TravelingRetninger

Hovedstaden i Abkhasien - Sukhumi

Abkhasien er allerede meget lang vundet herlighed et fantastisk sted for en afslappende ferie eller en familieferie. Her har tendens til at dem, der ikke kan stå støjende natklubber, for hvem kedelig endeløse rejse fra sted til sted, i et ord, dem, der bare vil slappe af.

Abkhasien - et meget gammelt land med en unik historie, hvilket betyder, at der er noget at se. I hver by, som endnu ukendt republik har mange unikke monumenter, historiske og kulturelle seværdigheder. Udflugter i Abkhasien - en fantastisk smuk sø Riza, Abaata fæstning i Gagra, Seaside Park, og andre interessante naturlige monumenter, der skal ses. Ud over spa-ferie, Abkhasien, og tilbyder aktiv, for eksempel jeeping, uforglemmelig oplevelse af, som vil blive husket i lang tid.

Sol, blid brise, frugt, rense Sortehavet - det hele har at tilbringe en ferie i dette vidunderlige land. I denne ferie i Abkhasien savage har en række fordele. For det første er omkostningerne er meget lavere, og for det andet - til at hvile komfortabelt.

Hovedstaden i Abkhasien - Sukhumi - en charmerende ferieby, fuldt solbeskinnet og tabt i de eksotiske planter og blomster. Hovedgaden i denne by er dens promenade kantet med palmer, magnolier, eukalyptus, nerier, kameliaer.

Klimaet i Sukhumi subtropisk, fugtigt og varmt. Solen skinner i mere end otte måneder af året, og luften er så ren og klar, at i de tidlige morgentimer kan ses endda adsjariske skråninger af bjergene.

Hovedstaden i Abkhasien kombinerer direkte lige gader bygget i stil med tidligere århundreder, med den luksus smaragd parker, alléer, boulevarder blomstrende mimoser og acacias, samt snehvide vifte af boligkomplekser.

Hele kyst af byen - en bred strand med liggestole, parasoller og et stort antal turister.

For alle hans næsten tre århundredes historie af kapitalen i Abkhasien blev gentagne gange ødelagt og genopbygget igen. I dag er byen en model for byudvikling af det sidste århundrede.

Fame som en af de bedste kursteder i Abkhasien kapital modtaget i de dage af zarens Rusland, da de begyndte at bygge mange kursteder. Efter alt, har Sokhumi klima altid været betragtet som den bedste behandling for mange hjerte- og lungesygdomme.

Historikere mener, at stamfader Sukhumi er Dioskuriya - den legendariske by, der blev grundlagt af de gamle grækere og var en del af Kolchis. Det eksisterede fem hundrede år, og engang forsvandt under vandet i Sortehavet. I dag er det svært at sige, denne legende eller historisk kendsgerning, men det faktum, at i begyndelsen af vor tidsregning af romerne i stedet blev bygget en lille fæstning Sebastopolis, som blev ejendom byzantinerne, er det kendt med sikkerhed. Og dette er kun den første side af historien om Sukhumi, og har i dag snesevis af århundreder.

Byen nylig fejrede 2.500 år, og det er det, der gør det attraktivt nok for historisk turisme. Hovedstaden i Abkhasien, og de omkringliggende områder har bevaret mange fortidsminder og romerske perioder, såsom Palace of Kong Bagrat, ruiner Sebastopolis og Besleti Bridge og ruiner af gamle slotte, kirker og klostre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.