TravelingRetninger

Yakutia, Death Valley: Rygterne, fakta, legender

Rejser elskende bliver i stigende grad deres opmærksomhed på anomali zone og usædvanlig arkæologiske område, mystiske landskab. Alt farlig og uforklarlige genererer stærke interesse, fordi nyder fortsatte popularitet. En sådan pilgrimsteder for eventyrere - Yakutia, Death Valley. Koordinater - 64 ° 46'00 "med. w. 109 ° 28'00 "til. d.

Dette område er kendt verden over for sine såkaldte kedler. Navnet kunne ikke være bedre beskriver det. Mystisk land i mange år studeret fans af forskellige anomalier og ufologer. Om det i lang tid går en masse legender og rygter. Det menes, at de lokale sumpe og uigennemtrængelige krat gemmer sig i sine dybder spor af gamle naturkatastrofer og kedler, som er tilskrevet udenjordiske oprindelse.

De mest berømte opdagelsesrejsende

Death Valley i Yakutia blev et tema for publikationer i mange leksika, der afsættes til usædvanlige steder på planeten. Og de mærkelige begivenheder, der opstår i ny og næ med mennesker konstant blevet et emne for debat videnskabsfolk.

Dette område dækker jorden nær den højre bred af floden Viluy. I virkeligheden er der ikke en eneste dal, men en hel gruppe. Hendes forskning begyndte i midten af det 19. århundrede R. Maack. Og i 1930, besøgte han MP Koretsky, der fortalte om dette sted mange interessante ting i sine breve.

Death Valley (Yakutia) var stedet for hans besøg tre gange. Hver gang en videnskabsmand besøgt dette område, ved hjælp af wire-Yakut tjenester. Det oprindelige formål med rejse var at finde guld, der kan vaskes af flodvand. Men i sidste ende forskeren snublede på noget mere interessant. Ifølge ham, i dette område er der mange legendariske kedler. Under sine rejser kom han på tværs af disse fordybninger 7.

Kedler Death Valley virkelig eksisterer!

De ser meget mystisk og gådefuld. Deres diameter varierer mellem 6-9 meter, og metallet, som er overdækket gulv og vægge, er det umuligt at afgøre. Materialet er ekstremt holdbart og kan ikke være endnu en meget skarp mejsel. Det er umuligt ikke at afbryde eller smelte. Oven i det er dækket med et lag af mærkelig, tekstur ligner sandpapir. Det er også umuligt at fordreje noget.

Denne usædvanlige opdagelse er ikke det første århundrede skjuler Death Valley i Yakutia. Kedler, i henhold til lokale legende, gå dybt ned i jorden, danner tunneller og rum. Intet som en videnskabsmand bemærket. Men hans opmærksomhed blev henledt på en anden usædvanlig funktion: floraen omkring dem muteret og erhvervede den unaturlige størrelse. Især græsset er så høj som en mand og endnu mere. Alle indviklet ekstremt lange vinstokke og burre blade har en usædvanlig bred diameter.

En af kedel blev endnu et sted af overnattende rejsende. Intet paranormal i løbet af denne tid ikke ske for dem, ingen efter, at der var ingen alvorlige sygdomme eller mutationer. Kun én person i et par måneder, helt skaldet, men hans M. P. Koretskogo på siden af hovedet, hvor han sov, var der tre små mærkelige vækster, der ikke har bestået.

Mest holdbare metal

Yakutia (Death Valley) gør forskere rundt om i verden til at bryde hovedet med tab. Hvad er oprindelsen af det materiale, som dækker kedlerne? Bræk selv et lille stykke af dem er næsten umuligt. Men du kan hente en af stenene spredt rundt fordybningen i det. En souvenir tog med ham MP Koretsky.

Sort perfekt cirkulær formation med en glat, blank overflade, og hvis en diameter på ca. 6 centimeter. Senere blev det konstateret, at metallet slebet glas samt enhver diamant, der udfører det smukke, perfekt afstemt huller. Derefter blev denne skat tabt, og ingen ved i dag, hvor det er placeret.

