SundhedSund kost

Kalorie løg og dets egenskaber

Så mange i køkkenet eller ved bordet har et bord koloriynosti. For det er meget nemt og bekvemt at bestemme, hvad, hvordan og med hvad man kan spise, hvordan man kan lave mad bedre, og hvad der sker i sidste ende. På grund af det som muligt, især ikke filosofere, får mest hensigtsmæssig kost til enhver livsstil. Men det er bedre at bøje sig ind nogen menu.

Mange mennesker ved, hvad det kalorie løg, men kun få mennesker ved, at denne plante er kendt for mennesker, da de ældste tider. Menneskeheden er mere end fem tusinde års brug dette unikke produkt, ikke kun for mad, men også til behandling og endda pleje. Det skal siges, at forskerne stadig ikke har formået at finde vilde løg, så det er sandsynligt, at anlægget blev udledt ved hjælp af udvælgelse, det vil sige, det er et kulturelt, ikke skabt af naturen. Normalt løg hjemland kaldet Centralasien og Afghanistan.

Calorie løg svinder i baggrunden, når jeg tænker sine bemærkelsesværdige egenskaber. Af den måde, de blev værdsat i oldtiden, selv buen tilskrives en række vidunderlige egenskaber. Nogle folkeslag soldaterne før slaget bue knyttet til hendes bryst, tænker talisman af sine sår. I del, denne tro er rationelle og fornuftige rødder: en del af stævnen flygtige besidder antimikrobiel aktivitet, det vil sige, for at forebygge infektion.

TABEL kcal rapporterer, at i et hundrede gram løg indeholder kun 41. Det er ganske lidt, ud over at tilføje til den enorme mængde af parabol det vil bare ikke arbejde - vil være for krydret. Løg er populær i køkkener af forskellige folkeslag, føjes til næsten alle skålen. Og mest interessante er, at noget mad med en bue tager på en helt unik smag. Selv hvis vi ignorerer kalorieindhold løg, er det værd at huske på, at denne plante forbedrer appetitten ved at påvirke aktiviteten af mavesyre, fremmer hurtig og sund fordøjelse.

Det skal siges, at den lave kalorieindhold løg - det er vidunderligt. Men han desuden indeholder en masse jern (som ikke forsvinder fra produktet, der ville være sammen med ham laver under kogningen), kalium (som er yderst nyttig for det kardiovaskulære system). Hertil kommer, at mange ernæringseksperter mener, at løget er meget god renser blodet, beroliger og fører til normal nervesystemet og forbedrer søvn. Det er undertiden endda bruges i forbindelse med andre midler til forebyggelse af tilbagevendende hjerteanfald.

Denne plante bruges aktivt for forkølelse (inhalation af saft eller pulp, med saft af tamponer), og i kosmetologi. Det faktum, at buen bemærkelsesværdigt påvirker håret og efterlader det skinnende, levende og fuld af energi. De kun negative masker med løg - det er deres duft, som manifesterer sig igen og igen, når en person sved.

Uanset hvor fristende eller syntes lavt kalorieindhold løg og dens gavnlige egenskaber, er det værd at huske på, at det kan øge surhedsgraden i maven. Og det er på ingen måde umuligt at spise for meget, ellers kan du forårsage højt blodtryk eller astmaanfald.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.