RelationerSeksualitet

"Kamasutra", udgør 11: beskrivelse, features og anmeldelser

Afhandling skrevet i det gamle Indien og dedikeret til at elske, sensualitet og begær partner oprindeligt blev kaldt "Kama", eller bedre kendt alle de "Kama Sutra." Forfatteren af denne tekst Vastyayana skrift var baseret på en lang række lære i Kama Shastra.

Historien om skabelsen

"Kamasutra" blev første gang oversat fra sanskrit til engelsk i England i 1884. Oversættelse legendariske doktrin blev gjort kendt på det tidspunkt kaptajnen Richard Burton. Efter overførslen af de første bøger blev udgivet af private udgivere engelske udgave af omkring 500 eksemplarer.

"Kamasutra" beskriver fireogtres stillinger, kalde dem "kunst". Forfatter legendariske forskere mener, at der kun er 8 måder at gøre kærlighed, og i hver af disse metoder er der 8 særlige poster.

I afsnittet "Om tilslutning af kærlighed" der betragtes som de mest kendte og har fundet udbredt anvendelse i populærkulturen, såsom arbejdsstillinger 11. De "Kama Sutra" kærlighed praksis helliget kun en fjerdedel af bogen, resten af de stater, som vel være en mand, og tilbød små copyrights argumenter om forholdet mellem mand og kvinde.

Forfatter af den berømte afhandling om kærlighed, mente, at seksuelle forhold mellem en mand og en kvinde der er intet at skamme sig over, men gør det tankeløst og skødesløst - en synd.

"Kamasutra" i dag

Til dato, på grund af den store popularitet af afhandlingen er ofte forveksles med disse lærdomme om kærlighed som "Kokoshastra" eller "Ananga Ranga".

"Kama Sutra", som er skrevet Vastyayanom blev ikke vist, foruden de fleste udgør beskrevet det var en forholdsvis kort eller ingen beskrivelse var. Derfor, som en illustration af det var det almindeligt at bruge erotiske miniature mongolske kunstnere, skrevet i sekstende nittende århundrede.

Blandt de beskrevne positioner er "låst", "slide", "Monkey", "Dolphin", "frø", "Juniper", "dam", og andre. Mange af dem bærer navnene på dyr, der skal ikke kun efterligne, men også at efterligne lyder iboende i sidstnævnte.

"Kamasutra": stillingen nummer 11

Fordelen ved denne position er, at under samleje, der er friktion af hanelementet af sidevæggen af en kvindes vagina. Denne position er meget lig den position nummer 1. For at gøre en kvinde bør ligge på ryggen, sprede benene bred og bøje deres knæ. En mand bør fastsætte i en lille vinkel til partneren, så hendes fraskilte højre ben liggende på sin venstre skulder. Det andet ben er bøjet kvinde bør være tæt presset mod låret mand.

"Kamasutra", del 2: kropsholdning 11-20

Pose nummer 12 er meget lig den foregående elleve. Det anbefales at udføre det på en solid senge med springmadrasser. Partner bør ligge på ryggen, sprede benene så bredt som muligt. Efter partneren vil bringe penis ind i en kvindes vagina, bør hun kaste venstre fod på en mand hugging hans bagdel. Højre ben i denne position skal udvides eller let bøjet ved knæet, og placeret mellem benene på den mand, da han skulle så meget som muligt lærredet klemme det med sin fod.

Positionen nummer 13, en pige liggende, spreder benene med en vægt på foden, på ryggen, og en mand er forsigtigt sænkes ovenpå hende og indfører penis. Da han vender sig til den venstre side, så hans krop var ved en maksimal vinkel til partneren, dvs vinkelret, løftede sin højre fod på hans bryst, og hans venstre hånd, der holder mellem hans ben.

At tage en holdning "krabbe" eller position nummer 14, mand bærer friktion bevægelse, sidder på en kvinde, der ligger på ryggen, benene krydse over. Ganske vanskelig situation, som manden i dette tilfælde bør være tilstrækkelig lang penis.

Position nummer 15 - pigen knæler på sengen et snit på albuerne. I dette tilfælde bør hendes bækken hæves højt over sengen, så at en mand kunne stå mellem hendes ben. Afhængig af væksten af partneren denne anledning kan udføres stående fødder på gulvet og knælende på sengen. Det særlige ved denne holdning er at komprimere, som der er skrevet i bogen "Kamasutra". Pose 11 er meget tæt på fornemmelser position nummer 15. For mere levende fornemmelser, kunne kvinden lukke sine fødder bag mændene, der til gengæld klemme hendes balder, vil udføre frem- og tilbagegående bevægelse bækken.

