TravelingRetninger

Hvil i Khost: anmeldelser. Vært (privat) - ratings. Vært - foto

Host - det er utroligt maleriske udvej, som optager en lille del af området mellem centrum af Sochi og Adler. Han har en meget harmonisk og rolig atmosfære. I denne by kan lide at bruge tid alle, der undgår støjende underholdning og overfyldte steder. Besøgende fra andre lande og byer Khost begyndte at tage omkring 100 år siden, og derefter fra en beskeden landsby forvandlet til et fantastisk resort med god infrastruktur.

Dette sted har alt det, du har brug for en interessant og behageligt ophold: de attraktive strande, et udvalg af restauranter og virksomheder i gæstfrihed, en stor række attraktioner. Landsbyen blev en by i 1899, med de første bosættelser dukkede her langt tidligere. I 1912 begyndte det aktiv forbedring af udvej - det er nu betragtes som den blomstrende turistindustri.

strande udvej

Det vigtigste attraktive træk ved værter - strandene, hvis længde er mere end ti kilometer. Således, begyndelsen af kystzonen tager i Adler området, således kontinuerligt strækker sig til Sochi centrum. Lokale strande er fuldt udstyret. De har mulighed for at tage en sol bad komfort og afsætte deres fritid til diverse underholdning, som det fremgår af de talrige anmeldelser. Host tilbyder også familier med små børn sine strande som havet på dette sted er altid rent og stille.

Flora resort

De unikke klimatiske forhold - er et andet vigtigt element i denne udvej. De bidrog til udviklingen af enestående flora. Walking gennem pladser og parker vil give en enorm mængde af erfaring, for her kan du se et stort antal af eksotiske blomster og planter, som det fremgår af de anmeldelser. Host tilbyder også at se plantage af korkeg, perfekt slået rod i byen.

Hovedparten af de udflugt objekter udgør naturlige attraktioner. På samme tid, vil og fans finde historiske monumenter, end at sprede din ferie i Khost. Anmeldelser 2014 fra de faste gæster positive: hver af de attraktioner, der findes i orden og til rådighed for visning. Khostinsky distrikt er berømt for sine kursteder og kurbade, derfor vil gæsterne kunne kombinere pleje af sundheden for et behageligt ophold uden problemer. Charmerende og afslappet resort elskere af smuk natur og strande vil ikke forlade ligeglade, ligesom det og elskende par.

cafe-værter

Valget af gastronomiske virksomheder er enormt, at tale om det og mange rave anmeldelser. Host tilbyder vacationers normal smag, søde cafeer, samt førsteklasses restauranter, hvor du kan smage vine og nyde de sjældneste sorter af delikatesser. Plane Street er centrum for et populært feriemål, det indeholder spisestuen, "Sycamore", en af de mest populære og gamle faciliteter på resortet. Her den besøgende er udstyret med en åben rummelig terrasse og to smukke værelser, vil menuen forbløffe den overflod af utroligt lækre og enkle retter på samme tid. Blandt dens funktioner - et stort udvalg af friske kager, og en rig samling af Kuban vine.

I nærheden ligger en cafe "Luck" også nyder stor popularitet. Mange gæster her tiltrækker et bredt udvalg af måltider og hyggelig atmosfære, der er altid en afslappet atmosfære og lyde iørefaldende musik. Dem, der planlægger at tilbringe natten, er det bedst at tage en tabel på forhånd. Men cafeen "San Marino" gæster vil værdsætte de gode priser, fremragende kvalitet af fødevarer, samt et spændende underholdningsprogram. I løbet af dagen, kan du slappe af i en meget afslappet miljø, samtidig om aftenen for de besøgende afholdt den fascinerende show-program.

Der er en bar "Bodega" nær broen på Plane-Tree Street. Denne unikke gastronomiske restaurant kombinerer klassisk pub, stilfuld klub og museum. Her kan du nyde en pause til alle, der vælger god øl, med en passion for smag Kuban vine. At drikke desuden er besøgende tilbydes en lang række interessante forretter. Nyder hyggelig atmosfære kan gæsterne nyde et spil backgammon eller skak. I dette tilfælde vil den mest nysgerrige være interessant at vurdere den unikke samling af udstillingsgenstande, der ligger i museets pub.

Det er "Cheburechnaya" direkte på Spa Avenue. De tjener gode pasties, mange feriegæster kommer her på vej til stranden for at bringe dine foretrukne behandler. I nærheden ligger den "værtshus", hvor du kan smage specialiteter khinkali, samt en masse af de populære kaukasiske retter. Et stort antal attraktive barer og cafeer ligger på feriestedets strand, så lang tid at finde et egnet sted rejsende behøver ikke at.

hoteller

Vært - en lille resort på omfanget af befolkningen er lille, selv om det er fælles for alle små byer Krasnodar-regionen. Og hotellerne i byen kan kaldes komfortable og store, som bekræftes af de talrige anmeldelser. Host ferie tilbyder komplekst netværk, der er forskellige komfortable værelser, højt kvalificerede medarbejdere, bred vifte af tjenester.

Kun få resorts kan arrangere en fuld familieferie. I denne kompleks af tjenester, der indgår komfortable værelser, fem måltider. Samt sundhedsbehandlinger, passer perfekt med resten på bredden af byen Khost (foto udvej kan findes på denne side). Enhver turist har mulighed for at finde tid til at besøge attraktioner. Vælg den retning, for at hjælpe venlige personale pensioner.