Og alligevel er Death Valley i Yakutia? Koretsky var overbevist om, at overnaturlige kedler - skabelse af menneskehænder. Han hævdede, at deres styrke er stadig sine begrænsninger. Under en af sine rejser fortalte lokal beboer dirigent ham, at en halv snes år før, fundet et par helt runde jern pukler der steg over jorden og hentede ham op og ned. I udseende var de som nye, men efter et stykke tid blev det opdaget, at nogen splitte dem, sprede brikkerne i forskellige retninger.

Og da Saha, Death Valley, blev stedet for efterfølgende besøg Koretsky, han selv bemærkede, at kedlerne efterhånden synke ned i jorden. Således er der er en uoverensstemmelse, hvis uddannelse er reduceret og ødelagt i et par år, de var i stand til at overleve til i dag? Find en forklaring på denne skævhed er endnu ikke lykkedes for nogen.

Find svar på de legender

I de tidlige 70'erne A. Gutenev og V. Mihajlovskij indspillet usædvanlige aflæsninger af lokale fangere. Ifølge ham, i dette område kan du finde en mærkelig hul, hvor folk er frosne. De er ekstremt tynd, med et blåt øje og jern tøj. Ifølge beskrivelsen er det ligner de udlændinge, men hvorfor de er tiltrukket Yakutia, Death Valley? Fakta, behøver rygter ikke give en logisk forklaring, men eksistensen af disse skabninger er ikke bekræftet.

Men forskerne har undersøgt i detaljer de lokale legender (især grundlæggende lokal episk "Olonkho") og bruge dem til at skabe deres version af, hvad der gav anledning til udseendet af kedlen. De mener, at det, der sker om billedet var det.

Det startede for mange år siden, da dette område var beboet af et lille antal nomadisk Tungus. En dag, deres fjerne naboer bemærket, hvordan Death Valley dækket uigennemtrængeligt mørke og omgivelserne var en forfærdelig højt brøl. Så begyndte den mest kraftfulde orkan, og jorden skælvede fra de knusende slag. Når alle lyde ophørt, og der var lys, folk oplevede den utrolige billede. Landet rundt blev brændt, og på det var der en skinnende sol høj struktur, som kunne ses på lang afstand.

En meget lang tid fra ham kom mærkelige lyde, der skærer i øret. Og så er det langsomt begyndte at falde indtil den er helt forsvundet. Folk forsøger at komme til dette sted og udforske det vil mangler.

mystisk struktur

Efter et stykke tid, er Yakutia (Death Valley) igen dækket af vegetation. Krat lokket til sine dyr, og bag dem kom her nomadiske jægere. De så et hus af stor skønhed. Det var en høj hus lavet af jern med en kuppel på taget. Han opholdt sig på det sæt af understøtninger.

Indtast ind i det, gjorde ingen ikke arbejde på grund af manglen på vinduer og døre. I nærheden af fra jorden steg et par flere strukturer af det samme materiale. Omkring vigtigste bygning dannet en kæmpe lodret tragt. Legenden siger, at det var opdelt i tre markante niveauer - "griner afgrunden"

Og i dybet af krateret jeg boede hele landet, og det havde sin egen "mangelfulde" (formentlig sort) solen. Fra bunden op til overfladen af en stærk ubehagelig lugt, som kørte væk de mennesker, der ønskede at bo der. Fra tid til anden er der en stor spinding objekt, formet som øen, som derefter blev lukket en hovedbygning, lander på ham som et låg.

mystiske rum

Efter århundreder Death Valley (Yakutia) blev dækket med et tykt lag af permafrost, der næsten udelukkende skjult jern struktur. Folk var i stand til at klatre op til kuplen og fandt det spiral afstamning, der forlader dybt ned i jorden.

Han kørte ind i et stort galleri, som består af et stort antal værelser. De er selv i de mest alvorlige kolde vejr var ekstremt varm. Men enhver, der har tilbragt et par dage der, så alvorligt syg og døde. Hvis du mener legenden, Death Valley (Yakutia), kedler, som tog mange liv, fortjener sit navn på højre.