Position nummer 16 er ganske enkel og verdslige - en mand har til at ligge på ryggen pige fodring. Fordelen ved denne situation kan betragtes som en håndfri partner, som det kan stimulere brystet og en kvindes klitoris under samleje.

bedøvelse position

Pose nummer 18 - "Dragon". Kvinden ligger på kanten af en tæt masse eller træ skammel, hvilende ben lige på gulvet, efter at sprede dem. En mand falder for en kvinde, hviler sine fødder på gulvet. Samtidig holder balancen, holder hendes bryster med hænderne, kommer ind i penis.

"Flight af sommerfuglen" - er den position nummer 19. Pigen ligger på kanten af sengen, på ryggen, med benene lige op. Man, skubber hans fødder, han er en partner, stående på gulvet. Interessant positionen 20 er en variation af "sommerfugl flyvning", den eneste forskel - en gjord fødder partner under translationelle bevægelser bækken.

En af de mest fantastiske position i bogen "Kama Sutra" - stillingen nummer 11. Det er kendt, at i det legendariske bog, grundlaget er unikke 8 positioner, og de er alle på en eller anden måde stammer netop fra position nummer 11.

Ligheden af stillingerne, forholdet og en kort beskrivelse

Interessant lighed nogle af positionerne beskrevet i bogen "Kamasutra" (Posture 11 og 41). Således "fornøjelse stående" - kropsholdning, bedre kendt under nummer 41. Kvinden ligger på en blød seng med en fluffy fjer seng, spreder benene. Lige ben rejser på en kiste partner niveau, bøjning det ved knæet. Den venstre fod hviler på fødderne i sengen. Manden rejser sig til ansigt kvinden, bøjede knæ. Med sin højre hånd holder han kvinden forlod knus hende rundt om taljen. Partner bør derfor favne den partner, med den ene hånd på hans hals.

I position 41, som i position 11, er bevægelserne udføres i en næsten vandret stilling. I dette tilfælde en mand gør en frem- og tilbagegående bevægelse i en bestemt vinkel. Samtidig kan hun hjælpe sin elsker, bevæger sine hofter mod ham.

Stilling over mulige

Mange unge par, der lige er begyndt at forstå kunsten af kærlighed, opmærksom på, at beskrivelsen af positionerne i den nævnte arbejde er ofte forvirrende og uklart. Derfor sexologer anbefale at gøre sig bekendt med den tredje, toogfyrretyvende, tolvte, 54:e, 62:e udgør for billeder, som også kan findes i bogen "Kamasutra". Pose tager nummer 11 på denne liste et særligt sted, så usædvanligt at finde detaljerede eller iscenesatte billeder af alle handlinger under det.

Bortset fra et sæt af stillinger, der er kendt for deres sofistikerede, en særlig plads i bogen er et kapitel dedikeret til stimulering af punktet G. Faktisk en af de vigtigste kriterier for sex er ikke kun at få en orgasme, men også tilfredshed partneren.

For at opnå kvindelige orgasme særlig rolle tager klitoris stimulation, erogene zoner og punkt G. Derfor både nybegyndere og mere erfarne elskere Vastyayanom blev anbefalet brug positionen nummer 11.

"Kamasutra", del 2, indeholder 10 af de mest velvalgte positioner på gennemførelsen af hvilke mænd er frie ene eller begge arme, så det kan give ekstra nydelse af sin partner under samleje.

interessante fakta

Den mest berømte kærlighed afhandling Indien mere end to tusinde år. Og forfatteren, Vastyayana, kaldte sin bog efter nydelsen af Gud, glæde og kærlighed.

"Kama Sutra" - er først og fremmest, bogen handler om relationer, følelser og harmoni mellem de to elskende. Husk, at erotiske anbefalinger indtager en femtedel af afhandlingen.

Af den måde, blev bogen udgivet i masse udskrive først efter tresserne af det tyvende århundrede. En spillefilm af samme navn blev filmet i 1996 - "Kamasutra".

Poza 11, ved den måde, var oprindeligt ikke medtaget i traktaten, og er blevet beskrevet kun i udkastene til forfatteren.

Selvfølgelig i USSR, blev bogen forbudt, fordi man mente, at det fremmer nedbrydningen af kommunistiske ideer. Men i 1996 bogen blev oversat til Udmurtisk, hvilket har bidraget til at øge populariteten af sproget i regionen.

anmeldelser

Ofte har uerfarne unge par tyet til brugen af den velkendte én-binds udgave af kærlighed, venter usædvanlige fornemmelser. Ser man gennem billeder af rejser, de unge elskende er i en ubeskrivelig glæde, men kun så længe tør prøve.

Af de tres-fire positioner er den virkelige styrke de femten resterende kræver utrolig styrke, smidighed, udholdenhed fra pigen, og stærke hænder, en høj og temmelig lang penis på manden.

Især blandt den hastigt købte bogen diskuterer kropsholdning nummer 11 i frontal design. "Kama Sutra" er meget tvetydig i beskrivelsen af denne stilling. Det er interessant, at i henhold til publicering og oversættelse, kan placeringen af hænderne på mænd og kvinder ændrer hofterne og mere som stillingen nummer 4 eller endda 32.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.