Hertil kommer, den private sektor giver enorme muligheder for overnatning i Khosta (Sochi). Anmeldelser af sådanne boliger er primært overladt til dem, der ønsker at spare penge på turen. Lokale velkommen tilbud om at bosætte sig i de genopbyggede huse, men også at tage en lejlighed eller værelse. Dette valg vil bidrage til at holde nogle af pengene og give mulighed for at føle for ferie mobil, som bosætter sig i byen Khost. Den private sektor (tilbagemeldinger var overvejende positiv, da de lokale er altid glade for at gæster) er også nyttigt for folk, der kommer på ferie i lang tid. Men dog nødt til at organisere deres egen mad.

Pension "Crystal" (Host): anmeldelser

Det er beliggende i hjertet af værter, kun en hundrede meter fra balneofizioterapevticheskogo resort "Matsesta". Gæster pension venter på et subtropisk klima er køligt og behageligt vejr. Dette er et meget smukt sted med en fremragende stenstrand, som er 150 meter fra hotellet i byen Khost. Fritid, priser, som er lavere end i samme Sochi, foreslår den bekvemmelighed og komfort af turister. I løbet af sæsonen hotellet prisen er 1800 rubler. per dag, kan og boliger i den private sektor findes for 500 rubler.

Værelser her repræsenteret ved forskellige lejligheder. Der er værelser med faciliteter designet til enheden, derudover, standard og to-værelses suiter. Alle værelser har fjernsyn, air-condition, komfortable møbler, køleskab. Pensionen anlagte og indhegnet, overalt en masse grønne områder og ren luft.

"Aquamarine" Pension

Dette er et budget sommerhus, beliggende halvfjerds meter fra rullesten komfortable badebyer "Wave" og "Host".

De fem-etagers bygning med en kvist og en elevator, som blev bygget i 2000 og rekonstrueret otte år senere, er pension "Aquamarine" (Host). Svar om ham, for det meste positiv, og det er ikke overraskende. Gæsterne får dobbelt og tredobbelt værelser i to kategorier: Standard og Superior. Hver har et køleskab, aircondition og tv, samt daglig rengøring.

Yew-tree lund

Hovedattraktionen i værter er taks-buksbom lund. Denne reserve, der vil gå gennem en meget informativ og interessant. Det er en del af Kaukasus naturreservat. Her kan du finde arter af planter, der er på vores planet vokse anden tredive millioner år siden. Blandt de unikke planter der bær taks, stedsegrønne buksbom. I hans ære og blev opkaldt Reserve. På det område af lunden, kan man se omkring to hundrede arter af planter, men her er der også et historisk objekt.

Khostinsky fæstning

Det er muligt at gå, på vej til den nordlige del af lunden. Denne befæstning - en af de mest fantastiske genstande område. Det er fortsat stadig ukendt under opførelsen af fæstningen, såvel som dens formål. På nuværende tidspunkt tilbyder rejsende ser faldefærdige tårn, samt overlevende fra væggen.

Andre attraktioner Værter

De, der ønsker at lære mange interessante fakta om denne by, du har brug for at gå til Museum of History. Hans fond er omkring 6.000 udstillingsgenstande, hvoraf de fleste er afsat til udvikling af turistindustrien. Hans plads var placeringen af et hus bygget før revolutionen, som er en del af de vigtigste udflugtsmål. Denne bygning blev bygget i 1914 og var oprindeligt hjemsted for Folkets Hus. Bygningen var tom efter revolutionen i lang tid, og så blev en biograf "Ray". I 1995, arkitekterne anerkendte bygningen af et objekt af kulturarven, da det bruges til at lagre historisk uvurderlige artefakter.

En af de vigtigste arkæologiske områder i vores land er ådalen værter. Forskerne hævder, at folk begyndte at bosætte sig i disse steder i stenalderen. Der er en gammel grotte, der findes i dag til et besøg. I byen er der også religiøse monumenter. Så Transfiguration Kirken rammer en fantastisk smuk udseende og fremragende præstation af interiøret. Tiny ferieby er klar til at tilbyde sine gæster en guidet tur fuld af overraskelser.

Underholdning i Khost

I landsbyen udviklet underholdningsindustrien godt, bred strand område er ikke det eneste sted for hvile. Der er et vandland med masser af vand forlystelser og rutschebaner, hvor gæsterne nyde en ferie med børn. Der er en stor swimmingpool, omkring som er sat parasoller og luksus liggestole. Mens børnene har det sjovt ved springvandet, kan forældre solbade komfortabelt på terrasserne.

Resortet har en vidunderlig og dykkercenter, som ligger i nærheden af "Kaukasus" sanatorium. På dette tidspunkt, kan alle tage ved lære af instruktører, leje nødvendige udstyr til dykning. For besøgende til arrangere ture til de bedste dykkersteder.

De yngste gæster vil være interessant at gå til forlystelsesparken, hvor valget af attraktioner værdig den højeste ros. Der er blevet udstyret med farverige legeplads med sikre spil, mens ældre børn er glade for at gå på banen.

resort butikker

Du bør absolut være opmærksom på de butikker, meget populær blandt turister nyder også Cossack marked. På dette tidspunkt, kan du købe friske grøntsager og frugter, derudover til stede, hjemmelavet vin og en masse interessante godbidder. Souvenir butik kaldet "Cat hus" er på Plane-Tree Street. Det sælger en masse statuer af katte. Byen anses for at være det største indkøbscenter "Athena", herunder butikkerne på forskellig specialisering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.