HjemlighedVærktøj og udstyr

Fejl i kedler. Kedlen "Navyen": fejl "03". Navien kedel: grundlæggende fejlkoder

I dag forbliver ikke kun beboere i landejendomme, men også ejendomsejere i bygrænserne fortsat et autonomt gasvarmesystem. Dette skyldes de positive træk ved moderne instrumenter, nem betjening og bekvemmeligheden ved deres installation.

Blandt det store udvalg af sådanne produkter er navyskedlerne efterspurgte, men selv sådanne enheder kan være vanskelige at arbejde med, fejlkoder hjælper dig med at forstå dem. De vil blive diskuteret nedenfor. På trods af det faktum, at producenten giver en ret lang garanti, er det stadig muligt at nedbryde dem, de sker nogle gange i systemet. Men som praksis viser, med den rigtige tilgang, er de let elimineret.

Hyppige kedelfejl

Hvis der under udførelsen af udstyret blev udgivet en fejl "03", skal kedlen "Navien" forsøges at vende tilbage til normal drift. Ethvert udstyr (her kan du inkludere og hvad der er beskrevet i artiklen) bliver før eller senere defekt. Dette kan skyldes ukorrekt installation eller manglende overholdelse af driftsreglerne. Nogle gange resulterer dårlige kvaliteten af kølevæsken i skader på apparaterne.

For at brugeren kan bestemme årsagen og træffe den rigtige beslutning, har fabrikanten givet et display, for hvilket fejlkoder udskrives. Nedenfor finder du de mest almindelige problemer, der kan opstå under drift. Mange brugere hævder, at den mest almindelige fejl er "03". Kedlen "Navien" kan dog give andre koder. For eksempel er overophedningen af udstyr angivet ved betegnelsen "01E". Tallet ændres til "02", hvis kølevæskeniveauet er for lavt. Den samme kode kan indikere, at flowføler kredsløb var brudt. Hvis fejlen er "03" på displayet, modtager kedlen "Navien" ikke et signal om flammen. Figuren "04" angiver, at der er opstået en falsk flammemeddelelse. I temperatursensoren kan der opstå et åbent kredsløb, som angivet ved fejlen "05".

I systemet med varmt vandforsyning kan der også være visse vanskeligheder, for eksempel kan sensorkredsløbet blive brudt, som angivet ved fejlen "07". Nogle gange oplever fanen også problemer med driften, dette er angivet med fejlen "09", men hvis røgfjernelsessystemet fejler, vil du se figuren "10" på displayet. Passagersensoren møder undertiden et kortslutningsproblem, i hvilket tilfælde fejlen er angivet med nummeret "13", men lukningen eller bruddet af sensorkredsløbet, der angiver et ukorrekt lufttryk, vil blive angivet med nummeret "27". Fejl i kontrolkortet eller en funktionsfejl under driften af hele systemet kan angives med nummeret "15".

Mere om "03" fejl

Hvis der opstår et problem før dig, hvilket er udtryk for, at udstyret producerer fejl "03", skal kedlen "Navien" returneres til normal drift. Hvis du bemærker, at "03" vises på displayet, kan du være sikker på, at enheden ikke har modtaget et flamssignal. Som en årsag til dette problem kan man skelne fraværet af gasforsyning, såvel som ioniseringssensorens svigt. Nogle gange er der simpelthen ingen antændelse, eller hanen er lukket. I nogle tilfælde er enhedens jordforbindelse funktionsfejl.

For at løse dette problem er det nødvendigt at rengøre blokering på flamssensoren. Hvis du mærker en grå belægning på elektroden, så skal du slippe af med det. Til dette bruges fint sandpapir, som det er nødvendigt at rengøre overfladen.

Anbefalinger til fastsættelse af nogle problemer ved hjælp af grundlæggende fejlkoder

Hvis du har købt en gaskedel "Navien", er fejlen "03" ikke den eneste kode, der kan udstedes af displayet. Når denne eller den pågældende kode vises, skal du kontakte en specialist for at få hjælp. De kan fejlsøge eller rådgive brugeren. Men nogle ejere forsøger at identificere fejlen selv og bringe udstyret i funktionsdygtig rækkefølge.

For eksempel, hvis en "01" fejl opstod, kan en reduktion i strømmen eller tilstopningen i varmesystemet betragtes som en årsag. Nogle gange indikeres dette ved cirkulationspumpens svigt. For uafhængigt at afslutte situationen er det nødvendigt at kontrollere filteret i varmesystemet til luft. Den nemmeste løsning ville være blødningen af propperne. Det næste trin er at kontrollere effektiviteten af pumpen og spolen for modstand. Sommetider er cirkulationspumpens pumpehjul beskadiget.

