TravelingRetninger

Den smalleste gade i verden af i Guinness Book of Records

I et diskret tyske by Reutlingen har et unikt sted kendt over hele verden. Det Shpreyerhofshtrasse (Spreuerhofstraße) - den smalleste gade i verden, indskrevet i Guinness Book of Records. Efter en stærk brand, der opslugte hele regionen i Baden-Württemberg i 1826 og ødelagde 80% af byen blev holdt global genopbygning af bygninger i Reutlingen, som et resultat af hvilket i 1827 dannet Shpreyerhofshtrasse. Det er ikke som alle gader i Tyskland, og er blot en smal passage mellem husene, bredde fra 31 cm til 50 cm! Derfor er det ikke meget populær blandt borgerne. Men et sted for attraktion for rejsende fra forskellige lande, det er ikke så ofte får mulighed for at gå langs gaden i de 50 cm brede. Men ikke alle vil blive besluttet på sådan en farlig begivenhed. Især, at et af husene, som var blevet lagt mellem den smalleste gade i verden, dels skelede, hvilket gør det mere vanskeligt for hende bevægelse. Men overlapningen Shpreyerhofshtrasse i Reutlingen udelukket i den nærmeste fremtid vil ikke ske. Ellers ville menneskeheden miste en enestående levn fra det 19. århundrede, og Tyskland - status for ejeren af den velkendte og den smalleste gade i verden.

Den anden plads i denne liste er Tjekkiet. I sin hovedstad, Prag, 150 m fra den legendariske Karlsbroen strækker favorit turist trængsel, men hyggelig gade med den spændende titel Vinarna Certovka, en bredde på 60 -. 70 cm Ifølge legenden, et mystisk navn stammer fra navnet på floden - en af bifloder til Vltava-floden, som hotties navngivne tilnavnet lokal indbygger og meget stridbar kvinde, ofte lunge ved bredden af floden for at vaske tøj. Det fremhævede en hård skandaløs, som han blev kaldt Djævelen i en nederdel.

Winery Devil er ikke den smalleste gade i verden, og dens navn vises ikke i Guinness Book of Records, men det er på andenpladsen efter den tyske Spreuerhofstraße, på hendes ture er ikke ekstrem tidsfordriv og ikke livstruende, men tværtimod vil blive præsenteret med et par nice øjeblikke. Men et par personer ad gangen er ikke sprede og bevægelse er kun mulig i en retning. Det er derfor, for at undgå problemer, mens du går, og for trafikkontrol på Vinarna Certovka har to af disse trafiklys for kun fodgængere: i begyndelsen og enden af gaden. Oprindeligt planlagt som en brand løb, har den smalleste gade i Tjekkiet blevet ret et populært turistmål. brolægning nnye sten og oplyst af lanterner Hellcats trin fører ned direkte til vinen restauranten - en anden Prag seværdigheder.

Tredje sted for den smalleste gade i verden efter Tyskland og Tjekkiet tog England, og mere specifikt byen Exeter, hvor den gamle Parliament Street, 50 meter lang. Dens bredde på det smalleste sted er 61 cm og de bredeste -. 120 cm bygget i det 14. århundrede med det oprindelige navn på Lille Street og bevaret til i dag, det fortjener særlig opmærksomhed. Efter Parlamentarisk gade - er den smalleste gade i verden bygget af naturlige, ikke dannet som et resultat af genopbygningen af bygninger. Denne britiske Pparliament Street og er forskelligt fra den tyske og tjekkiske Spreuerhofstraße Vinarna Certovka.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.