BilerBiler

Stik til alufælge: diagrammer, typer, producenter og anmeldelser

Den standard sæt af originale betræk til alufælge producere alle bilproducenter (Toyota, Audi, Mercedes, BMW, Opel, etc.). En kopi af elementet kan købes uden problemer, at prisen varierer afhængigt af materialet, fabrikant, og yderligere forbedringer.

Hvor nyttig stik på aluminiumsfælge med logoet?

For alle køretøjer de centrale skiveindsatser (stik) på hjulene er afgørende. Deres anvendelse er som følger:

  • Praktiske og nem betjening. Det giver signifikant reduktion afregning støv, skidt, sand, is og andre ubehagelige forbindelser forurenende navet.
  • De økonomiske fordele. Det mindsker risikoen for korrosion, hvilket øger drevets levetid uden uventede udgifter til reparation.
  • Æstetisk påvirkning. Stik på aluminiumsfælge med logoet giver anstændige ydre af enhver bil.

Hvis driften af køretøjets hjul er beskadiget eller tabt hætte, kan du købe en ny original stykke eller en nøjagtig kopi. Naturligvis en unik ekstra dyrere end en analog alternativ. Produkt prisklasse fra ti dollars til hundredvis af konventionelle enheder pr sæt.

Udvalgte producenter

Høj kvalitet klistermærker til stik støbte hjul selv fremstilles i mange forskellige producenter. På hjemmemarkedet, de mest populære er dem af virksomheden:

  • Koseyu Yamato fra Japan;
  • IAC og TSV (Italien);
  • Det tyske selskab Rial;
  • Russiske selskab "K & K".

Skiver på hjul Replica mærke er absolut sammenlignelig med alle de tekniske aspekter af de oprindelige elementer og gentage dem en designproces. Stik til aluminiumsfælge fås med mærkets logo af de berømte bilmærker.

For maskiner af højeste kategori med et dyrt design og hjulene på de italienske diske OZ Racing, erstatte hætter med logoet kan være ganske problematisk. Dette skyldes det faktum, at hvert element er fremstillet af et unikt mesterværk. Hvis det ønskes, kan du hente billige kopier, som, selv om uden ordentlig æstetik, vil fungere i praksis.

Mærkater på en stub af støbte hjul

Low-end maskine med enhver høj kvalitet monteret på hjul Dekorative caps ser på en række transport mere attraktiv. De dyre bil plug huller Alufælge understrege sin egenart og præsentabel.

Viser logoer af populære mærker gør indtryk på forbipasserende og førere af andre biler. Ved bestilling af skær på hjulene alufælge, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse. Ellers fik en længe ventet ordre, kan du blive skuffet, fordi detaljerne er simpelthen ikke egnet til diameteren hul.

Den ydre del af de elementer, der overvejes flad eller stemplet logo. Fremragende fiksering i boringen af det støbte fælgen stub yde særlig ringformet afstandssamlingen der er gjort tilgængelig ved fastgørelse til en side låse.

Hvor kan du købe?

Køb cap til alufælge kan custom online butik eller i specialbutikker. Det er vigtigt at tage stilling til størrelsen og typen af materielle elementer. For at gøre dette, skal du kende visse parametre i dit drev (den nøjagtige mængde plads til stubben). Fordelagtigt er indsatsen fremstillet af holdbart plast, aluminium, i det mindste - af metal.

Hubcaps på hjul har forskellig størrelse, de er af en diameter på 5,5 / 5,6 / 5,8 / 6,0 / 6,4 / 7 4 / 7,5 centimeter. Hvis du ønsker at købe hætter på alufælge "Toyota", "Mercedes", BMW og andre populære mærker, bør du vælge en gennemprøvet selskab, der beskæftiger sig med salg af de pågældende elementer, og som har et godt omdømme.

Sådan laver dine egne hænder?

Det er virkelig at gøre overtræk til alufælge alene. Alternativt er det muligt at anvende en kloakering hætter eller plast, tykkelse 4 mm. I sidstnævnte tilfælde kan elementet skæres helst diameter. Om ønsket kan den forreste del ved hjælp af skæring Poterna anvendt nogen bogstaver eller logo.

Det vigtigste i dette tilfælde - at beregne de nøjagtige dimensioner. Fastgørelse af samme plast ved særlig klæbemiddelsammensætning (fx "Kosmofenom"). Hvis du vil have hele sættet, og en eller to kasketter, kan elementet skæres ved hjælp af de tilgængelige elementer som en skabelon. Plug selv er skåret ved hjælp af konstruktionen af kniven, mærkningen på klemmer der er limet, er skarpe kanter skæres og intakt og stub klar.

Egenskaber, afhængig af bilmærke

Mærkater på en stub af alufælge skal overholde bilmærke eller det firma, der producerer de pågældende elementer. Til forskellige maskiner fremstillet skær, der har deres egne karakteristika og præsentation. Som et eksempel, overveje de særlige kendetegn ved nogle populære modeller:

  1. BMW - grundfarven "metallic" er etiketten fremstillet af chrom, stub højde er 1,7 centimeter;
  2. VW - sort farvebase forkromet metal etiket arbejdsemnet højde på 2 cm;
  3. støbt disk stub hub Toyota har en sort farve med krom kant og en cirkel. Udvendig diameter: 6,2 cm, plantning størrelse - 5,7 cm, højde af låsen - 1,6 cm.

Sådanne kendte bil giganter som "Toyota" BMW, "Audi", "Opel", "Mazda", "Renault", "Mercedes" hver skive fremstillet modeller er udstyret med den originale stik. Hvis det i sidste ende er slidt op eller miste det gør ikke noget. Du kan købe en ny fra antallet af familiemedlemmer indrykninger eller kopi. Originale reservedele er altid dyrere end analog.

registrering

Stik til alufælge spiller en vigtig rolle - tætte huller i hjulet designelementer og give bilen en oprindelige udseende. De er en del af eventuelle tuning biler ikke er udstyret med hætter. Forbedret bil hjul vil se stilfuld og elegant. Smuk og praktisk hætte på hjulene - det er det, der bringer køretøjet originalitet og tiltrækker opmærksomhed. Udstyre maskinen prangende hætter med logoet vil vurdere ikke kun producenten, men også ejeren af "jern hest".

færdiggørelse

Afslutningsvis skal det bemærkes, at hætten til alufælge - det er ikke kun dekoration af bilens hjul, men også en praktisk element. Det giver dig mulighed for at beskytte de dele fra korrosion og støv, og også udfører en dekorativ funktion.

Ved at vælge dette punkt, er det værd at huske på størrelse, fordi de er anderledes. Hætten kan laves med dine egne hænder, med grundlæggende konstruktion færdigheder. Originale plug kendte mærker er købt, som regel for at bestille og prisen på dem til tider overstiger omkostningerne ved kopien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.