ComputereInformationsteknologi

Mistet plads på dit C: mulige årsager og løse problemet

Sandsynligvis ingen grund til at sige, at mange brugere af Windows-systemer ofte overser: det sted på harddisken tendens til at falde markant. At koncert var væk, så to, så mere ... Hvorfor sker det? Hvis der mangler den ledige plads på harddisken, kan årsagerne til at være nok. Men yderligere materiale foreslået til gennemsyn, er den mest grundlæggende forhold, som kan styres lidt kreative teknikker.

Hvorfor mistede plads på dit C: mulige årsager

Generelt nogen præcise årsag til dette fænomen er meget vanskeligt at kalde. Hele pointen i deres helhed.

Som regel tabt et sted på C-drevet (Windows 10 anvendes, eller et system af en lavere rang, er det ligegyldigt), primært som følge af aktiviteten af system processer i selve operativsystemet, samt brugervenlig roder din computer.

Men de mest almindelige faktorer, der forårsager forekomsten af sådanne situationer omfatter følgende:

  • tilstedeværelsen af for meget rollback punkter;
  • permanent installation af opdateringer;
  • brugen af ekstra plads swap og dvale-filer;
  • eksistensen af midlertidige programfiler;
  • rester forkert slettet programmer;
  • system disk fejl med fremkomsten af dårlige sektorer;
  • virkningen af virus.

På baggrund af disse grunde, da den mistede plads på drev C, kan du bruge værktøjer og personale til at løslade ham, og til at bruge særlige programmer, Optimizers eller uninstallers. Men så vil der være fokus primært på de værktøjer i operativsystemet.

Gendan point og backup

Selvfølgelig, oprettelse af gendannelsespunkter eller sikkerhedskopier i baggrunden - en nyttig ting (er nyttig, når lidt at genoprette Windows efter en uventet fejl). Men, du ved, er alle disse oplysninger gemt i en specielt forbeholdt område af harddisken.

Derfor, hvis den tabte plads på C-drevet, Windows 7 eller ethvert andet system tillader sådanne vilkår eller fjerne kopier. Dette gøres via standard menusystem partition rengøring, adgang til, som kan tilgås via RMB menuen på computeren ikon med overgangen til fanen fælles sikkerhedsindstillinger. Der er en særlig knap, klikke på, hvilke elementer, der skal renses, vil blive slettet.

opdatering

I den tabte plads på din harddisk kan være skyldig og konstant opdateringer installeret. Naturligvis er det, at deaktivere deres installation er ikke nødvendig, men der er ikke så enkelt.

Som de seneste begivenheder WannaCry Petya.A og virus, Microsoft eksperterne hurtigt frigivet en speciel opdateringspakker, der angiveligt tillader ikke at neutralisere truslen, men i det mindste at forhindre dens indtrængen i systemet.

Desuden kan nogle pakker til Windows 7 forårsage funktionsfejl af selve OS. I dette tilfælde anbefales det at fjerne opdateringer, forårsage fejl, så deaktivere den automatiske installation. I bedste fald kan du vælge søgemulighed og tilbyder download og installation.

virtuel hukommelse

Måske er den manglende plads på harddisken, og på grund af forkert konfiguration af virtuel hukommelse, som er ansvarlig Pagefile.sys systemkomponent, kaldet sidefilen.

For at kontrollere den størrelse, du har brug for at komme ind i afsnittet ydeevne. Automatisk tildeling af sin størrelse er ikke altid anbefales. I princippet hvis RAM på 8 GB og mere brug af virtuel hukommelse kan slukkes helt. Trust, vil systemets ydeevne ikke skades (testet på laptop med Core i7-2620M processor med en frekvens på 2,7 GHz og RAM 8 GB).

dvalefil

En anden grund til, at den tabte diskplads C, - den konstante brug dvaletilstand.

Denne tilstand virker ved et system, komponent Hiberfil.sys og gemmer data ved at køre programmer og anvendes i den nuværende konfiguration, igen, reservere plads i systemet partition og RAM-disken. I det store og for sådanne situationer er bedre at bruge dvaletilstand, ikke dvale, og dermed fjerne sådan en stor fil.

For at gøre dette, skal du registrere Shell powercfg / t på stregen. I øvrigt, efter anvendelse af en sådan kommando link til dvaletilstand er tabt, selv i hovedmenuen startknappen. Hovedsagelig på computere med små mængder af brug af disk denne tilstand ikke anbefales overhovedet.

