Kunst og underholdningFilm

Race, hastighed, køre ... De bedste film om biler

Hvem drømmer ikke at køre en førsteklasses bil? Den fantasi af hver mand indtager en særlig plads maskine. De er kvinder, tiltrække og charme er ofte genstand for vittigheder. Film forbundet med biler - en særlig genre, herunder de uundværlige komponenter: en øde motorvej eller overfyldt byens gader, mesterlig kørsel, som kun kan misunde, hastighed, race, og, selvfølgelig, drev. I disse film kan du nyde de eksklusive modeller af biler, som du ikke vil se i det virkelige liv. I denne artikel husker vi de mest levende og spektakulære film om biler.

Hurtig og rasende

For det første med rette hersker medier franchisen "Fast and the Furious". Med udgivelsen af den første del af skaberne indså, at dette ikke er begrænset. Eventyr undercover betjent Brian O'Conner hver gang bliver til farlig jagt og fange berygtede forbrydere. Syv spillefilm og to dokumentarfilm, "Fast and the Furious" til højre gå forrest i kategorien "De bedste film om biler," også fordi det samlede resultat af franchisen mere end $ 2 milliarder dollars.

"Sammen nat veje, forbi nogens drømme ..."

Fransk film giver din hule bedste hit, kombineret elementer af eventyr, detektiv, thriller og komedie. Taxachaufføren, berømt dissekere byen på sin "Peugeot 406", er tvunget til at samarbejde med politiet, så for ikke at miste rettighederne. Assistance af en erfaren taxachauffør kommer i handy er den bedste - sammen med en politibetjent Emilien de undertrykker ryttere bande, røve banker.

I Sovjetunionen, også var i stand til at køre

En af de første film af indenlandske cinematografi blev berømt komedie Eldar Ryazanov. "Pas på bil" film scenarie har gennemgået forbedringer, blev det "degraderet" til at spille, og først derefter fik grønt lys til at skabe en spillefilm. Tilskuere var tilfredse med historie Yuriya Detochkina. Han præsenterede en moderne Robin Hood, der stjæler en bil for dem, der har tjent deres sorte penge: bestikkelse, spekulation og korruption. Det var det bedste argument for det sovjetiske regime, argumenterer , at sådanne film gør seerne tror. "Pas på bil" Filmen fik bred anerkendelse af beskuerens også takket for deltagelse af berømte komikere - Innokentiya Smoktunovskogo, Oleg Efremov, Alexei Papanova at hans spil og det modsatte af tegnene giver det en særlig farverig.

Brød Pagten regler

Måske hvis Frank Martin ikke stoppede på vejen for at skifte et dæk sprængningen af den første del af "The Transporter" ville blive endelig. Men det var der! En tidligere commando Frank arbejder som privat taxichauffør - transport af varerne, ingen spørgsmål. Tilfældigvis så "varer" i ansigtet af en levende pige bejlede han selv en masse besvær ...

Film om biler kan ikke undvære denne succesfulde amerikanske franchise. "Carrier" er omdannet til en række film, hvor hovedpersonen er altid en forkæmper for retfærdighed og andres liv af Jason Frank Steytema. I øjeblikket fire stykker frigivet. Den seneste, der kaldes "Legacy", den vigtigste rolle ed skrein.

amerikanske racere

Emne væddeløb blev den centrale idé for mange film. "Gone in 60 Seconds" er den oprindelige version i 1974 og en moderne tilpasning. Hovedpersonen er tvunget til at vende tilbage til den sidste session, for at redde livet for en elsket. Alt, hvad han har brug for - for at stjæle 50 biler i en nat. For at hjælpe det tiltrækker gamle venner ...

Indsatsen i 2000 har overgået sin forgænger. I den verdensomspændende box office, samlede han mere end 270 millioner $. Den vigtigste rolle Nikolas Keydzh.

I film om biler, herunder malerier, udgivet for nylig. "Need for Speed" (Need for Speed) er en skærm udformning berømt enslydende video bestående af flere dele. Første klasses mekaniker, Toby bor deltagelse i hemmelige løb. Han håber på at vinde dem til frelse for familiens værksted. Tager sin kollega i teamet, det er hans skyld er i fængsel. Og efter udgivelsen det viser sig, at den første på vejen er det ... Need for Speed - en af de forventede billeder. Frigivelse modtaget kontroversielle anmeldelser, men var en kassesucces bezogovorochen - mere end 200 millioner dollars i overskud.

Blandt andre lige så berømte malerier bør gøres bånd "Finish Line", "Speed Racer", "Vanishing Race", "Street racere", "Death Race" og andre film om biler.

Dokumentar Chronicles: biler fra alle retninger

Ikke alene spillefilm helliget emnet biler, deres enhed, indsamling og reparation, færdselsregler. I den indenlandske og udenlandske tv, er der en række af sådanne film og talkshows at diskutere den nyeste internationale HGV. Disse omfatter dokumentarfilm "hovedvejen", "Avtokoroli ørkenen", "forhandlere", "Science på hjul", "Top Gear" og "Hurtig og højt" og "Pimp My Ride".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.