BilerBiler

Volkswagen Passat Alltrack: Specifikationer, fotos og anmeldelser af ejerne

Historien om bil "Volkswagen Passat" begynder i 1973, tilbage i år. Men kun i 2011 blev verden introduceret touring Volkswagen Passat Alltrack, som nu er på vores veje forekomme ret ofte. Bilen virkelig hurtigt blevet populær, betyder det ikke overraske, hvis du ved om hendes funktioner og fordele.

udseende

Denne fordel skal bemærkes i første omgang. Grundlaget for Volkswagen Passat Alltrack model platformen blev taget fra VW B7 Variant. Det første, fanger øjet beskyttelse af umalet plast, som er omfattet af de tærskler, hjulkasser og hele kroppen på omkredsen (herunder kofangere). Det betyder ikke forblive ubemærket og sportsligt elegante, moderat aggressiv frontend. Det er indrettet optik udtryksfulde danner tilstrækkeligt smalle kølergrill belagt chrom prominente luftindtag og beskyttende "ski", lavet af rustfrit stål.

Opmærksomheden henledes og 17-tommer hjul Ancona, som eventuelt kan være erstattet af andre 18th eller 19th diameter. Det skal stadig bemærkes, at de harmoniske udseende hjulkasse udvidelser perfekt beskytte kroppen mod skår. En berygtet lys, harmonerer godt med udseendet, ikke kun understrege den atletiske, "lager" stationcar, men også giver fremragende udsyn i dårligt vejr. Af den måde, kan du eventuelt installere LED optik.

interiør

Det indre af Volkswagen Passat Alltrack behage enhver æstetiker. I processen med efterbehandling det har været brugt kun komponenter af høj kvalitet, utrolig komfortable sæder, blev det besluttet at polstre materialer 7 topmøder og Alcantara og pedal - dækning børstet rustfrit stål. Fra det er lavet og holdbare dørtrinsbeskyttere med «Alltrack» ses.

Inde, ikke kun smukke, men også meget rummelige. Og der er plads nok i benene og knæ, og over hans hoved. Ingen vil føle trang, selv om alle passagerer er indehavere af en ikke-standard build.

Og alligevel er det værd at bemærke den opmærksomhed stammen. Dens volumen er lig med 1700 liter, og er et imponerende tal. Dette rum kan nemt passe udstyr til kitesurfing, for eksempel.

praktisk

Volkswagen Passat Alltrack er en funktionel bil i enhver forstand af ordet. Han er endda i stand til at trække et påhængskøretøj vejer op til en imponerende 2,2 tons! Og denne funktion gør bilen pålidelig og loyal assistent i udførelsen af enhver opgave.

Men meget mere interesse er en høj kvalitet skærm, der er placeret foran forruden. Efter alt, er det projicerede oplysninger om hastigheden af bilen, trafikskilte, information støttesystemer, samt forebyggelse og navigation signaler. Tilstedeværelsen af en sådan funktionalitet gør det muligt for føreren at øjeblikkeligt at læse de oplysninger, han har brug for, og ikke blive distraheret fra vejen. Især, at displayet kan let fjernes i instrumentbrættet og luk låget.

udstyr Egenskaber

Den nye Volkswagen Passat Alltrack kan prale tilstedeværelsen af Area View omnidirection-system med kraftfulde fire kameraer. De tage billedet projiceres på skærmen så Infotainmentsystemet. Det er svært at overvurdere nytten af denne funktion. Efter alt, giver et overblik over de vejstrækninger, der er umærkelig til førersædet.

Også bidrager dette system til den nøjagtige sammenholdt med koblingsanordningen, og gør det muligt at udføre en omvej forhindringer, herunder omvendt. Desuden kan det endda generere den slags fugleperspektiv! For at gøre dette, anvender systemet data fra hvert kamera. For at sige det enkelt, området View - er en assistent, hvorved føreren kan se alt, hvad der foregår omkring sin bil på hver side.

Det skal bemærkes, opmærksomhed og tilbyder et valgfrit bakkamera, omhyggeligt "skjult" under VW-logoet. Hun har en funktion. Kameraet systemet pålægger automatisk på det projicerede billede af de ekstra linjer, der hjælper føreren til at korrekt estimere afstanden. Mærkning displayet hjælper til at forstå i hvilken retning vil flytte bilen på den aktuelle position af rattet. Tilstedeværelsen af en sådan funktion betydeligt letter processen med parkering og manøvrering.

motor

Den mest almindelige udgave af Volkswagen Passat B8 Alltrack er drevet af en kraftig 220-stærk enhed TSI, der arbejder i tandem med 7-trins "automatisk". Dette gør det muligt for motoren at accelerere vogn til 100 km / t på 6,8 sekunder. Den maksimale hastighed i øvrigt er 213 km / t.

Denne motor er ikke kun kraftfuld, men også økonomisk. I den kombinerede cyklus, forbruger denne enhed kun 6,9 liter brændstof. Ved kørsel gennem byen tager omkring 8,5 liter, og på vejen - omkring 6 liter.