Midlertidige programfiler

Spise en til at angribe, fordi der mistede en plads på drev C, - gendannet midlertidige programfiler. I dette tilfælde taler vi ikke kun om de webbrowsere, der har brug for at blive renset og cache filer og cookies og browserdata, og slette alle andre tidspunkter komponenter, såsom miniaturebilleder gemt.

Som en af de mest almindelige situationer, du kan nævner som eksempel installation af de programmer direkte fra Windows archiver uden dekomprimere harddisken. I dette tilfælde, efter afslutningen af historikeren kan straks bemærkes, mest sandsynligt, vil det udpakke alle, der blev fundet inde i arkivet, som er sammenlignelig i størrelse til den samlede størrelse af de data, der.

Et andet problem er, at den tabte diskplads C, - Photoshop program, eller en hvilken som helst anden grafik eller videoredigering. Sådanne redskaber skabe deres egen swap-fil, fuldstændig ignorerer det grundlæggende system konfiguration. Som et resultat, modtager brugeren en genstand og indførelse tilstrækkelig størrelse, at volumenet kan overstige pagefile flere gange.

Tabt plads på C: drev resterne af eksterne applikationer

Et andet problem er, at fjernelsen af indfødte Windows afinstallering programmer viser sig ikke på den bedste måde. Det drejer sig om det faktum, at han ikke altid fjerne alt, hvad der var forbundet med programmet. Og hvis tidligere, tilbød at fjerne nogle elementer af deres egne, er systemet nu blot siger, at de resterende komponenter vil blive fjernet ved næste genstart.

Men intet af den slags og ikke forekommer. Filer og mapper er, samt registreringsdatabasenøgler (og hastigheden af lastning OS afhænger af dens størrelse). I dette tilfælde den optimale løsning ville være anvendelsen af specialværktøj, hvori dybden scanning leveret af elementerne restkoncentrationer (Revo Uninstaller, IObit Uninstaller og lignende).

dårlige sektorer

Desværre, forekomsten af fejl i systemet partition, hvorefter plads på harddisken er reduceret, også, er ingen undtagelse. Problemet er, at dårlige sektorer til tider kan være ganske banalt ikke læses eller ikke genkendes.

Således systemet simpelthen ignorerer dem. Alternativt kan man starte med at harddisken, men det er ikke ønskeligt at gøre brug af almindelige værktøj, og kommandolinjen, skriver deri chkdsk c: / x / f / r eller en vis variation. Denne teknik virker i det nuværende system, og starte fra flytbare medier.

Hvis harddisken er beskadiget fysisk karakter, der er ikke noget du kan gøre, selv om, menes at være den mest ekstreme og bagtøj opsving værktøj kan være en HDD Regenerator program, som (i henhold til dens skabere) er magnetiseringen-vende den harddisk, som dog er alvorlig nok tvivl.

virus

Endelig kan endda mange vira angribe diskplads. Oftest er det på grund af trusler reklamer, spyware eller spam. Her er problemet allerede i det faktum, at de fleste af de flykaprere og i stand til at integrere i operativsystemet, og i alle browsere, så disken er en enorm mængde af computer affald i form af midlertidige filer, og i form af sine egne elementer.

Deal med sådanne ting med sådan bedste disksoftware (Rescue Disk), der kan startes, før styresystemet boot og definerer selv dybt skjulte eller integreret i denne trussel.

i stedet for en epilog

Som du kan se, kan årsagerne, samt en måde at afværge konsekvenserne være en hel del. Og så straks afgøre, hvad der var den egentlige årsag til reduktionen af rummet, er det absolut umuligt. Derfor nødt til at handle, for at sige det mildt, tilfældigt, at finde ud af, hvad denne situation kan knyttes i første omgang.

Men fortvivl ikke. I det mindste i det mindste en af de foreslåede metoder arbejde. at gribe ind, vil dog have på ovenstående præsenterede liste, og det er i den rækkefølge, som de er beskrevet.

Som en endelig konklusion kan det bemærkes, at størstedelen af tabet af plads på harddisken er forbundet til driften af systemet processer og programmer, samt ukorrekt bortskaffelse af ansøgningen, hvorefter systemet er en flok af computer affald, hvorfra flugt er meget problematisk. Men du kan bruge programmet og Optimizers, selvom her den fulde garanti fjerne resterende filer og mapper man ikke kan give. Synlighed rengøring der, men det er godt, det ser virkelig?

Naturligvis og virusangreb kan ikke udelukkes, men de har ikke altid forekomme, og fremkomsten af fejl på harddisken, kan kun være forbundet med kortvarige afbrydelser, såsom en pludselig strømsvigt eller tvungen genstart hænger (især i færd med at installere service packs).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.