SundhedMedicin

Paramediciner - Hvem er han? Hvad er hans job?

Sikkert alle en masse tid i sit liv konfronteret med ordet "sygeplejerske". Hvem er han, og hvad gør han? Paramedic - en læge, med ungdomsuddannelserne. Han tager foranstaltninger til førstehjælp og til gennemførelse af sanitære og anti-epidemien og forebyggende aktiviteter.

Uddannelse paramediciner

Paramedicinere forbereder medicinske colleges, hvor studerende, der kom efter niende klasse lærer at tre og et halvt år, og har afsluttet elleve - tolv måneder mindre. Hvem kan du blive efter eksamen fra en af disse institutioner? Eleverne kommer ud med de sædvanlige eksamensbeviser samt sundhedsassistenter. Men det er ikke alt. Der er også medicinske assistenter, laboranter. Mange mennesker ønsker at få denne specialitet. Jeg er en uddannet og kompetent tvunget hver paramediciner. Hvem er det, nogle er endda børn.

Hvor kan jeg få assistenten?

Efter at have afsluttet sine studier og praktik er der et spørgsmål om, hvor man kan få et job. Hvor kan køre en paramediciner?

1. sundhedsfaciliteter. I dette tilfælde en medicinsk assistent dirigerer mere erfarne læge. Han har, som regel højere uddannelse.

2. obstetrisk paramediciner station med industrielle organisationer i sundhedscentrene. Her arbejder han selvstændigt. Desuden kan paramedicinere findes i kontorer og nødstationer (er der dannet hele holdet). I disse tilfælde er de styret af Dr. distrikt (distrikt) plejeinstitutioner, klinikker, ambulatorier. De styrer deres arbejde.

Og hvad betyder sundhed sygeplejerske? Hvem er det? Denne sundhedsarbejder, der er en assistent sanitære læge, parasitologi og epidemiologi. Der er ikke noget kompliceret, kan du huske.

pligter

Paramediciner er autoriseret til at udføre følgende medicinske aktiviteter, samtidig med at alle regler for antisepsis og aseptik:

  • ligerings- og hud suturer (i tilfældet, hvis patienten er sårede og blødninger);
  • autopsi abscesser og abscesser;
  • trækker sig ud af små fremmedlegemer, når der ikke er behov for at ty til komplicerede teknikker.

Hvad andet kan gøre en medarbejder med ungdomsuddannelse? Det kan tage fra en vene blod til laboratorieundersøgelser at bestemme hvilken gruppe det tilhører, at udføre test for kompatibilitet når transfusion er nødvendigt. Alle disse tiltag gør det til en paramediciner. Hvem er det, er det kendt til hver person nogensinde søgte lægehjælp.

Som en paramediciner har ret til at sætte injektioner (i en muskel, vene, og subkutan); pålægge forskellige dæk (terapeutisk og transport) og selen, stoppe blod. Denne specialist har mange ansvarsområder. Men han skal sætte på og fjerne bandagen (gips, samt blød) og hæfteklammer. Desuden er sygeplejersken skal være mulighed for om nødvendigt, at gøre kunstigt åndedræt og brystkompressioner (gennem brystvæggen); fjerne tanden, hvis sagen er forholdsvis enkel; Skyl blæren og kateteret indsættes; producere anæstesi ved procain eller chlorethyl anæstesi. Han sætter også kompresser, sennepsplaster, banker. Hvad betyder en paramediciner, jordemoder? Hvem er det? Dette er en ekspert, der har ret til at tage imod levering. Fra titlen og alle så klart.

Og lidt mere om de opgaver

Hver sygeplejerske bør være i stand til at gøre indpakningen (fx sennep, våd og så videre. D.), Vask maven, ved hjælp af en tonometer. Også disse fagfolk sætte et lavement (vandlås, medicin, rengøring, drop, næringsstoffer). De tager indholdet af mavesonde af forskellige tykkelser, er indsat et rør til at fjerne gasser. Det er ubehageligt, men intet kan gøres, vi er nødt til at bære det hele. Paramedicinere tager også svaberprøver fra endetarmen, næse, hals til efterfølgende laboratorieanalyse. Som du kan se, er disse eksperter laver en masse, og kun én dem er strengt forbudt - operationen. Det kan ikke gøre nogen paramediciner. Hvem er det, du allerede kender. De kan hjælpe i sygdomme i øre, næse, øjne og hals (smurt inddrevet i zonen for synlighed fremmedlegemer, vasket, begravet, bandage). Giv førstehjælp, når nogen ulykker (skader, drukning, forgiftning, kvælning, og så videre. D.).

Hvad andet bør være i stand til at amme?

Disse fagfolk skal vide, hvordan nogle af de procedurer gennemføres af feltet af fysisk terapi (bestråling med ultraviolet lys, en lampe solljuks anvender UHF terapi, behandling, ozocerit og paraffin). Men det er ikke hele listen af deres hverv. De har brug for at vide, hvordan man anvender lampen Minin foretage øvelsesterapi, massage, producere en simpel manipulation af blodet (for at bestemme niveauet af hæmoglobin og ESR) og urin (lære specifik vægt, for at finde ud af, om proteinet er til stede, og hvis ja, hvad dens indhold). Mange må have hørt udtrykket "sygeplejerske-tekniker." Hvem er det? Denne person, der udfører laboratorieundersøgelser.

Nogle mennesker kan lide at arbejde i et speciale hospital kantiner. Deres opgaver omfatter udarbejdelse af en menu, der indeholder sunde fødevarer, der fremmer hurtig genopbygning af patienterne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.