TravelingRetninger

Hvor mange kilometer fra Novorossiysk til Gelendzhik? Hvordan transporten kan nås på Gelendzhik?

Gelendzhik i dag - en favorit og populært feriested for mange russere, der ønsker at komme ind på her. Som en af de mest populære feriesteder, det har en god transport service. De, der kommer her for første gang, ønsker at vide, hvor mange kilometer fra Novorossiysk til Gelendzhik. Efter alt, spørgsmålet om, hvordan man kommer dertil, er relevant for dem. I Gelendzhik kan nås med fly, tog (med en ændring i Krasnodar, Anapa, Novorossiysk), bus, taxa eller din bil.

Gelendzhik

Vil bare sige, at et par resorts er placeret i umiddelbar nærhed af Gelendzhik. Før turen skal klarlægge den præcise destination, som i Kabardinka, kan Marina lund nås før de nåede byen. For at gøre dette, skal du kende deres fjernelse (hvor mange kilometer fra Novorossiysk til Gelendzhik), så du kan få undervejs. Hvis du Divnomorskoe, Dzhanhot, Praskoveevka og andre befolkede områder, så de kan komme ind, kørte ind i byen på en transplantation.

Gelendzhik ligger ved bredden af Gelendzhik Bay, er vand varmer op hurtigere end ved Sochi kyst. Stedet er meget smukt, så byen vundet sådan popularitet blandt turister. Et stort antal af sanatorier og kursteder, en masse fremragende budget indkvartering for enhver pengepung her tiltrækker et stort antal turister.

Byen i 2010 bygget en moderne lufthavn, så for at Gelendzhik kan nås med fly. Men kapaciteten i lufthavnen er lille, og ikke fra hver af de byer i Rusland kan flyve her direkte. Derfor er de fleste af feriegæster få på andre måder. De korteste løber fra Novorossiysk. Mange rejsende er interesseret i, hvor mange kilometer fra Novorossiysk til Gelendzhik? Afstanden mellem de to byer langs linjen - 31 km, rejsetiden er fra 40 minutter på maskinen. Det er nødvendigt straks at foretage en reservation, at sporet løber langs Serpentine, hvilket øger rejsetiden og påvirke hastigheden af bilen.

Hvordan kommer man til Novorossiysk

I princippet kan du nå her fra enhver by i Krasnodar-regionen, men den korteste og mest bekvemme måde - fra Novorossiysk port, som du kan komme til med enhver transport: med tog, med fly, bil. De fleste af dem, der ønsker at slappe af ved Sortehavets kyst Kaukasus foretrækker jernbanen, da det er den mest bekvemme og billigste måde at rejse.

Gelendzhik jernbanen der, så, efter at have ankommet i Novorossiysk, skal du beslutte, hvordan man kommer videre. Busstationen ligger i en afstand fra toget / togstation, så du først nødt til at komme til ham. Indstillinger til at gøre mere - taxi, bus, og trolleybus.

Gelendzhik komme til med taxi

Den nemmeste og dyreste måde - en taxa. Ikke at blive fanget med prisen, du har brug for at vide præcis, hvor mange kilometer fra Novorossiysk til Gelendzhik. Dette giver passageren base for at forhandle med chaufføren.

Stationer har altid været betragtet som et trug til taxachauffører. Priserne her kan være flere gange mere end prisen på en tur til virkelighed. , Hvis du foretrækker denne form for transport, er det bedst at bestille via telefon eller via internettet. Et par minutter efter ordren vil blive venter på en taxa. Gelendzhik, Novorossiysk Kabardinka, Marina Grove, Dzhanhot, Divnomorskoye, Praskoveevka er på vej M-4 vejen er god, så du kommer hurtigt.

Denne tur vil være behagelig og billigere end en bil af Railway "fisk er", som for at være sikker på, vil tage med dig til det maksimale. Taxachauffører er godt klar over alle de kystnære omgivelser og leveret til et hvilested uden problemer. Gå tilbage til taxi "Gelendzhik - Novorossiysk" er også ganske let. For at gøre dette, bruge internettet til at bestille til den korrekte tid maskine.

Vi får bussen

C bus Gelendzhika Novorossiysk til busser forlader hver 2 timer, så gå uden problemer. Bussen til Gelendzhik, du har gjort til jernbanestationen, men ikke det faktum, at der er ledige stillinger.

For at komme til busstationen, er du nødt til at tage en bus, der går til byen på en enkelt rute. Så få det let, og efter 10-15 minutter vil du være på busstationen. Du kan også tage en taxa, men hvis ikke tungt lastet bagage, den bedste løsning - er at ride vognen.

Fra busstationen er der en bus "Novorossiysk - Gelendzhik". Den første flyvning afgår kl 11:24 lokal tid, den sidste - på 18:08. I alt 7 flyvninger er dagligt.

Derudover kan bus gå på og udvide busser, som kører på Gelenjik. Denne bus fra Tikhoretsk og Rostov ved Don. De stopper (hvis der er plads) på banegården.

Også med bussen kan forlade på Dzhanhot. Bus udfører på dag 5 flyvninger. Den første afgår kl 06:15, den sidste - på 19:10.

Hvordan du kommer til steder i Gelendzhik

Det skal bemærkes, at fordelen af turen vil kortlægge "Novorossiysk - Gelendzhik", hvor du kan navigere til placeringen af bosættelser. Hvis der ikke er kort, kan du bruge internettet.

By bus station 2. Busser, fly ankommer til en ny busstation. Hvis du ønsker at komme til den subtile kappe, skal du indtaste stele med indskriften "Gelendzhik", gå til at stoppe, ligger tæt på det, og tage lufthavnsbussen №16 eller №5.

Hvis det er nødvendigt byens centrum eller en tyk kappe, er det nødvendigt at gå til det sidste stop. Ankommer til nye busstation, bruge shuttle busser, som derefter køres til det rigtige sted. I ekstreme tilfælde kan du nå busstoppestedet "gade. Kirov. Marked "og skift til den ønskede bus. Gennem dette stop er alle de busser i byen.

The Blue Bay kan nås ved at forlade bussen "Novorossiysk - Gelendzhik" i GBDD indlæg ved indgangen til byen, krydse vejen og gå i retning af stop, som sidder på shuttle-bussen №14 og №15.

Hvis du har brug for at komme i Divnomorskoye, Praskoveevka eller anden lokalitet, så har du brug den gamle busstation, som er beliggende i byens centrum. Forud for hende med den nye busstation er næsten alle busser.

Hvordan at nå i bil Gelendzhik

Gelenjik komme i bilen kan være omkring 40-60 minutter. Vej selv "Gelendzhik - Novorossiysk" god, men ved denne form for transport, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle specielle funktioner. Den afstand, selv om små, men det er nødvendigt at gå på en streamer, som starter lige uden for Novorossijsk og slutter nær Kabardinka. Bevægelseshastighed er begrænset dertil. Hvis din vej finder sted i weekenden, er det nødvendigt at tage hensyn til, at de fleste af de lokale på bilerne haste på denne tid til at hvile på havet, er vejen tungt lastet, og der er endda trafikpropper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.