Kunst og underholdningFilm

Elena Popova: biografi og personlige liv af skuespillerinden

Hvem er Elena Popova? Biografi af skuespillerinden, der i 2016 vil fejre sit 60 års jubilæum, startede i Leningrad, hvor han blev født den 17. april lidt Lena.

familie

Hendes mor, skuespillerinden kor, overlevede blokaden. Papa vendte hjem fra krigen, snart døde. Mor gift igen. Hendes mand var godfather Helena, som er knyttet til kunsten at pigen: han kørte i et museum, kørte til hovedstaden, hvor hun altid har købt billetter til ballet forestillinger på Bolshoi Teatret.

Men Lena blev ikke en ballerina. Det var ønsket af min mor, som havde førstehåndsviden hvor hårdt skæbne en danser. Efter at have lovet sin datter en hvalp og en pen for nedlæggelse af balletten, hun holdt sit ord, da Lena nægtede Vaganova School.

At studere i skolen og det første job

The Theatre School Elena Popova fik kun tredje gang. Og derefter sin vedholdenhed at blive misundt. Gendannelse gamle bøger på biblioteket, drømte hun om to år, og håbede at blive en elev i teatret Institut. Disse forventninger går i opfyldelse. I 1979 afsluttede Elena Popova sine studier ved Statens Institut for Teater, Musik og cinematografi i sin hjemby Leningrad.

Allerede i det tredje år, begyndte hun at spille på BDT på BDT. Helen var heldig fra de første dage. Hun spillede hovedroller i produktioner af verden og nationale klassikere, næsten hver dag kommer til den fase af det berømte teater med enestående individer, der arbejder med de bedste instruktører.

Georgiy Aleksandrovich tilbød Elena del af den rolle, føler styrken af hendes handler talent færdigheder. Og det er med debut forestillinger viste deres professionalisme og kreativ vilje. Elena Popova spillede oprejst, naive, enkle og åbne kvinder. Hun totalt ikke finde ud af rollen som en Bedrager og snyder.

Personlige liv

Styrke og ømhed giver sine heltinder Elena Popova. Personlig selve livet skuespiller er helt forskellige fra dem, at det spiller på teatret eller biografen skærmen.

Da Elena var i gymnasiet, mødte hun med en tredje-Boris. Forholdet har udviklet sig hurtigt, og allerede der var et spørgsmål om at starte en familie. Mor Boris ikke se behovet for ægteskab. Lena forældre forbød hende at mødes med den unge mand. Boris lidt meget, og det var et resultat af det faktum, at han var skaberen af gruppen "Aquarium" i 1972. Boris Grebenshchikov var lidenskabeligt forelsket i en pige.

Elena Popova er ikke gift og søger ikke at skabe en familie. Hun har en søn Andrew, der er uddannet fra Military Medical Academy. Med sin fars relationer blev justeret for nylig, da sønnen voksede op.

Film

Anerkendende publikum elsker at se film og tv-serier, hvor han spiller Elena Popova. Skuespillerinden, hvis filmografi omfatter mere end 43 værker, dekoreret med et billede af en hvilken som helst, som fjernes. Blandt dem: "Nøglen kan ikke overdrages", "De bataljoner bliver bedt om at fyre", "Den ekstraordinære Adventures of Karik og Valya", "Prisoner of Hvis slot", "jordiske Delights", "Criminal talent", "Lad sovende hunde ligge", "Independent Living "" Capercaillie "" Uden en returadresse, '' Mole '' Mole 2 "" 4 hemmeligheder af undersøgelsen ", og andre. Som du kan se, listen over mange berømte og populære malerier.

Filmkarriere Eleny Popovoy begynder med en cameo elev-Tiende filmen Dinara Asanova "Nøglen kan ikke overføres." Det understreger den rolle, Shura medicinske velordnet i tv-filmen "De bataljoner bliver bedt om at fyre". I dette billede, en talentfuld skuespillerinde spiller omgivet af ikke mindre dygtige mænd - Oleg Efremov Aleksandra Zbrueva, Nicholas Karachentsova, Igor Sklyar.

I begyndelsen af 90'erne Elena Popova afslører sin talent hovedrollen kosmetolog Ada i eventyret komedien "Lad sovende hunde ligge." hun ofte nægtede at arbejde i tv-serien, men foretrækker at spille på scenen. Hun fandt det uinteressant, og desuden blev ødelagt af gode teater direktører, herunder GA Tovstonogov, T. N. Chheidze, Gregory Dityatkovsky.

Priser og præmier

Elena Popova - vinder af to teater awards "Gold projektører" og "Golden Mask". Og i 2006, for hans bidrag til teater aktiviteter, bredden af kreativitet og uselviske engagement til arbejdet i Elena Kimovna Popova blev vinder af en prestigefyldt uafhængige teater awards navngivne Vladislav Strzhelchik. Folkets kunstner i Rusland i 2009 blev tildelt Order "for tjenesteydelser til moderlandet» II grad.

Indtil nu, Elena arbejder meget på scenen, betragter sig selv en lykkelig mor og er meget stolt af sin søn, der blev afholdt i deres erhverv.

konklusion

Som i den tidlige barndom på Neva, har skuespillerinden ikke op med at drømme om nye roller, anerkendende publikum, for hvem hun går på scenen, på den rolige komfort i en familie, et barns stemme børnebørn hyppige møder med venner er ikke i arbejdsklima. Og, accepterer tillykke til jubilæet, Elena Popova smilende hendes strålende smil simpel russisk kvinde, talentfulde og charmerende. Og vi håber, at de bedste roller i denne store skuespiller er endnu ikke kommet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.