Efter en vis tid, bygningen endelig druknede i isen, grund af det der var kun et lille stykke af buen. En slags hætte dækket med mos. Ved første øjekast, det var ikke anderledes end de sædvanlige højene, der er almindeligt forekommende på overfladen af permafrosten.

Den anden og tredje kommer af ildkugle

Det ser ud til, at historien skulle ende, men der er en forlængelse af denne version. Death Valley i Yakutia igen pludselig gøs tynd fyrig tornado. På toppen, han dannede en ildkugle. Han begyndte gradvist at nærme sig jorden på en diagonal sti. Bag ham forblev flammende et spor, og hele nabolaget hørte fire torden. Så var kuglen gået fra synet og var et sted ud over horisonten eksploderede.

At se, hvad der sker, nomaderne der bor i nærheden, var ikke bange og ikke flytte til et andet sted. De glædede sig, at den "dæmon" gør ikke ondt deres hjem og familier, og ødelagde den nærliggende aggressiv stamme, der var i krig med dem.

Årtier er gået, og det skete igen. Death Valley (Yakutia), hvor kedler ikke standses alarm folket gøs igen flyver over hendes skinnende bil. Ligesom den tidligere tid, det eksploderede på det område af militante nomader. Se, at den uforklarlige fænomen fungerer som deres beskytter, begyndte nomaderne at skrive om ham til en legende. De kaldte det Nyurgun Bootur ( "Fire Daredevil").

Men så skete det en forfærdelig begivenhed, der er vildt bange beboere selv de mest afsidesliggende margener. Fra samme krater med den stærkeste brøl gik op en kæmpe bold og eksploderede, vil ikke flyve væk. Efter at der var den utrolige magt jordskælvet, fordi der på jorden er revnet, så dybt ind mere end hundrede meter. Så kom den store brand, hvor jorden fløj til øen-lignende roterende objekt. Husk på, at var skueplads for Yakutia. Death Valley (kendsgerninger bekræfter det) følt virkningerne af jordskælvet, der solgte mere end tusind kilometer omkring epicentret.

Folk dør, men fakta er fortsat

De nomadestammer, der levede i forstæderne, bevæget sig væk fra denne farezonen. Men det hjalp ikke dem til at overleve - de alle døde af en ukendt sygdom, der er arvelig. Men efter at de forlod detaljerede beretninger om, hvad der skete, baseret på hvilken, over tid, interessant og dramatisk legende. Det har overlevet en masse historier om de mærkelige planter, der skjuler Yakutia (Death Valley). Fakta, rygter - alt dette skaber en mystisk og frygtelig historie i området.

En jæger, der vandrede gennem skoven under tørke, sagde følgende. Han forsøgte at bryde væk en lille smule af is fra en stor linse, som dækkede toppen af jorden. Men det viste sig, at under jorden er faktisk en glat overflade af metal af en rødlig farve. I form, det lignede baldakin prikrity permafrost. Manden blev bange og efterladt i en fart et fremmed sted.

En lignende hændelse fandt sted med en anden jæger. Han snublede på den yderste del af kuplen. metaltykkelse var omkring 10 cm byggehøjde - omkring en halv meter og en diameter -. 5,6 m i området, vidnet også ikke risikere grave sin fund.

Beviser fortsætter med at dukke op

Det stopper ikke den unormale fænomener, der gav anledning til Death Valley (Yakutia). Kedler, fotos, hvoraf der kan gøres fra rummet, bragte ingen måde en mærkelig begivenhed i livet for de lokale beboere og rejsende. Så tæt på floden Olguydah blev fundet hængende i halvkugle dækket med røde metal. På sine skarpe kanter nemt kan skæres, på trods af at vægtykkelsen var ca. 2 cm. Han lå helt flad. Ifølge vidner, kunne det klatre noget problem ridende på en hjort.

