Kunst og underholdningKunst

Van Gogh Museum: et overblik over perioder med kunstneren

Den hollandske hovedstad har vundet popularitet blandt turister på verdensplan. Blandt attraktionerne i Van Gogh Museum står ud. Selvom hjemby for den berømte kunstner er Grotto-Zundert, blev et museum bygget i turist hjertet af landet.

Van Gogh-museet i Amsterdam

Van Gogh Museum er en enorm samling af kunstværker af den mester, som består af mere end 200 malerier (i alt - omkring 800), 500 tegninger (alle blev skabt omkring et tusinde) og 700 breve af ophavsret. Er klar over, at kunstneren har viet kun 10 år på at skrive hans malerier, antallet af dets driftstid er virkelig forbløffende.

På museet er der en kreativ laboratorium Van Gogh, er situationen den mest minder om den, hvor maleren malede sine malerier. Der er også bibliotek, som har kunstnerens personlige breve. Det viser sig, at Van Gogh Museum har ikke kun kunstnerisk værdi, men også information.

samling

Museet har 5 tema etaper, som hver især viser de vigtigste perioder af kunstnerens arbejde:

  • Holland.

Den indledende fase af master er kendetegnet ved en overvægt af mørke nuancer. Hovedformålet med billedet i malerierne - bønder er travlt med at arbejde. Berømte illustration af dette tema er maleriet "The Potato Eaters". I det svage lys billede produceret endnu mere dystert indtryk på seeren. I galleriet, og den anvendes til at skabe den ønskede atmosfære.

  • Paris.

Denne fase har en tendens til at bruge mere lys og lyse farver. Billeder bliver blå, rød og gul nuance. Også på dette stadium, kan du opleve et karakteristisk træk ved master - brugen af korte strøg i en ekspressiv måde. Billeder Paris periode er præsenteret i de fleste selvportrætter. Artwork "Self filthat" er et godt eksempel på dette trin.

  • Arles.

Dette trin åbner Van Goga som en mester med en unik stil. Landskaber - de vigtigste temaer i denne samling. De er kunstnerens lyse og saftigt, bliver portrætteret i malerier af blomster, træer og græsmarker i en række forskellige variationer. Kendt arbejde "Solsikker" er en lys mønster af perioden.

  • San Remy.

Denne periode gik ikke glat for kunstneren. Van Gogh på det tidspunkt var på et psykiatrisk hospital, hvor han gjorde hans malerier. Dette har påvirket historien malerier. De blev skrevet så tidligt som de ovennævnte kreativ maade kraftige slag, som er kombineret med blødere nuancer. Van Gogh Museum er den mest berømte billede af den periode, San Remy - "Starry Night"

  • Auvers-sur-Oise.

Malerier af denne periode er placeret i hallen med blændende lyse belysning, der skaber en kontrast belysning af hallen i Holland fase af kreativitet. Master bruger lyse, saftige farver og bruger sin unikke stil af korte ekspressive penselstrøg. En af de mest berømte værker af denne fase - "Wheatfield med Crows". Ud over den samling af værker af Van Gogh i museet er malerier og andre malere. Også driver en separat udstilling af dannelsen og udviklingen af museet.

andre kunstnere

Van Gogh-museet er også et bredt eksponering af kreativitet andre kunstnere. De var nære venner og jævnaldrende af Van Gogh. Disse omfatter P. Gauguin, Monet, Picasso, og andre. Introduktion kunstnere blev afholdt i Paris. I denne by, Van Gogh var i stand til at observere skabelsen af værker af franske kunstnere fra den impressionistiske stil, som snart blev verdensberømt.

Vincent van Gogh var i Paris i flere måneder for at lære de færdigheder af hans samtidige. Denne periode blev i vid udstrækning påvirket på det videre arbejde: i malerierne begyndte at dominere de lysere nuancer, og forbedret billede meget lys udstyr.

Van Gogh-museet i Moskva

Til ethundredeogtyve-året for den dato, Van Goga død det meste af Europa tema udstillinger og arrangementer dedikeret til arbejdet i den store kunstner. Moskva har også sluttet sig til projektet: fra den 15. oktober 2015 til den 8. marts næste år i Moskva holdt en storslået udstilling af malerier - "Van Gogh. Genoplivet malerier 2.0. "

At udstillingen "Van Gogh. Genoplivet malerier "opstod transporterer multimedie kunstprojekter i landet. Således i januar 2014 Moskva vært for den første udstilling, som tiltrak over 200.000 besøgende. Dette markerede fastsættelsen af et rekordstort antal besøgende i alle eksisterende russiske udstillinger.

Timet til at falde sammen med årsdagen for Van Gogh, en opdateret udgave af udstillingen afslører nye sider af biografi og værk maleren. Tager det bedste fra den første eksponering, version 2.0 har fokus på de vigtigste elementer i arbejdet og de store mestre.

køreplan

Van Gogh-museet i Amsterdam modtager besøgende hver dag fra 10 til 18 timer. Den første januar - lukket.

Kom der

Ejendommen er beliggende på Museumplein Museumplein. For at komme dertil fra Hovedbanegården, skal du tage sporvogn nummer 2 eller 5, og gå til stop Hobbermastraat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.