Ny Volkswagen Passat Alltrack beskrivelse ville være ufuldstændig uden en nuance. Det er nyttigt at vide, at de TSI motorer af den nyeste generation er nu 20% mere økonomisk end sine forgængere. Det betyder, at de nye enheder, i tandem med DSG gearkasse, overholder de væsentlige krav i miljøvenlige Blue Motion Technologies.

suspension

Det er vigtigt at nævne, at det standardudstyr omfatter også et adaptivt system, der gør det muligt at justere og tilpasse chassiset DCC. tilstedeværelsen af sådanne funktioner kan dog prale af en version med motoren 220 og 239 "heste", hhv. Hvis du ønsker at købe en model med en anden maskine, bliver du nødt til at bestille et adaptivt system hver for sig, som en mulighed.

Folk, der ejer en generalist, siger, at det i væsentlig grad forbedrer køreegenskaberne. Justering af dæmpning parametre suspension overraskende præcis. Desuden er det kun ved at trykke på en knap, kan folk vælge den drivende modus i øjeblikket. Totalt tilgængelige tre varianter - standard, komfort og sport. Men uanset mode eller flytte bilen, vil hans køreegenskaber behage alligevel. DDC reagerer på nogen, selv de mest mindre ændringer i vejforholdene, og stadig giver mulighed for acceleration processer, håndtering og bremsning. Selv indstilling roret konverteres, afhængigt af tilstanden.

Standardudstyr

En komplet liste over udstyr, der indgår i den grundlæggende pakke af udstyr i køretøjet, er imponerende ikke værre end de eksisterende Volkswagen Passat Alltrack specifikationer.

Pakken indeholdt et dynamisk område corrector, LED-lys kørelys, varmereflekterende glas, varme blæser forrude, Hill holdefunktionen (støtte nedstigningen / stigning), den indre spejl med hukommelse samt uden for foldning indstilling, og elektrisk opvarmet.

Der er også en forlygte vasker, regnsensor, parkeringssensorer (for og bag), adaptiv undervogn kontrol omstilles gulv i bagagerummet læder greb Shifter, et armlæn, et sæde med lumbal og sidestøtte. I tillæg til ovenstående, har maskinen 3-zone "klima", lydsystemet Sammensætning Medier, den mobile grænseflade, en læder multifunktionsrat med varme, startspærre, CZ med fjernbetjening, komfortabelt starten option airbags (front side, gardin og beskyttelse hoved) og mere mere. Listen over udstyr er imponerende, og det er den grundlæggende pakke, og det er ikke engang halvdelen.

indtryk ejere

Nu er det nødvendigt at være opmærksom på kommentarerne fra virkelige bilister, der forlader anmeldelser om Volkswagen Passat Alltrack. Features alsidige faktisk imponerende, men visse funktioner kalder ejerne af denne model en ægte glæde.

Uden undtagelse, alle ros designet grænseflade til telefonen, hvilket gør det muligt at kommunikere, mens man kører på telefonen, og ikke kommer ud på vejen. Systemet har en fremragende digital processor, der håndterer det. Han, ligesom højttalere med en mikrofon, som er integreret i taget polstring, giver fremragende lyd. A kommunikationsproblemer, hvis man tror de anmeldelser, ingen havde. Dette er imidlertid ikke overraskende, fordi gadget sluttes til en ekstern antenne, som sikrer data modtagelse, selv ved minimal signal.

Af den måde, ejerne anbefale at købe Business-versionen. Med sin tilstedeværelse er det muligt at foretage et opkald langt ud over maskinen, og derefter omdirigere det via Bluetooth håndfri optsional. Dette system kan håndtere ved hjælp af talekommandoer, infotainment anordninger eller Multiwheel. Nogle anbefaler at tilslutte en ekstra "sim-kort" i det ledige stik. Det er meget praktisk ting, og tusindvis af mennesker har allerede formået at se dette.

Adfærd på vejen

Folk forlader en Volkswagen Passat Alltrack anmeldelser, særlig opmærksomhed notat præcis, hvordan bilen opfører sig på farten.

Ejerne hævder - denne bil en perfekt vedhæftning til overfladen. 4MOTION firehjulstræk giver fremragende trækkraft, takket være den ensartede fordeling af strøm mellem det bageste motor og forakslen. Man får fornemmelsen af, at hver af de fire hjul opfører sig præcis som det kræves i vejen. Dette gør det muligt for føreren at føle sig ét med maskinen.

Udnyttelsen af mange alt for glade for at tale om vinteren. Ejerne af denne bil er ikke bekendt med sådanne fænomener som spin og lås hjul. De forhindrer de respektive systemer. Udover 4MOTION er altid aktiv, og hendes umiddelbare reaktion sikrer maksimal komfort under kørslen og sikkerheden.

Andre træk ved modellens

Hvordan var det muligt at forstå den alsidige Volkswagen Passat Alltrack er billeder af hvilket præsenteres i artiklen, er virkelig høj kvalitet, pålidelig og funktionel bil. I tillæg til ovenstående, er det værd at nævne, at det også har App-Connect-system, der i en alder af moderne teknologi fleste bilister bundet til første sted i rækkefølgen af de relevante muligheder. Denne innovative tjeneste kan du sikkert og bekvemt at bruge online-applikationer, selv mens på turen.

Mere praktisk mulighed er radionavigationssystem Oplev Pro med TFT-skærm diagonal hvoraf op til 8 inches. Og, selvfølgelig, vil en reel gave af musikelskere Dynaudio Confidence-system med 12 højttalere.

Nå, kan du fortælle meget mere om denne tysk bil. Han er god, og det er svært at argumentere. Selv prisen på den nye maskine er i en acceptabel segment - det starter fra 2,38 millioner rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.