HjemlighedKonstruktion

Sandpapir og dens varianter

Sandpapir også kaldet sandpapir. Denne slibende, varierende korn materiale er klud eller papir, hvorpå et specielt lag af slibende pulver. Sandpapir anvendes som en "manuel" modus og i maskinen, til forarbejdning (stripning) af alle overflader, der efterfølgende primede, slebet, malet, lakeret, etc. Med hjælp fra nazhdachki kan også fjerne gammel maling, rust. De fleste af disse slibepapir ruller tilgængelig, men der er mere avancerede muligheder, såsom slibende svamp. Til rengøring af store områder godt nok til at have adgang til en særlig kork bar, som er knyttet til sandpapir. Hvis du har brug for at rense metal, kan ikke undvære en boremaskine, der vil tjene som drev for den roterende plade af slibeskiven og slibende scheto a.

Hvis du er til forskellige formål brug sandpapir, vil dens klassifikation hjælpe dig med at vælge den, der passer dig bedst. Så klassificere smergel på et grundlag type. Skindene på grundlag af papiret, kan være enten konventionel eller vandtæt. Desuden kan dette materiale modstå betydelig mekanisk belastning. Dens pris er lav, men det er ikke meget slidstærke og hurtigt slettet. Sandpapir på grundlag af stof (bomuld eller polyester) en mere holdbar, elastisk og modstandsdygtig over for fugt. Også slibepapir ske på baggrund af den kombinerede modtaget ved limning og silkepapir. Især faste materialer forarbejdes på specielle smergel maskiner, slibende skiver på grundlag af fiber.

Men klassificeringen er ikke nok til at vide, det skal også erhverve i lyset kornethed. At det er den vigtigste egenskab ved dette materiale. Slibetilbehør Den grovere, jo mindre en indikator for dets korn. Indikatorer for den groveste sandpapir omfatter den 12.-16. Benytte den fjernes sædvanligvis fra overfladerne af gammel maling, lak, skrabet lak.

Bag det er mindre groft sandpapir grus indeks, som ligger i området fra 24 til 40. Det har også kan skrabe maling. Men hud slidende på 60-80 er blevet brugt efter overfladen rengøres. Sådan nazhdachkoy grovslibning udføres. At glat og jævn overflade, anvende sandpapir med kornstørrelse 80-150. Det fjerner også venstre efter grovslibning fejl, uregelmæssigheder.

Slibepapir til finere grit papirer er 150-320 minutter. De behandlede overflade i den afsluttende fase, umiddelbart før og efter før maling primeren. Efter slibning med fint sandpapir, så den træoverflade bliver helt glat. Måske er det ikke engang behøver at male, men lige nok til at afsløre lakken.

Men der er en super-slank sandpapir. Det spænder fra 360 th til 4000. Det sandpapir nulevka den mest "blid", og bruges oftest til polsk allerede malede overflade. Ved hjælp af en klud, er det muligt at eliminere unødvendig skinnende glans maling, for at gøre det godt igen for de mindste ridse, fjerne et uheld plantet plet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.