HjemlighedVærktøj og udstyr

Boring Machine Bosch PBD 40: en oversigt, specifikationer, beskrivelser og anmeldelser

Under den tyske Bosch mærke jævnligt kommer ud bygning værktøj, der strækker sig ideen om brugerens ergonomi og teknologiske muligheder. Dette illustreres ved hånden modeller til brug i hjemmet, navnlig ved massive evner professionelt udstyr. På denne baggrund står og boremaskine Bosch PBD 40, der viser den optimale tilgang til integration af elektroniske systemer i behandlingsanlæg af denne type. I dette tilfælde har enheden en moderat forbruger af tekniske parametre, som dog tillader operatøren at håndtere smidig træ, med faste elementer af stål.

Generel information om modellen

Måske den vigtigste og grundlæggende fordel ved denne enhed er dens universalitet. Det faktum, at enheden tabellen bore Bosch PBD 40 er velegnet til individuelle løsninger teknisk krævende professionelle opgaver, og til brug i hjemmet. Selvom et kraftværk næppe kan kaldes skelnes fra det samlede antal, optimering af driften kræfter og selvsikre slagtilfælde øvelser giver dig mulighed for at hente udstyr fra maksimalt udbytte.

På den anden side, funktionalitet og brugervenlighed værktøjer gør det interessant selv for brug i hjemmet. Selvfølgelig, som et hjælpeværktøj eller til engangsbrug er usandsynligt nogen vil få maskinen Bosch PBD 40. Pris 24 tusind. Gnid. Det gør nøje beregne det ønskelige i en sådan enhed i husstanden. Men hvis brugeren virkelig ønsker at få et effektivt middel til at udføre boringer på en regelmæssig måde, bør denne mulighed være mindst på listen over kandidater til køb.

tekniske egenskaber

Hvis vi går ud fra den samlede præstation effektivitet, noget i stil med de tyske værktøjsmaskiner i byggemarkedet der er mange. I et ekstremt tilfælde, kan du købe en model klasse over og få den samme effekt. Jeg spekulerer den samme model Bosch PBD 40 forskellige sæt af tekniske indikatorer, der er værd at læse mere:

  • Strømforbrug - 710 watt.
  • Antal hastigheder - 2.
  • Antal omdrejninger - fra 200 til 2500 omdr / min, under hensyntagen til dækning af de to high-speed-tilstande.
  • Bordiameter til metal - op til 13 mm.
  • Diameteren af boret på træ - 40 mm.
  • Cartridge - hurtig.
  • Den maksimale stigning i boreprocessen - 90 mm.
  • Dimensioner bæreplatformen - Bredde - 330 mm Dybde - 350 mm, højden - 30 mm.
  • Montering vægt - 11,2 kg.

funktionel støtte

Modellen er fleksibel nok til at bruge på grund af den brede funktionalitet. Maskinen kan også anvendes til fremstilling af møbler, og har ansvaret for reparations- og VVS operationer. I det første tilfælde kommer i forgrunden af højtydende boring nøjagtighed, og den anden - ydeevne. Stort set bestemmer fordelene ved e-påfyldning model med digitalt display. Takket være en særlig kontrolpanelet kan brugeren indstille indretningen boring Bosch PBD 40 til den optimale driftsfrekvens med et bestemt materiale.

Øget kontrol effektivitet med LED-baggrundsbelysning. Direkte styring mekanisk udstyr realiseres ved justering hjul indrammet plade. bore fiksering sker i den selvspændende borepatron, hvilket sparer en masse besvær med eftermontering arbejdsopgaver. For ikke at nævne tilstedeværelsen af låseringen, som forhindrer risikoen for fastklemning udstyr.

