BilerBiler

Tømning af kølevæske: detaljerede instruktioner

Fra artiklen, vil du lære , hvordan at dræne kølevæske fra motorsystemet korrekt, betyder det ikke kaste den på jorden eller gulvet i garagen. Årsagerne til udledning kan være flere. Dette og dets fuldstændige udskiftning og reparation pumper, termostat. Ved installation af nye rør eller radiatorer gøre uden at dræne systemet. Men du har brug for at holde sig til en bestemt algoritme, der arbejder blev udført hurtigt og effektivt. Først skal du tale om typiske fejl i kølesystemet af enhver forbrændingsmotor.

Tegn på svigt af kølesystemet

Meget ofte beskadiget pakning under topstykke, nedsætter mængden af kølemiddel i systemet. I dette tilfælde kan væsken undslippe, selv i små mængder, i forbrændingskammeret. Dette påvirker både motorens drift, og driften af køleanlægget. Også værd at bemærke, er, at driftsklar termostat under motoren varm-core radiator kølesystem ikke ændrer. Derfor, hvis efter to eller tre minutter efter lanceringen du rører den øverste og nederste dyser, da de er varme, så er der et problem med termostaten. Snarere, klappen er i den position, i hvilken fluidet cirkulerer i en stor cirkel. På den anden side, hvis, selv efter at have nået en temperatur på 90 grader rør forbliver lavt kan bedømmes, at jamming er forekommet i den tilstand, i hvilken væsken cirkuleres i en lille cirkel.

Hvad du behøver at vide, før tømning

Vigtigst - altid udføre arbejde kun på motoren er kold! Ellers obzavedetes alvorlige forbrændinger på hans krop. Sår heler i lang tid, og hvis vi tager i betragtning, at frostvæske (frostsikring) er giftigt, så du risikerer en alvorlig allergisk reaktion. Skoldning varmt frostvæske er meget værre end almindeligt vand, som det er fed, fordi kølesystemet spiller en sekundær rolle til smøring af lejebøsningen eller pumpe. Kan du forestille dig selv, hvad skoldet med kogende olie (fx vegetabilsk). Effekten er omtrent det samme. For at dræne væske, skal du indtaste den 13 kapacitet, og tang. Men de nyeste behov i særlige tilfælde, som vil blive drøftet lidt senere. Opmærksomme på tanken i en kølevæske, det har en kork. På det vil blive diskuteret lidt senere.

Som dræne ordentligt?

Så først forberedt bilen til reparation. Indtil motoren køler ned, du tager væk fra det den beskyttelse, det vil stoppe. Det totale volumen af kølemidlet i systemet - omkring 9 liter. Frigørelse af plads, kan du slappe lidt, venter på fuldstændig afkøling frostvæske. Installation et drænhul på køleren tank, foregiver den omtrentlige retning af strålen. For eksempel forhjulet på indenlandske køretøjer ved aftapning væskestrålen rammer låget generator bagud. Det er ikke særlig godt, fordi du kan få en kortslutning og brænde generatoren. , Før dræne kølervæske, er det bedst at dække vandtæt materiale. Installere en lille trug på en sådan måde, at strålen faldt på ham, og al væsken uden at resten strømmet ind i beholderen.

Bemærk, at uden at vride rør med ekspansionsbeholder vil ikke dræne al væsken, eftersom systemet er forseglet perfekt. Efter at væsken fra radiatoren vil fusionere, lukke et hul i den. Med nøgle 13 afskruer anden prop. Det ligger på motorblokken. Analogt installere en lille sliske til at lede hele strømmen af væske ind i beholderen. Uden disse trin, udskiftning af kølevæske 2114 er ikke mulig. Det vigtigste under dræning - det åbner hanen ovnen! Det er også ønskeligt at indstille køretøjet således, at dens forreste del er under ryggen. Dette vil tillade al væsken at strømme til drænhullet.

Hvilket er bedre: frostvæske eller frostvæske?

Dette spørgsmål er meget udbredt blandt bilister. Og svaret vil lyde som et spørgsmål: "Hvilket er bedre: Coca-Cola, eller" Baikal ""? I virkeligheden er de en og samme, kun "Baikal", såvel som frostvæske - er indenlandske produkt. Og i udlandet er mere populære koks og frostvæske. Frostvæske - det er den frostvæske. Enhver væske, som ikke fryser i kulden, - frostvæske. Men der er forskelle. Og før dræne kølervæske at gøre udskiftning, bør vide om nuancerne.

Antifreeze er udviklet af vores forskere omkring et halvt århundrede siden, det var udbredt, og ikke ringere end udenlandske analoger (som kaldes "frostvæske") i dens egenskaber. Forskellige frostvæske blå og helt anderledes sammensætning. Desværre er der mange flere tilsætningsstoffer, som forbedrer dets præstationer, forlænge levetiden af udenlandske mærker af væsken. Og hvad man skal vælge - frostvæske eller frostvæske (prisen for disse væsker er næsten den samme), er det op til dig.

Udskifte termostaten

Du behøver kun at udskifte den fejlbehæftede termostat. Det ligger direkte på forbrændingsmotoren. Til den er forbundet til flere dyser. Typisk en går til ekspansionsbeholderen, den anden - på radiatoren, den tredje - en vandpumpe, er en fjerde forbindelse fremstillet med motorblokken kølekappe. Bemærk, at alt arbejde skal udføres kun efter fuldstændig afkøling væske i kølesystemet. Og før du begynder at reparere, er det nødvendigt helt at dræne frostsikring fra systemet.

Vridning klemmerne, som er placeret på dyserne, og derefter skyde dem. Bemærk, at i dette tilfælde skal være helt drænet frostvæske. Dens pris, ved den måde, er omkring 700 rubler for en dunk på 10 liter.

konklusion

Hvis du opdager, at temperaturen har nået et kritisk niveau, skal du straks identificere alle årsagerne til fejlen, og hurtigt skride til handling med det samme for at fjerne dem.

På den anden side, den ekstremt lav motortemperatur fører også til forøget slid af alle elementer af forbrændingsmotoren. luft-brændstof praktisk talt ikke fordamper, fjerner alle væggene af cylindrene til oliefilmen. Ligegyldigt hvad svigt symptomer, hypotermi eller for stor varme i systemet der er et problem, der skal korrigeres så hurtigt som muligt.

Nu ved du, hvordan at dræne kølevæske fra forbrændingsmotoren. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.