SkønhedKosmetik

Eyeliner: kunsten at make-up

Godt lavet eyeliner er et væsentligt element aften makeup. Når det bruges korrekt, vil det bidrage til at gøre udseendet mere udtryksfuld og sjælfuld. To eller tre lyse bevægelser med vægt konturen vil være tilstrækkelig til at øge den visuelle tæthed af øjenvipper, og også til at justere form af øjnene.

Til dato, det kosmetiske marked tilbyder flere typer af fonde, der adskiller sig i både sin form og tekstur: eyeliner pen, en blyant for alder, flydende, gel og tør eyeliner. Hver af dem har sine egne kendetegn og fordele, og valget i dette tilfælde afhænger af individuelle præferencer. Hvad eyeliner bedre?

For at vælge en, der er rigtige for dig, skal du have en idé om alle. Nedenfor er de fordele og ulemper ved de fem grundlæggende typer.

Eyeliner udføres med anvendelse af vand og alkohol baseret. Produkter af denne type er i stor efterspørgsel på grund af dens holdbarhed. Desuden dens yderligere fordel er muligheden for en meget klar og fine linjer. Men at male med det virkelig rart "pil", vil have en lang tid til at finpudse færdigheder.

Eyeliner med midler samme struktur som skyggen, sker som regel ved professionelle make-up artister. Midler deponeret af en tynd og fugtig pensel. Anvendes i hverdagen det er sjældent, som er ganske kompliceret at bruge. Sådanne produkter kaldes tør eyeliner.

Et andet synspunkt - eyeliner. Måske er den mest almindelige type af eyeliner, der hurtigt vil trække en streg på øjenlåget. Men vær forberedt på, hvad der vil altid have at skærpe blyanten. Den resulterende fedt bliver nødt til at skygge den linje, så de ser naturlige og smukke.

En af de mest bekvemme muligheder er at bruge eyeliner-pen. Highlighter er med til at tegne en tynd linje så lige som muligt, ikke smurt og ikke spredes. Men kredsløbet opnås er langt mindre intens. Desuden er disse kosmetiske produkter er meget tørre hurtigt, hvilket gør dem mindre lang levetid.

Eyeliner hjælp gel tekstur er med til at skabe en virkelig smuk og langtidsholdbar makeup. Det anvendes på øjenlåget med en særlig børster. Processen er ret vanskeligt, og for at maksimere mulighederne i dette værktøj vil have en vis tid til at give uddannelse.

Hvordan til at male øjne ved hjælp eyeliner?

Hvis du lige er ved at lære kunsten at anvende makeup, bør du starte med en pen eller blyant for øjnene. De er den nemmeste måde at træne i anvendelsen af klare og lige linjer langs konturen. Udstyr ideel befolkning liner er dette: du bruger en flad linje på det øverste øjenlåg. Det skal gøres på en sådan måde, at det er placeret så tæt på vipperne linje. Undgå IKKE, plads. Fra første gang det er måske ikke muligt, dog tegne en linje adskilte streger.

For at gøre smukke hænder, knalde eyeliner lille linje op fra den ydre hjørne af århundredet. Det skal være som en lille "hale". For ikke at ødelægge makeup, behøver du ikke forsøge at gøre det meget fedtet. Over tid, vil du være at få bedre og bedre. Så kan du eksperimentere med de typer af pile og deres længder.

Hvis du bruger en creme eyeliner, så er du nødt til at få en linje til skygge, for at gøre det ser mere naturligt. Dette gøres ved hjælp af en svamp eller en lille svamp.

Tilbring praksis i det mindste et par minutter om dagen, og snart du er perfekt mestret kunsten at makeup og vil være i stand til at "vise" smukt malede øjne, der gerne vil trænge ind i sjælen.

Korrekt fastgjort accenter makeup - det er halvdelen af succes udseende, så du bør øve foran et spejl på et belejligt tidspunkt før forsøget med makeup på tærsklen til et vigtigt møde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.