjemmet.
 • Under krisen er fritaget for skat selvstændige borgere.

For økonomisk social støtte kan nævnes:

 • stipendium.
 • Betalingstransaktioner, sygesikringskort, der bor i en børne- eller plejehjem.
 • Mange børn får en godtgørelse, giver fortrinsret boliger.

Alt loven siger 50 typer af dele af befolkningen, der kan modtage kontanthjælp. Definer sådanne mennesker og familier på et eksistensminimum. Hvis indkomsten per person under remmen, fordelene ifølge det officielle udpeget af borgeren certifikat. Dokument taget fra arbejdspladsen eller i afdelingen for social beskyttelse i regionen.

For mere information om offentlig beskyttelse

Social støtte borgernes tilbydes i alle områder af livet. For eksempel implementeret vedligeholdelsen af børn og ældre. Pensionerne indstilles i henhold til den måde af menneskelig arbejdskraft, og børnetilskud tælles i boligen. Handicappede får også god kompensation fra budgettet, hvilket er nok til de grundlæggende krav i livet.

Sociale ydelser er altid over eksistensminimum, beregnet på tidspunktet betalingerne. Vi afholdt hvert år indekseret efter den officielle inflation i landet. Beskyttet enhver borger, der har ret til at anfægte afgørelser truffet af offentlige myndigheder, hvis han fejlagtige resultater.

Beskyttelse enhed i samfundet

Støtte til store familier til formål at stimulere fødselstallet i landet. Lignende formålene med skaberne af loven om barsel kapital til det andet barn. Med et stort antal børn, forældre kan ofte ikke overvinde fattigdomsgrænsen. Staten har ansvaret for den fysiske og moralske sundhed den yngre generation.

Blandt de midler hjælpe med at skelne billetpris uden betaling til bus by eller region. Indstil også undervisning på gymnasial eller videregående uddannelse efter at have oplevet nåde konkurrence. Hertil kommer, at loven etableret en betaling for fødslen af den tredje barn i familien, og får ret til muligheden for socialt boligbyggeri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.