Mad og drikkevarerSalater

"Kantarel" - salat med et twist og en møtrik

Hvis du allerede er træt af den traditionelle "Olivier" og "Sild under en pels" prøve før ferien for at stifte bekendtskab med en ny og spændende retter, som for eksempel "Chanterelle". Denne salat får sit navn på grund af sin særegne udseende, når de anvender. Sådan koge det, og du skal gøre, vil denne artikel fortælle.

ingredienser

Til at begynde at foretage købet af alle nødvendige til madlavning. "Kantarel" - en salat, til madlavning, der kræver følgende produkter:

  • afskallede valnødder (ca. 150 g);
  • 150 g tørrede svesker;
  • 150 g rosiner;
  • 165 g af hård ost;
  • 2 store gulerødder og saftigt;
  • 2 store sukkerroer;
  • 1 tomat;
  • et par stykker af oliven;
  • mayonnaise (dens størrelse bør bestemmes på grundlag af de smager af hver).

Nu, hvor alt er til rådighed for udarbejdelsen af salat, du har brug for at gå ud i køkkenet.

Salat "Kantarel": opskrift

Til at begynde med vi skal forstå, hvad de skal gøre med roer. Husk på, at de "foxy" -salat kræver to sådanne grøntsag. Frugt bør vaskes under vand og derefter koge. Ostuzhennoy roer skal rengøres fra hud og gnide på en lille rivejern sidelinjen.

Svesker og rosiner bør også damp ud. For at gøre dette, er du nødt til at hælde kogende vand og lad i denne tilstand i et kort stykke tid (det vil være nok, og 30 sekunder). Så tømmes og finthakket tørrede frugter.

Gulerødder, der er anvendt i denne salat kræver ikke tilberedning. Rå grøntsager skal rengøres, vaskes grundigt og rist. Den samme skæbne venter og ost. Valnødder samme afrenset, der er nødvendige for at knuse.

Salat "Chanterelle under en pels": hvordan man kan anvende

Det gode ved denne ret - hans form, fordi det er lagt ud i form af en ræv billede.

For at gøre denne salat virkelig lignede et dyr, hvorefter det er opkaldt, er du nødt til at tage ansvar for processen med sin underkastelse.

Særlig vigtig forsigtigt lægge det første lag, da det er grundlaget for alle andre. Lad os komme i gang.

Først på en plade i form af ræven skulle lægge svesker. Bag disse tørre frugter bør sende valnødder. Efter alt, er sukkerroer. Fuldender rosin salat. Husk, at hver lag af salat bør nøje fnug mayonnaise, ellers fadet vil vise sig tør og intetsigende.

Nu fortsætter vi til udsmykningen af retter. Til retter fra virkelig slået ræv, skal du lave en mundkurv og bryst for den røde skønhed med hjælp af revet ost. Det samme produkt bør sættes og ræv hale. Efter dette, skal det resterende område fnug mayonnaise retter, og på toppen af saucen forsigtigt hæld gulerod.

Nu er det fortsat kun at tegne omridset af kantareller. Dette vil hjælpe os oliven. Ved hjælp af dem er det nødvendigt at gøre øjne, næse, samt mund kantareller. Og tomater i denne parabol er kun nødvendig for udformningen af munden røde skønheder.

Resultatet er en original ret, som vil glæde ikke kun øjet, men også smagsløgene. Så vores "Kantarel" -salat klar, og det kan serveres til den festlige bordet. Bon appetit til dig og dine gæster!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.