RelationerSeksualitet

Interessante fakta om stillingen af Vovse-stil

Mange par er glade for at engagere sig i doggy-style. Denne artikel vil tale om de funktioner, fordele og ulemper ved denne stilling.

Lidt af doggy-style

Denne stilling kaldes på forskellige måder. "På sine knæ", "som en hund", "manden bag" osv Faktisk har denne version af samleje været kendt siden oldtiden. Og både nu og tidligere modtaget både misbilligelse og beundring.

I dag er denne holdning er meget populære. Det giver dig mulighed for at opleve eller den uforlignelige fornemmelse for begge parter. Særlig velegnet til en lidenskabelig og aktive natur, der gerne hurtigt og endda lidt ru sex.

historie

Et andet navn, "udgøre levretki", var på grund af den enslydende race af hunde. Disse miniature kæledyr forbens meget kortere end den bageste. Derfor er deres ryg har en svag hældning.

Da kvinden, bliver i denne position, stående på alle fire, det ligner en Greyhound. Efter alt, hun skal også seksuelt bøje tilbage. Dette er - meget spændende forestilling. En sjælden mand kan roligt se på en kvinde i en positur af Vovse-stil. Billeder og videoer af sådanne handlinger kan hurtigt kalde det et brændende ønske.

Vovse-stil apparater

Selvfølgelig, denne holdning ikke er for romantisk. Ingen øjenkontakt, kan elskende ikke kysse hinanden, og så videre. Men for en mand åbner en meget spændende "panorama",. Han kan se den mest interessante del af partnerens krop, fri til at kæle hendes bryster. Pose spodvigaet en forholdsvis aktiv og lidenskabelig samleje.

Samtidig, en kvinde - på alle fire. En mand kommer ind i hendes, da han knælende.

fornemmelser

Doggie Style - kropsholdning, hvor dyb indtrængen. Derfor føler under intimitet er meget lys. Også under samleje er stimuleret af den berømte punkt G.

Under sex, kan du ændre vinklen og indtrængningsdybde. Desuden kan denne fremgangsmåde styre en mand og en kvinde. Dame, for eksempel en hel del stærkere eller svagere at bøje tilbage.

Fordele doggy-style

Manden kan nemt kærtegne klitoris partner, der bidrager til tilfredshed under samleje. I løbet af denne sex en kvinde kan meget vel få multiorgazm - både klitoris og vaginal. Under sex partner kan kysse og kærtegne hele kroppen af hans dame.

Desuden inden nærhed af hver kan fokusere på personlig nydelse.

mangler

En af de vigtigste argumenter kritikerne - at manden klart dominerer processen. Også udgøre direkte forbundet med parring af dyr.

En anden ulempe - det er nødvendigt ikke at glemme at være forsigtig. Alt for dyb indtrængen kan forårsage kvinder ubehag og endda smerte.

Hvor kan jeg søge doggy-style?

Stillingen er meget praktisk, så det kan bruges i næsten ethvert miljø. Særligt slående er de følelser, hvis sex er spontan. I et ord, drej fantasi og forsøge at starte!

Selvfølgelig er placeringen af "en hund" ikke alt er forbundet med en første date eller en romantisk aften. Derfor behøver mange ikke bruge denne stilling i begyndelsen af deres forhold, hold det til senere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.