TravelingRetninger

Costa Adeje - et paradis for turister

Den udvej af Costa Adeje ligger i den sydlige del af en af provinserne Tenerife. Her et behageligt klima og vidunderlige strande, der gør dette sted den mest attraktive destination for turister på De Kanariske Øer.

beskrivelse

Byen Adeje, selv før den spanske erobring, tjente som bolig for en af kongerne af Tenerife. Det var en lille by med et udviklet landbrug. Placering på en smuk ø med et mildt klima har gjort Adeje populær blandt turister. Dette har bidraget til omdannelsen af byen til en af de mest besøgte feriesteder i verden.

På den ene kyst til Costa Adeje er populære feriested - Las Americas og Los Cristianos. Den nærmeste lufthavn er Tenerife Syd kun 10 km væk. Befolkningen i byen ikke mere end 50 tusind. Man. Turist forretning er for de fleste af de vigtigste midler til indkomst.

I Costa Adeje (Tenerife) kommer for det meste par eller turister, der foretrækker en rolig og kulturel ferie.

hoteller

Fem-stjernede hoteller i Costa Adeje i klassen er ikke ringere end de bedste boutique hoteller i samme Europa. Højt serviceniveau og fire-stjernede hoteller.

Den bedste hotel på øen anses for Iberostar Anthelia. Han blev tildelt den højeste rating af det serviceniveau, indkvartering og mad.

Ikke mindre populære og Sunset Bay Club. Hotellet har en høj grad af service og rimelig pris for lejligheden. Et karakteristisk træk ved Sunset Bay Club er tilstedeværelsen i hvert værelse udstyret køkken med et komplet sæt af nødvendige forsyninger. Det område har en swimmingpool og legeplads.

Ægtepar kan bo på Fanabe Costa Sur Hotel. Hotellet har fire stjerner, og er kendt for sine komfortable og hyggelige værelser. Herudover har hotellet et fitnesscenter, dampbad og boblebad.

Opmærksomhed af turister fortjener hotel i Lagos de Fanabe Reson. På sit område er et stort fitness-center, og køkkenet er varieret og lækre retter.

strande

På kysten af Tenerife er der mere end 4 km af sandstrande. Strandene i udvej af Adeje der betragtes som de bedste. Her er afslappet og komfortabel, du kan slappe af med hele familien. For at gøre dette, er strandene godt udstyret og har et komplet udvalg af tjenester.

Den største strand i den sydlige del af Tenerife og de mest populære er stranden i Adeje Fañabe. Det er beliggende i en lille bugt, som er beskyttet af marinaen, så der er ingen store bølger her. Den hyggelige atmosfære og den fine hvide sand for et behageligt og komfortabelt ophold.

Med børn er det bedre at hvile på stranden i Playa del Bobo. Det er beliggende i byen Adeje og betragtes som en af de bedste strande for børn, fordi havet er altid rolig. Stranden er ikke kun en god beliggenhed, men også fremragende service, udviklet infrastruktur og fremragende restaurant service.

Playa del Duque er fuldt udstyret med alt det nødvendige for et behageligt ophold af turister. Fordelen ved denne strand er den store mængde af grønne områder, takket være som selv på en meget varm dag her føles forfriskende kølighed.

Næsten alle strandene i Adeje er det "Blå Flag", hvilket indikerer et meget højt niveau af renlighed og komfort.

seværdigheder

Spanien (Costa Adeje ingen undtagelse) har sin egen unikke kultur og rige historiske arv. På den sydlige kyst af Tenerife, kan du se de historiske monumenter, unikke byer, slentre gennem de smukke gader og besøge museer.

Populære seværdigheder:

  • Municipal Museum of Sacred Art.
  • Typiske kanariske bygninger på gården Casero de Taucho.
  • Mudejar stil bygning - kirken Santa Ursula.
  • Eagle Park (Jungle Park), hvor du kan se mere end 300 arter af eksotiske fugle og nyde den unikke natur i Adeje.

underholdning

I Tenerife er der absolut sjov for alle. Resortet har en bred vifte af sportsfaciliteter og alle betingelser for rekreation. Der er en golfklub med sit eget felt. Fiskeri entusiaster vil være i stand til at leje en båd, en båd eller et sejlskib.

I nærheden af den udvej er der mange steder, hvor fritid kan tilbringe både voksne og børn. Dette vand parker, akvarier, forlystelsesparker for børn, legeplads for paintball, bowling klubber, og så videre.

Gennem det område af udvej er spredt mange butikker og supermarkeder til shopping så her er alle muligheder. På Del Duque området er en eksklusiv shoppingcenter og tæt på stranden i Playa del Duque mange modebutikker, smykker og souvenirbutikker. Unikke produkter og tilbehør kan købes på Bruselas avenue, hvor det traditionelle marked er på torsdage og lørdage.

Det perfekte sted for en aftentur er en promenade, der forbinder de to byer - Adeje og Arona. Langs kysten er en terrasse, hvor du kan prøve de nationale retter og nyde uforglemmelige solnedgange Tenerife.

I den lille by La Caleta er den bedste restaurant Tenerife. Her serverer lokale fisk og skaldyr. Det skal gå til at nyde autentiske køkken Adeje.

Fans af lyse indtryk vil være i stand til at erobre en af juvelerne på vores planet - en vulkan, der er den højeste i Spanien og den tredje højeste i verden. At klatre til toppen af det, der skal gøres vejen ved svævebanen til toppen af Adeje Tide.

Normalt de turister, der engang udhvilede i Tenerife, gøre for sig selv konstant rejse. Costa Adeje tiltrækker med sin luksus, komfort og tilgængelighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.