TravelingHoteller

Sudak, hoteller med swimmingpool, maden på stranden

Et af de vigtigste spørgsmål for de turister, der ankommer til Pike, er at finde det hotel med komfortable levevilkår. Nogle turister har imponerende budget for turen. Derfor foretrækker de bedste steder at stoppe for hvile. Lad os overveje, hvad Sudak hoteller på stranden med swimmingpool fortjener opmærksomhed i første omgang?

"Villa Fellini"

Hvor man kan bo i en by, der hedder Pike? Hotel med swimmingpool tæt ved havet, kan findes ved at gå til den udvej komplekse "Villa Fellini". Sidste er en af de mest luksuriøse og dyre steder at bo i byen. Hotellet ligger kun få minutters gang fra havet.

Gæsterne på institutionen - komfortable værelser, der opfylder moderne standarder, samt en stor swimmingpool. Det overvældende flertal af hotellets værelser har balkon, med spektakulær panoramaudsigt. Andre faciliteter værd at nævne plasma-tv i alle rum, en lille, men temmelig store køleskabe, el-kedler. Badeværelserne har separat badekar og bruser.

Som for mad, er hotellet det eponyme restaurant "Fellini", hvor gæsterne tilbydes retter af russiske og europæiske retter. Det tjener regelmæssigt buffeter. Lokal bar tilbyder besøgende forfriskninger og snacks. I umiddelbar nærhed af komplekset er der mange restauranter og butikker, som du kan også arrangere god ernæring.

Placeret hotel "Villa Fellini" på Sourozh gade, hus 92. For at komme hertil fra den centrale busstation, er det nødvendigt at overvinde omkring 3 km. Den nærmeste togstation er væk i en afstand af 40 km. Hvis det ønskes, her kan du organisere en shuttle service i bil eller minibus, der tidligere har bedt om hjælp fra ansatte steder på telefonen.

"Imperial"

Gennemgang Sudak, hoteller med pool, bør du være opmærksom på resort kaldet "Imperial". Det ligger kun en kilometer fra den berømte genovesisk fæstning. Du kan finde den på følgende adresse: street grænsevagter, Bygning 1.

Hvorfor er det værd at gå her, ankommer i Sudak (Krim)? Hoteller med swimmingpool, sauna, privat og gratis parkering, restauranter - er kun en lille del af, hvad tilbyder sine gæster "Imperial". Hver omfatter også tilstedeværelsen af klimaanlæg, stort plasma-tv, separat bruser og badeværelser i alle rum. Blandt andre tjenester, er det værd at bemærke, gratis trådløs internetadgang i hele komplekset, samt mulighed for at bestille en transfer med bil fra den lufthavn Simferopol.

"Grand"

Fortsat gennemgang af Sudak, hoteller med swimmingpool, er det værd at bemærke den udvej komplekse "Grand", som ligger 400 m fra byparken og den centrale promenade. Find det på: Fireinaya Street, Bygning 15.

Hotellet består af flere separate bygninger. Valget af gæster repræsenterede 44 moderne deluxe-værelser og juniorsuiter. Hvert hotelværelse har:

  • en rummelig balkon med panoramaudsigt;
  • Tv-pakke med kabelkanaler;
  • gratis internet;
  • klimaanlæg;
  • køleskab;
  • badeværelse og brusebad.

I umiddelbar nærhed af den store udendørs swimmingpool, som er beliggende i gården af institutioner, der er en bar og en restaurant. Gæsterne på komplekset er tilgængelige massage.

"Astarte"

Hvor ellers anbefales det at stoppe kommer til Pike? Hoteller med swimmingpool ved havet har altid tiltrukket feriegæster, der ikke begrænser sig selv i medierne. Et af de bedste steder i planen er en udvej kompleks "Astarte", som ikke er langt fra den genovesisk fæstning. Institution kan finde på Marine Street, Building 1a.

Hotellets gæster - deluxe-værelser, samt VIP-lejligheder med et unikt design. Alle værelser har aircondition. Hvert værelse har et tv med satellit-tv, badeværelse, og andre faciliteter.

Hotellet leverer strøm til kunderne i form af en buffet, som er inkluderet i betalingen for overnatning i rummet. På campus er der en restaurant, intervallet der er repræsenteret ved retter af europæisk køkken.

I stueetagen udvej har en indendørs swimmingpool med gratis adgang for gæster. Den anden etage af hotellet optager hele sportsbar og billard klub. På taget af institutionen organiseret en stor terrasse med liggestole, hvor du kan solbade og nyde den spektakulære udsigt.

"Bastion"

Hvor ellers skulle afregne, der kommer i Sudak? Hoteller med swimmingpool, som ligger direkte ud for kysten, er også den udvej komplekse "Bastion". Det ligger 150 m fra havet, tæt på alle de samme genovesisk fæstning. Find hotellet på: gaden Ushakova, hus 3.

Komplekset består af 5 bygninger, som repræsenterer de moderne, komfortable værelser. Feriesæsonen er her i stand til at rumme op til 250 gæster.

Etableringen tilbyder kunderne magt til at bestille. Lokale kokke forberede måltider til gæster under hensyntagen til individuelle ønsker.

I gården af den udvej er placeret flere store udendørs swimmingpools med liggestole. Tæt på havepavillon til afslapning. På det område er der restauranter, saunaer, barer og caféer.

"The Mansion"

Til sidst vil jeg gerne overveje et mini-hoteller Sudak med en swimmingpool. En af de mest populære og relativt billige faciliteter i en sådan plan er på gaden Spendiarova, 2 km væk fra byens centrum.

Gæsterne på pensionatet "The Mansion" tilbyder værelser for op til 4 personer. Hvert værelse har aircondition, køleskab, tv. I institutionen er gratis Wi-Fi.

Måltider kan arrangeres på egen hånd, ved hjælp af køkken med alle de nødvendige køkkenredskaber. På det område af hotellet er der en mini-købmand. du kan spise, hvis du ønsker at caféer og restauranter ligger i nærheden af mini-hotel.

I gården af virksomheder placeret udendørs pool. Ved udløbet fra hvert rum er tabeller, for hvilke det er muligt at hvile i mellem dip. Her er det også en zone til madlavning på grillen.

Som konklusion

Så vi kiggede på de bedste steder at bo i en by, der hedder Sudak, hoteller med swimmingpool. Det er værd at bemærke, at i vores gennemgang præsenterer ganske dyre virksomheder. Hvis det ønskes, i Sudak kan du finde billigere boliger. Men ikke alle pensionater og hoteller i sovjettiden har en swimmingpool, som ligger tæt ved havet og tilbyder en bred vifte af tjenester, som de ovennævnte hoteller.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.