TravelingRetninger

National History Museum i Saratov - kurator af byens historie

National History Museum i Saratov gemmer uvurderlige oplysninger om regionens historie. Hans fundament - en af de største i landet. Historien om de første rumflyvninger, mindet om hungersnøden 30-erne, udstillinger, der repræsenterer sjældne dyr, og mange andre butikker museum. Saratov (foto af det regionale center i stort tal placeret i hallerne) præsenteres for de besøgende på samme tid hjem til de store videnskabsmænd og kunstnere, hovedstaden i Volga-regionen med fine bygninger i jugendstil, den by, hvor uselvisk arbejdede under den store patriotiske krig - det sted, hvor dyret er født, glad og sorg, mennesker døde. En unik samling af museet vil være af interesse ikke kun beboerne i regionen, men også en lang række gæster.

historie

Saratov Regional Museum er en af de ældste i Rusland. Det blev grundlagt i december 1886. Initiativtager museet var Saratov videnskabelige arkiv kommission, vises også i år. I første omgang, at fonden bestod af emner anlagt af beboerne i byen.

National History Museum i Saratov ikke umiddelbart er placeret i den bygning, hvor det kan findes i dag. Den tidligere palæ af købmanden Ustinov kollektionen allerede flyttet i 1930. Selve bygningen er et monument af kulturarven. Det er et smukt stykke arkitektur i den klassiske stil, designet af I. F. Kolodina.

midler

I dag Saratov Regional Museum of Local History (SOMK) besidder omkring 400 tusind udstillingsgenstande. Blandt dem er gamle bøger og mønter, farverige og falmede plakater, arkæologiske samlinger, ceremonielle og rituelle genstande, en række materialer på byens historie og regionen, deres kulturelle og politiske liv.

SOMK er et stort museum forening, som omfatter ti filialer. Den huser mange udflugter for elever, studerende og alle interesserede, samt foredrag og folkefester.

særlig stolthed

Saratov - byen er ikke den ældste, men dens historie er rig med væsentlige begivenheder og er uløseligt forbundet med den skæbne hele landet. Lokalhistorisk museum indeholder mange beviser for tidligere år, hvilket giver et fuldstændigt billede af fortiden.

Den permanente udstilling "Vores noble landsmænd - videnskab og kultur" indeholder fotos, dokumenter og andet materiale, der dokumenterer livet for berømte mennesker, der er født, boet eller arbejdet i lang tid i Saratov. I samlingen er der nogle personlige ejendele, vigtige papirer, billeder af store lærde NI Vavilov N. N. Semenova, den modelfly designeren O. K. Antonova. Gennemgangen af bogen og dekoreret med en række poster, har tilhørt forfatteren K. A. Fedinu, komponist A. G. Shnitke, sådanne kendte skuespillere som BA Babochkin, EV Mironov, O. I. Yankovsky og O. P. Tabakov.

fra antikken

Der i museets og unikke udstillinger, der fortæller om en fjern fortid, de stammer, der beboede dette område, og endda meget tidligere tider, når folk og alligevel var det ikke. Sidstnævnte indbefatter for eksempel skelettet af en Ichthyosaur. På liv og erfaringer af forfædrene til moderne Saratov fortælle medlemmerne udnytte, redskaber, ceremonielle genstande, stammer fra det VI-V århundrede f.Kr.. Ved den senere tid er ikke mindre værdifulde udstillingsgenstande:

  • sabler og knive, præsenterede sig selv kejserinde Elizabeth I (XVIII århundrede);
  • Ural Cossack brudekjole, som stammer fra slutningen af det nittende århundrede.;
  • udskåret stol fineste arbejde, hvilket gør en mester Shutovym V. P. i slutningen af sidste århundrede;
  • stræde-shirt begyndelsen af XX århundrede - læder, der anvendes til undertrykkelse af indsatte i fængsler og fængsler.

Liste over sjældne bøger er langt fra komplet: det er bedre at se én gang, end hundrede gange for at læse.

Nouveau charme

Saratov beboere ved, at størstedelen af de mest yndefulde og smukke by huse blev bygget omkring en periode i begyndelsen af sidste århundrede. Disse bygninger er indrettet izgibistymi linjer ligner strejf af cigaretrøg, skulpturer, relieffer og smedede elementer hører til den fashionable på det tidspunkt, jugendstil. Gaderne i en svunden tid Saratov lokalhistorisk museum helliget en separat udstilling "by og folk". Besøgende får tilbudt billeder, der erobrede stadig under konstruktion Market Hall, den første bygning på universitetet og andre sædvanlige for nutidens beboerne i huset. Efter touring udstillingen er godt at gå i centrum af Saratov - alle bygninger med billeder vises i sin moderne form - værdig ende af en vandretur i museet.

kolonister

konstant arbejder og udstillingen "Fra livet i volgatyskere" på museet. Her kan du se møbler, tøj, diverse husholdningen, som blev brugt af kolonisterne som slog sig ned ved bredden af Volga. National History Museum i Saratov giver mulighed for billeder og elementer i interiøret at forestille sig, hvordan levende kommune, blev i 1924 en selvstændig republik og eksisterede indtil august 41st.

Midler er konstant genopfyldes, i museet jævnligt vært nye udstillinger. Nu kan du se udstillinger af statens Darwin Museum i Moskva. Udstillingen "efterlader Bram" er afsat til den rejsende og forfatter A. Bram og indeholder enestående bog, en samling af fugle og dyr.

National History Museum of Saratov er åben for alle, der er interesseret i historien om byen og regionen. Det virker med 10 til 18 (lørdag - 19, billetkontor lukker en time tidligere), mandag - lukket på den sidste tirsdag i måneden - sanitære dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.