Mad og drikkevarerOpskrifter

Madlavning og kaprifolier. opskrift på

Honeysuckle - en utrolig smuk prydhave plante. Dens specielt plantet i parker og haver, hjem haver og hegn langs stierne i frodige buske gør buer og pergolaer, hække. Graceful blomster af denne plante bud hvid eller en lys farve eksotisk, ekstremt spektakulære, kan gøre din have til et fantastisk stykke af paradis.

Honeysuckle i madlavning og folkemedicin

Kun få mennesker ved, men på grund af kaprifolier blomster kan tilberede lækker sirup. Nogle sorter, såsom blå kaprifolium, giver flere og meget velsmagende frugter - bær blå, som smager ligner blåbær helbredelse. Honeysuckle har en meget nyttige egenskaber. Opskrifter fra det vil vi overveje senere. Og alligevel - det værdifulde blå bær? Det første er der mange vigtige humane vitamin C og P. gruppe grundstoffer jern, kobber, iod, phosphor, calcium præsenteres også i et stort volumen. Meget saftig, sød og sur, syrlig bær er meget forfriskende, tørstslukkende. Den er velegnet til gelé, kompot, syltetøj, marmelade, likør, fromage osv I klinisk ernæring , også fra hende tilberede en masse nyttige oplysninger. Hvad der præcist er god kaprifolium spiseligt? Opskrifter fra det muligt at tilberede måltider, der er designet til at styrke kapillærer og blodkar. Rå bær, og udsættes for varmebehandling, øge hæmoglobin, styrker immunforsvaret, hele kardiovaskulære system og organer hæmatopoiese. Lever, mave, herunder mavesår og reagerer godt på behandling, når kosten indeholder bær saft. Til fremstilling af en potent diuretisk infusion som råvare også tages kaprifolier. Opskriften er som følger: tørre eller frisk knuste blomster af planten. En teskefuld at hælde deres kop kogende vand, stejle bedre. Dæk og lad stå i mindst en time. Strain. Drik en spiseskefuld 3 til 4 gange om dagen. Og hvis du har overvundet en almindelig forkølelse, den samme infusion gurgle, kun at væsken var varmt.

En forfriskende drink og en dejlig creme

Til denne eksotiske, lækker sirup også brug Honeysuckle. Opskriften er enkel og kogte til en sirup det er egnet til at skabe desserter, tilsættes i cremer, iblødsætning kiks osv Vi har brug for 5 ½ kopper koldt vand til at fylde, 400 g. blomster, en halv kop vand til sirup, en teskefuld citronsaft, en knivspids kanel, 400 gr. sukker. Her er hvordan man forbereder en sådan kaprifolier. Opskrift foreskriver: tilføje akvareller ved at adskille kronblade og bægerblade fjerner. Sæt dem i en emalje gryde eller skål. Lad stå op om natten. Morgen til at smelte i varmt vand og sukker simre indtil sirup tykkere og gennemsigtighed. Tag gryden fra ilden med ham, og kom til krystallisering reaktion, hæld citronsaft, så lad afkøle. Nu tager for gennemblødt kaprifolier. Opskrift rådgiver dræne vand fra blomster, lad stechot gennem en si. Derefter blomsterne tilføje sirup og kanel. Stir. Og hæld din eksisterende hjem alkohol - 3 spsk bær eller vanilje likør, fersken eller andre frugt cognac. Egnet og bær såsom brombær snaps. Nu, i en blender bland det hele godt og hak kaprifolium. Opskrift tilbyder flere måder at gøre 2. Eller overvundet den resulterende masse gennem osteklæde og drikke indtages som anvist. Eller sagt i fryseren, til blomster og vodka blanding podmorzla. Konsistensen af det vil ligne en creme eller is.

Vask dine eksisterende bær, sted i et fad eller is skåle, toppen som creme, sætte et par skefulde frosne kaprifolier og nyde en vidunderlig måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.