BilerBiler

Hvad er et indeks over dækkets hastighed?

Valget af en passende gummi omfatter overvejelse af mange faktorer, såsom kemisk sammensætning, profilhøjden, bredden og højden af dæk, snoren konstruktioner, radius og indekset af dækket hastighed.

Alle udvalg af dæk opdelt i radial og diagonal, med kameraet inde og uden. Hver af disse dæk har sine egne særlige kendetegn og karakteristika.

Dæk Speed Index er en betegnelse værdi den maksimale hastighed, der kan tåle et dæk monteret på en bil med maksimal belastning. Denne værdi er standardiseret og har internationale status.

Indikeret med dette kriterium ved at bruge latinske bogstaver. Det karakteriserer den kategori, hvilket betyder, at den vigtigste komponent. For eksempel hastigheden indeks dæk r, q, l, m, k, vr, Zr, og så videre.

Producenter beskæftiger sig med fremstilling af moderne dæk, dæk prøven fra den generelle fest. Dette gør det muligt at beregne den gennemsnitlige indeks for dækkets hastighed i topform.

Derfor er dette kriterium ikke sprede sin indflydelse på de beskadigede eller regummierede dæk. Men i dette tilfælde, alt er enkel, når på siden af dækket er angivet bogstaver svarer til den tilladte hastighed. Det er kun nødvendigt at finde den rette bord, og på den for at bestemme værdien. Men hvis hastigheden af indeksværdien ikke er skrevet, som standard det vurderes, at den maksimale hastighed ikke må overstige 110 kilometer i timen.

belastningstal og hastighedskategori busser - de to vigtigste, men meget forskellige koncepter. Disse indikatorer har en signifikant sammenhæng med hinanden. På høj kvalitet dæk værdier af disse to indikatorer nødvendigvis anvendes på siden af dækket.

Belastningstal kaldet international standardiseret betegnelse, som angiver den maksimale tilladte belastning værdi i form af hvert dæk. Et andet navn for dette forhold - belastningstal (belastningsfaktor). Men mange udenlandske producenter angiver ikke blot bogstaven, men også den digital skiltning. Ofte er denne værdi angivet i pounds eller kg.

En masse bilejere sagde, at for at finde den belastningstal, er det kun nødvendigt at opdele vægten af køretøjet på antallet af hjul. Men denne tilgang afslører en betydelig fejl. Hvad de skal tage hensyn til visse faktorer og hastigheden indeks af dækkene.

, En lille værdi af belastningsindeks tillader dog du at gøre processen med at køre en blød og glat, komfortabel og mindre støjende. Den lave værdi af denne indikator har ikke kun fordele, men også ulemper, hvoraf den ene er den hurtige slid på dækket, og derfor er lav levetid. Omvendt dæk med en høj bæreevne kendetegnet ved en høj indeks for mekanisk styrke, slidstyrke og stivhed.

Hver fabrikant anbefaler brugen af en bestemt type dæk, så du er nødt til at lytte til hans råd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.