Løsning af problemet med fejl "02"

Det er nok i mange huse i dag kan du møde kedlen "Navien". Fejl "03" (hvordan man fjerner det, blev nævnt ovenfor), opstår så ofte som fejl "02". I dette tilfælde kan varmt vand strømme fra varmekranen, som ændres til et koldt vand efter nogle få sekunder. På panelet på dette tidspunkt kan temperaturen stige til et maksimum og derefter falde skarpt. Brugere på samme tid bemærker, at alt er normalt med varmesystemet.

Årsagerne kan være:

  • Mangel på vand
  • Fejl ved passagesensoren;
  • System blæst op;
  • Manglende mulighed for at indsamle nominelle drejninger ved hjælp af cirkulationspumpen.

Nogle gange er varmefordelingsventilen simpelthen lukket. For at løse dette problem bør du justere trykket, se spolenes modstand og blæse luften fra systemet. I dette problem, som i ovenstående, kan årsagen være en mislykket impeller. Før du starter opvarmningsudstyret, er det nødvendigt at studere fejlene i Navien-kedlen, fejlen "03" er ikke det eneste problem, der opstår, når enheden fungerer.

Hvis du bemærker "02" på displayet, kan du åbne forgreningsventilen på enheden og derefter demontere sensorhuset. Dette fjerner afkrydsningsfeltet. Eksperter hævder, at problemet i dette tilfælde kan opstå på grund af et luftluk, hvilket sandsynligvis er mest sandsynligt. Vandet i kredsløbet opvarmes, men efter at luften kommer ind, stiger temperaturen til en kritisk temperatur, hvilket giver en fejl på "02".

Løsning af problemet med fejl "10"

Nogle gange producerer Navyen-kedlen en fejl på "03", men i nogle tilfælde kan du bemærke, at koden "10" vises på displayet. Dette kan ske på grund af en fejl i ventilatoren. Rørene kan være beskadiget eller forkert forbundet. De skal gå fra ventilatorspolen til tryksensoren. Nogle gange fører fejlen "10" til skorstenens tilstopning. I nogle tilfælde kan stærke vindstød forårsage, at kedlen udsender ovennævnte fejl. Fejl kan fjernes ved at udskifte eller reparere blæseren. Skorstenen skal rengøres, men kontroller den først. Rørene fra sensoren skal tilsluttes korrekt, det er vigtigt at udelukke kinks, hvis nogen.

Ekstern støj uden fejl

Hvis du også har besluttet at købe kedlen "Navien", kan fejlen "03", hvis årsag er nævnt ovenfor, opstå af dig. Men nogle gange ledsages udstyret af udstyret af ekstern støj, hvilket ikke er normalt, men skærmen giver ikke fejl.

Når du tænder varmt vand, kan du høre en buzz. Denne situation, det må indrømmes, forekommer ret ofte. Det skyldes, at varmeveksleren er tilstoppet, dette er en konsekvens af brugen af et lavkvalitets kølevæske. Hvis du står over for denne situation, skal varmeveksleren udskiftes, men rengør den i det mindste til starten.

Fejl "05"

En af de mest populære i det moderne marked er en gaskedel "Navien", fejl (fejl "03" kan angives) kan udelukkes alene. For eksempel, hvis "05" vises på displayet, kan dette indikere en pause i temperaturføler kredsløb. Dette indikerer, at der er en dårlig kontakt mellem controlleren og sensoren. Der kan forekomme en kortslutning i samme afsnit.

Forbrugeren skal kontrollere, om der er modstand på kredsløbet fra sensoren til controlleren for at løse problemet. Hvis du finder en fejl, kan du udskifte sensoren. Som en alternativ løsning anvendes en metode, hvor det er nødvendigt at afbryde forbindelsen og tilslut igen sensor- og controllerkontakterne. Nogle gange hjælper en sådan tilgang.

Problem med mangel på varmt vand

Du kan opleve, at kedlen ikke leverer varmt vand. Det opvarmer det til opvarmning som det skal, men tjener ikke til varmt vandforsyning. Problemet i dette tilfælde er udtrykt i en trevejsventil. Reparation eller rengøring er ikke nødvendig, delen skal simpelthen ændres. Dette problem er ikke sjældent, fordi det normale ventillivstid er kun 4 år.

konklusion

Når du bruger udstyret, kan du også have en fejl "03" på kedlen "Navien". Hvad skal man gøre i dette tilfælde, bør du nu vide, som du har læst de oplysninger, der er beskrevet ovenfor. Men det er værd at erkende, at disse enheder er økonomiske og pålidelige. Hvis du bruger dem korrekt, så er komplikationerne ret sjældne. Men for at løse dem om nødvendigt kan du endda uden involvering af service specialister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.