maskine produktivitet Bosch PBD 40

Men ikke undervurdere den magt og potentiale i den tyske maskine. Selvom udviklerne har fokuseret på nøjagtigheden og nem betjening af udstyret, har modellen fået høj kvalitet og pålidelig motor med rekyl 710 watt. Antallet af omdrejninger kan underkastes regulering gennem knop, så du kan glemme alt om de traditionelle slæbebåd-bælter. Også fyldet Effektstabiliseringssystem supplerer og gearkasse med to hastighedstilstande. Vi kan sige, at maskinen Bosch PBD 40 mindre produktive som funktionel og fleksibel i anvendelse. Muligheden for sin indstilling under forskellige driftsbetingelser og kompensere for manglen på strøm, som er undertiden omtales brugere. Også er at beskytte mod pludselige hastigheden falder, når der arbejdes med hårde metaller, hvilket øger sikkerheden.

teknologiske funktioner

Ud over det elektroniske display, hvorpå indstillinger for arbejdsgangen reflekteres, er maskinen forsynet med forbedrede displayorgan og laserprintere. Digitale indikatorer gør det muligt at overvåge og styre hastigheden på spindlen og tilpasser det om nødvendigt. Som for laseren Bosch PBD'et 40, det virker som en effektiv assistent præcist vil udføre operationer og at positionere hovedet. Groft sagt, kan maskinen arbejde i to formater - en forenklet og med større nøjagtighed. Bare for den anden tilstand er givet, og laser pointer mulighed. Af den måde, en pålidelig tilpasning af udstyret og bidrager til den parallelle guide med en stor arbejdsplatform.

Positiv feedback på modellen

Ligesom mange ydeevne Bosch entreprenørmateriel, denne enhed brugere rost for sin ergonomiske kontrol, nem håndtering med arbejdsopgaver, samt pålidelighed. Der lægges særlig vægt brugere arbejdsgang, der beskæftiger elektroniske assistenter og belysning. Også en masse positive anmeldelser som for indstillinger af enheden. Især er boremaskinen Bosch PBD 40 højt respekteret for forbedret regulering og kontrol af motorparametrene.

Gearkasse med to hastigheder tilstande gør det muligt at udføre med samme præcision boring af forskellige materialer. Med hensyn til pålidelighed værktøj bekræfter også sin tilknytning til et kendt mærke. Ejerne understrege, at alle de elementer og komponenter i maskinen stramt konvergere, efterlader ingen huller. Af den måde, kan den faktor har påvirket den gode lydisolering, at brugere rapporterer. Det samme gælder for den manglende vibration og derved minimere belastningen på dine hænder ved håndtering af byggeriet.

negative anmeldelser

Der er klager fra referencen lethed udstyr. Reducere vægten er ikke altid et plus, og i dette tilfælde, denne nuance er særlig mærkbar. Problemet opstår, fordi at installationen falder til pålidelig fastgørelse overflade. Der er også tilfælde, hvor løftefjederen blade ufuldstændig. Motoren, på trods af alle fordelene ved de avancerede indstillinger, har også fået en masse kritik. For eksempel har mange ejere peger på, at det er asynkron, ikke at indsamle. De bringer udstyret med en boremaskine, men i arbejdsprocessen, dette aspekt er næsten ikke manifestere sig på den negative side.

Imidlertid har disse mangler og beskedne satser for kapacitet fået mange til at sætte spørgsmålstegn ved berettigelsen af den pris, som maskinen er realiseret boremaskine Bosch PBD 40. Prisen er 24 tusind. Gnid., Gør det muligt at vælge byggemarkedet er ikke mindre værd med hensyn til ydeevne af enheden.

konklusion

Bosch er ofte blevet kritiseret for, at det udvikler værktøjer til opbygning i indirekte parametre, der ikke har en afgørende indflydelse på kvaliteten af arbejdet. En del af krav af denne art kan anvendes til denne model. Maskinen er forsynet med bred funktionalitet, det ser æstetisk tiltalende og har de nyeste muligheder i form af en laser og et elektronisk display. Således påfyldning magt Bosch PBD 40 baseret på den gennemsnitlige evner snarere motor. Sandt nok, det sparer hele spektret af yderligere værktøjer til kraftigt regulerer de operationelle parametre, hvilket øger nøjagtigheden og pålideligheden af instrumentet. Som et resultat, kan det konkluderes, at maskinen vil være den bedste løsning til brug i private hjem, men hans magt er ikke nok til at færdiggøre arbejdet på produktionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.