FormationVidenskab

Marginale omkostninger og gennemsnitlige omkostninger: arten og forskelle

Marginale omkostninger - en pris der ville være påkrævet for at fremstille en yderligere enhed af produktet eller i forhold til skønnet eller faktiske produktionsmængde. Med andre ord, det er stigningen i omkostningerne, der er nødvendige for at få den næste enhed. For at finde de marginale omkostninger skal fratrækkes indeks for to tilstødende samlede omkostninger. Således, i sin form de marginale omkostninger er meget lig den marginale nytte af varer.

Marginal fysisk produkt - en vækst på produktionen i fysiske enheder produceret på bekostning af en ekstra enhed af variable omkostninger, mens andre omkostninger, der ikke har ændret sig. For eksempel, at opretholde niveauet af råmaterialer og energiomkostninger, men stigende lønomkostninger, kan således øge produktionen af en yderligere enhed. Men de økonomiske beregninger har, kontanter. Således er udtrykket marginale omkostninger mere foretrukket, eftersom de er udtrykt i monetære enheder, i modsætning til et fysisk produkt, målt i fysiske enheder (m, stykker, etc.).

Hvad er fordelene stadig giver marginal analyse i undersøgelsen af de økonomiske omkostninger eller udgifter? I processen med at beslutningsprocessen i første omgang det kommer til at sammenligne omkostningerne sammenligning. Resultatet er ofte hensigtsmæssigt kan for eksempel for at erstatte de dyre ressourcer eller råvarer billigere modstykker. En sådan sammenligning opnås bedst ved anvendelse af marginal analyse.

Den marginale omkostning bør skelnes fra et sådant udtryk som "sunk cost", der karakteriserer de tabte muligheder i forbindelse med de tidligere modtagne uinformerede beslutninger. For eksempel, du har købt skoene, men uanset af hvilken grund kom du ikke. Du er tvunget til at sælge til en pris under kostprisen. Forskellen mellem købsprisen og salgsprisen repræsenterer irreversible omkostninger. Sidstnævnte er ved at miste og er ikke taget højde for i beslutningsprocessen.

Det er også nødvendigt at skelne mellem gennemsnitlige og marginale omkostninger. Gennemsnitlige omkostninger ved at dividere den samlede produktionsomkostninger volumen. Det er indlysende, at virksomheden ikke kan sælge varer til under gennemsnitlige omkostninger, fordi så vil det simpelthen gå konkurs. Således er den gennemsnitlige udgift - en vigtig indikator for virksomheden.

Gennemsnitlige og marginale produktionsomkostninger er indbyrdes forbundne. Når værdien når den første minimum, bør de være lig med det andet.

Det er grunden til, at vedtagelsen af eventuelle økonomiske beslutninger skal være ledsaget af en margen, eller begrænse analysen.

For at vurdere effektiviteten og manglende effektivitet af alternative løsninger kan baseres på de marginale sammenligninger, der involverer vurdering af stigninger i den grænse, det vil sige på de ændringer af grænserne i specifikke værdier. Karakteren af den økonomiske beslutningstagning i høj grad bestemmer, hvad der vil være de marginale omkostninger, uanset om omkostningerne tilvækst negativ eller positiv.

Som allerede nævnt, de marginale omkostninger af formen er stort set magen til den marginale nytteværdi, hvor den yderligere fordel af nytte der menes. Derfor kan alle grænseværdierne vurderes som den differentierede begreber, fordi der i dette tilfælde taler vi om tilvæksten af ekstra værdi (omkostninger, nytteværdi og så videre).

Således er de marginale omkostninger tillader virksomheden at forudsige den konkurrencemæssige udbud af varerne. For at gøre dette, sammenligne de marginale omkostninger kurve og kurven forsyning. Den maksimale gevinst er opnået på det punkt, hvor kurven udbud og rækken af ligevægt markedspris vil blive krydset.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.