LovStat og lov

Flag og våbenskjold Montenegro. Officielle symboler af landet

Montenegro - en lille turist land på Adriaterhavskysten. På sin våbenskjold viser en dobbelt-ørn, emblem af en ørn gentage Rusland. Det, der forener disse lande? Hvad er historien i de vigtigste officielle symboler i Montenegro?

land Montenegro

Mere i det XI århundrede Montenegro blev kaldt forskelligt. Så var der den serbiske stat, anerkendt af paven, under navnet Dukla. Senere, byzantinske krøniker angive det som Zeta - til ære for den eponyme floden. Det moderne navn af staten for første gang "blev lavet" i The Chronicles of Dubrovnik i 1376 og gradvist erstatte den tidligere. Venetianske version af navnet lød som Montenegro.

Mere end én gang, Montenegro område kontrolleret af andre lande. Hun ville være en del af det Osmanniske Rige, Kongeriget Serbien, Den jugoslaviske republik. Periodisk landet for at vinde sin uafhængighed, der kaldes fyrstedømme, riget.

Nu er det et selvstændigt land med sit eget sprog og kultur, som er blevet stadig mere populært blandt turister.

Våben for Montenegro: beskrivelse, historie

Vedtagelsen af våbenskjold Montenegro var i 2004, men så er det ikke er endeligt godkendt som landet mere afhængig af Serbien. I 2006 staten modtaget fuld uafhængighed og i det følgende år godkendt våbenskjold Montenegro.

Løven og ørnen er de mest almindelige billeder i heraldik. Begge disse er til stede på den montenegrinske våbenskjold. Golden to-ørn er afbildet i flyvningen. Over hovederne på ørnen er en gylden krone. I den ene hånd holder han et scepter, i den anden hånd er magt. På brystet af den ørn skjold opdelt i to dele, grønne og blå farver. På en blå baggrund skjold figur leopard løve gå på det grønne felt, hæver han sin højre pote.

I første omgang på armene placeret kun regne ørn. Sceptre og ORB dukkede op i hans ben, så i det XVII århundrede, og på hans bryst for at tilføje figuren af en løve.

Under eksistensen af Kongeriget Montenegro våbenskjold havde stadig endnu et kig. Var en sølv ørn og baggrunden som der blev afbildet en løve, var rød. Blå baggrund viste sig efter proklamationen af Danilo I verdslig fyrste.

Når den jugoslaviske våbenskjold Montenegro har fået et helt nyt look. Omgivet af en guld krans af havet voksede Mount Lovcen. På bjerget blev han portrætteret Petra Negosha mausoleum. Tricolor bånd sammenflettet krans nedenfor. En rød stjerne krans op bagtil, og fuldender kompositionen. Eagle på våbenskjoldet tilbage i 1993.

Våben for Montenegros: billeder, symboler

ørnen i heraldik tradition strækker sig fra oldtiden. Så ørnen var den måde Gud eller monark. Dobbelt-ørn i besiddelse af en hare poter, portrætteret selv i Hetiten riget. Det antages, at en ørn med to hoveder var en måde sumerisk-babyloniske gud lynnedslag, storme og krig - Anzu.

Våben for Montenegro og Rusland, samt Serbien og Albanien giver ikke sender til Babel, men snarere at den byzantinske og rapporter om økonomiske og kulturelle forbindelser. I det byzantinske rige, Dobbeltørn var elementet på armene Palaeologus dynasti i Montenegro han blev portrætteret i heraldik af den første kongelige dynasti Petrovic.

Leo er også en af de ældste symboler. Arter af løve i heraldik meget. Våben for Montenegros indeholder en figur gående leopard eller en løve, og han blev taget fra våbenskjoldet for den venetianske, hvis indflydelse tidligt for Montenegro var fremtrædende. Dette tal er et symbol på generøsitet, mod og adel. Eagle betyder normalt visdom og fremsynethed. I heraldik, er leopard løve ofte brugt som et billede på biskoppen, og nogle gange Kristus. Sceptre og ORB i kløerne på en ørn - et symbol på suverænitet og stat. Således er en løve og en ørn i en sammensætning viser en sammenhæng mellem styrken af kirke og stat.

flag Montenegro

I 2004 blev det godkendt af montenegrinske flag. I centrum af røde klud med kanterne zloty er to-ørn, som gentager billedet af den officielle statslige emblem.

I perioden fra 1910 til 1918 flag, svarende til serbisk og russisk, var sammensat af tre vandrette striber af røde, blå og hvide farver. I midten har også et våbenskjold, under SFRJ i midten var en rød stjerne. Montenegrinske naval flag gentager flag St. Andrew i Rusland.

Med fremkomsten af M. Djukanovic og tendensen i retning af fuld Montenegros uafhængighed, blev det nødvendigt at vedtage flaget, hvilket vil svare til den flag Serbien.

Der er også den uofficielle flag af landet. Det bruges af dem, der værner tanken om at genforene Montenegro og Serbien samt modstanderne af Kosovos løsrivelse fra Serbien. På dette flag tre vandrette bånd af ovennævnte farver og guld heraldiske ørn i midten.

konklusion

Flag og våbenskjold Montenegro har gentagne gange ændret, under kraft af omstændighederne. Efter at have passeret en lang vej for dannelse, de bevarer retten til arv, hvert element fortæller om den historiske fortid af landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.