Hjem og familieGraviditet

'Hormonelle' løbende næse eller rhinitis gravid

Rhinitis - en sygdom, som med jævne mellemrum lider næsten alle mennesker på jorden. Det er derfor, de henviser til det, men med ekstrem fjendtlighed, men for det meste uden angst - pomuchayus uge, og vil finde sted. Og hvis en uge vil ikke være nok? Mange kvinder, der er i en position i vente for netop sådan en skæbne. Rhinitis gravide kvinder ifølge statistikken findes i mere end 30% af dem. Og behandlingen, som er kendt, en flerhed af vordende mødre kontraindiceret medicin og folkemusik retsmidler. De fleste bekymrende, rhinitis gravid ofte starter lige ved udgangen af det første trimester, og kan vare op til fødslen.

Rhinitis gravid for nogle kvinder bliver til en reel tortur. Konstant tilstoppet næse forhindrer ikke kun tilstrækkelig opfattelse af lugte, men også gør det vanskeligt at ånde, hvilket påvirker drømmen om fremtidens mor og fører til ilt sult. Og det var under graviditet, denne parameter er meget vigtig, fordi fosteret modtager ilt fra moderens blod er. Hertil kommer, gravid rhinitis er en konkret hindring for den inhalerede luft, men snarere for hans udrensning, og derfor er det respiratoriske system tilbage uden nogen form for beskyttelse til de negative virkninger af miljøfaktorer.

Alle fejl - skiftende hormonal gravid. Det er kendt, at hos kvinder "i position" har et højt indhold af progesteron, hvilket fører til væskeretention og øge blodvolumen. Og fordi østrogen praktisk talt alle slimhinder, herunder slimhinden i næsehulen, bliver fuldblods, tykkere. Det er derfor vanskeligt at trække vejret gennem næsen har været ødematøs slimhinde betydeligt indsnævrer nasalpassagerne.

Rhinitis under graviditet: symptomer

Rhinitis forårsaget af hormonelle årsager, ofte følte som en stærk tilstoppet næse. Også den vigtigste symptom "gravid rhinitis" er vanskelige nasal vejrtrækning og tørhed i næseslimhinden. Udover markant tendens til blødning fra næsen.

Rhinitis gravide kvinder: behandling

For det første skal det være så godt som muligt, befugte det rum, hvor den vordende mor tilbringer det meste af tiden. Dette kan komme som en særlig luftfugter og bedstemor agent - et vådt håndklæde på batteriet. Absolut er ligegyldigt, hvilken vej målet er nået, det vigtigste, at den befugtede luft i rummet er sikker på at forbedre den generelle sundhed i den gravide. Også være klar over den almindelige udluftning, fordi tørhed i luften afhænger af temperaturen i rummet. Udluft rummet hver time, åbne vinduet i ca 10 minutter.

Rhinitis kan lette gravid nasopharyngeal udskylning. Til denne procedure for at bruge færdige løsninger på apotek mineraler er også perfekt egnet afkog af urter og almindelig havsalt (1 kop vand til 2 tsk salt).

Rhinitis medicin bør kun udpege en læge for gravide kvinder. Desværre kan ikke alle produkter fra en almindelig forkølelse bruges "i en position", især når man tænker på længden af strømmen af rhinitis. Anbefales ikke til brug antihistaminer, og enhver form for fysioterapi, eller inde. Med ekstrem forsigtighed anvendes sosudosuzhiyuschie præparater, selv om de kan give betydelige og hurtige effekt, men samtidig repræsenterer en temmelig høj risiko. Oftest læger anbefaler, at gravide kvinder bruger rhinitis hormonelle agenter - i form af aerosoler, kortikosteroider, deres absorptionsevne er lille nok, så disse stoffer ikke har særlige risici for både den gravide og til hendes foster.

"Gravide løbende næse" - et fænomen klart midlertidig, men at konkurrere med ham til gavn for både kvinder og ufødte barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.