Objekt fundet i midten af 30-erne af XX århundrede, en geolog, men efter krigen var det svært at finde endnu spor af denne mærkelige struktur. Et par årtier på hendes studie En gruppe forskere fra Jakutsk, men ekspeditionens gav ikke resultater. Den gamle jæger, der havde ledsaget de rejsende havde set i opbygningen af ungdommen. Men han kunne ikke vise ham vejen på grund af det faktum, at en masse siden da har ændret sig i det omkringliggende område.

I 30'erne i sidste århundrede, en lokal købmand Savinov med sit barnebarn Zina også kom på tværs farten på en underlig rød bue. Bag det, de fandt den snoede passage, der fører til et stort antal værelser, som er kendt over hele dalen of Death (Yakutia). Koordinaterne for disse mystiske tilflugtssteder vanskeligt at afgøre, men hvis vinteren rejsende se sådan "hotel", vil du helt sikkert få varme i dem. Som anført af den handlende, i disse områder, selv i de mest alvorlige frost altid så varm som om sommeren.

Om Red Room kan høres fra de andre veteraner, der har været i disse steder i den tid efter krigen. Men vi tør gå ind i dem for natten kun de mest ihærdige og modige af dem, fordi denne ferie altid er endt med en dødelig sygdom.

En anden struktur blev fundet i floden Viluy under opførelsen af en dæmning på tværs af det. En af arbejderne senere fortalte om hvordan under opførelsen af filialen kanalen og tørring af den nye kanal i bunden fundet den røde bule af metal. Men ledelsen ikke dykke ned i, hvad der er Death Valley i Yakutia og hvor er de mærkelige objekter i det. For det første var der implementeringen af planen, fordi efter en overfladisk undersøgelse, blev det besluttet ikke at være opmærksom på opdagelsen og at fortsætte opførelsen af vandkraftværker.

Et par mere veltalende historier

Ufologer mødtes med en lokal jæger ældre. Han fortalte, at hans forfædre i hundreder af års vandring i området, og at bekræfte eksplosioner. Ifølge ham, først fra jorden steg kraftigt omgivet af hvirvelvinde støv søjle af ild, der kan nå himlen. Efter at alle støv opsamles i en tyk sky, hvorigennem kunne ses intet andet end en lys flammende kugle.

Samtidig hørte jeg en frygtelig rumlen og opskæring ører fløjte. Dette blev fulgt op af et par streger af torden og en flash af blændende øjne. Det ødelagde alt på sin vej, og så er der en eksplosion. På grund af ham, vi dannede en revne selv de hårdeste klipper og træer kollapsede, som bankede ned, i et område, der dækker flere hundrede kilometer. Efter der kom på banen mørke, og det blev så koldt, at eventuelle brande straks falmede og optrådt på grene af frost.

I 2000 en erfaren geolog, en lokal veteran VK Trofimov, vidne til en anden mærkeligt fænomen, der skræmte ham næsten ihjel. Han så midten af natten noget forfærdeligt bevæger sig i trætoppene. Deres kufferter mens ikke bøje, men de helt smuldret frost. Er, at der var strøm, var det umuligt at overveje. Men når det kom tæt på manden, er himlen lukkes, og i denne frygtelige øjeblik, som om stjernerne blev slukket. Næste morgen så en geolog ryddet sne fra den linje, der kørte gennem skoven så vidt han kunne se.

Yakutia, Death Valley - hvilket betyder, at området for folket? Det er meget skræmmende, hele området er dækket med moser og døde træer. Selv dyr kan ikke lide dette område her ikke fundet nogen elg eller endda fugle. I dalen for at dræbe et stort antal mennesker. Siden før den døde krop druknede i søerne på grund af deres sjæle, i henhold til hvad mange tror, stadig vandre gennem landet. Folk, der har besøgt her, rådgive andre rejsende at være yderst forsigtige og forsigtig: til ingenting at røre, ikke at fiske, ikke at plukke svampe og bær og ikke tage med dem nogen gaver. I dette tilfælde, vil du have en chance for at komme tilbage fra Death Valley i live og uskadt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.