HjemlighedVærktøj og udstyr

Den beskyttende varmeskjold: design og karakteristika

Termiske effekter selv ved små afvigelser fra det naturlige miljø for en bestemt tilstand er i stand til at forårsage skade på nogle materialer. Dette betyder ikke, at helt alle objekter skal beskyttes, men i nogle teknologiske områder af eksistensen af sådan software er meget vigtig. Til dette formål er varmeskjoldet anvendes, danner en slags isolation. Disse midler anvendes også i professionelle inden for byggeri og produktion, samt i hverdagen.

Hvordan fungerer det beskyttende skjold?

Typisk er sådanne skærme er plader, baner eller paneler fremstillet af det samme materiale. En anden ting er, at materialet i sig selv er en modificeret base, der opnås som et resultat af de særlige fremstillingsmetoder. De mest almindelige er molybdæn og wolfram paneler er kendetegnet ved høj termisk stabilitet. I avancerede versioner af varmeskjoldet kan have en mere kompleks enhed. Typisk de to ark, som er adskilt af et mellemrum med skaller - særlige tromler konisk form. Dette mellemrum kan også have en fyldning i form af varmebeskyttende chip. I nogle tilfælde, et pulver af den samme molybdæn eller wolfram. Formet struktur, driftsprincippet ligner plast vinduer med isolerende vakuum.

Anvendelsesområder

Field of brugen af sådanne skærme er meget bred. Hvis du ikke tager hensyn til de højt specialiserede og professionelle nicher, de mest populære er de materialer til biler, vinduer og bade. I det første tilfælde, en manifold varmeskjold, som er en simpel metalplade. Denne tynde ark, som normalt fastgjort i fire punkter mellem kollektoren og injektoren.

I tilfælde af vinduer, at brugen af sådanne skærme skyldes ønsket forhindre indtrængning af kulde i lejligheden i løbet af vinteren. Men i sådanne systemer kun, i stedet for pulver fyldte luften handlinger. Det skaber en slags pude, som tilvejebringer en yderligere barriere mod kulden. Med andre ord, varmeskjoldet samling til vinduer stikker udenfor isolator, der effektivt med hensyn til at spare plads i rummet. Som for bad rum, hvori skærmene er at isolere bestemte objekter, der er varmekilder. Især isolatorer beskyttede kedler og ovne, hvilket forhindrer de farlige termiske virkninger på nærliggende objekter.

nøgle ydeevne

Producenter stiler efter at sikre skærme er tre kategorier af operationelle egenskaber. Den første er varmebestandighed. Denne kvalitet er ikke blot, at den høje temperatur bølge ikke vil spredes ud over grænserne for barrieren, men også eliminere risikoen for skadelig virkning på selve materialet, som er fremstillet af et varmeskjold og fyldstof. Den anden kategori er mekaniske beskyttende egenskaber, hvis tilstedeværelse sikrer, at materialet ikke ondt, bortset fra varmen, og endda fysisk påvirkning. For eksempel det samme metal er modstandsdygtigt over for utilsigtede slag og stykker. Den tredje gruppe omfatter tilstedeværelsen af andre egenskaber af isoleringsegenskaber. Dette kan for eksempel damp eller støjreduktion funktion.

Karakteristik af beskyttelsesskærme

Når du vælger en skærm til at være primært baseret på materialets evne til at levere den ovennævnte høj temperatur styrke. Indikator resistens over for specifikke temperaturer er en grundlæggende egenskab. Således panel wolfram holdt temperaturen ved 3300 ° C, men smelteprocessen begynder med stigende dette indeks. Til gengæld molybdæn gør dens funktion ved temperatur af størrelsesordenen 2610 ° C. Men vi skal huske, at peak temperatur er på ingen anbefaling til brug under sådanne forhold. For eksempel den samme wolfram med molybdæn fabrikanter anbefaler de anvendelsesbetingelser for 1300-1400 ° C. Desuden er i udvælgelsen og dimensioner tages i betragtning, som har en termisk skærm i en bestemt modifikation. I højden, kan de være 100-150 cm, bredde - 50 cm, og dybden overstiger sjældent 10 cm.

arter

Skelne mellem skærmene ved hjælp af strukturelle parametre, egenskaber, anvendelser. Desuden er alle tre kriterier er indbyrdes afhængige, og bestemme hinanden. For eksempel kan i at give vinduer til normaltid anvendes i den mest komplekse funktionelle barriereindretning fyldt med wolfram, som dermed er den største størrelse. Specialiserede varmeresistente paneler bruges i arrangementet i kedlen og fyringsanlæg. På den anden side, varmeskjoldet af udstødningsmanifold er den enkleste løsning, hvilket skyldes at lukke, og betingelserne for dets installation, og den relativt beskedne varmebelastning.

Nuancerne af installationen

Der findes forskellige metoder til installation, som bestemmes af udformningen af skærmen og installationsforholdene. Den mest pålidelige måde tilvejebringer en primær monteringsrammer, der efterfølgende skubbes eller fastgjort ved hjælp af skruer eller beslag skærm. Det er vigtigt at tage hensyn til muligheden for en fremtidig demontering design. Dette gælder især for vinduet termisk barrierer, som kun bruges om vinteren. Igen, det beskyttende varmeskjold til bilen giver den mest overkommelige måde at installere. Typisk fabrikanterne de metalplader og lave huller komplet med hardware til fiksering af produktet. En anden ting er, at stedet selv og installationen nær den samme opkøber skal overholde konfigurationen skærmen.

konklusion

I hvert tilfælde bør valget af varmeskærm betragtes som en individuel sæt af kvaliteter. Og ikke altid modstandsdygtighed over for termisk påvirkning er afgørende. Det vil sige, kan moderne materialer og modificeret panel af molybdæn og wolfram selv i budgettet versionen klare det meste af varmen belastning af indenlandske natur. Langt vigtigere strukturel matching installationsstedet. For eksempel bør termoruder skærm designes til ikke blot at dække det område af rammer, men også for at opretholde et bestemt teknologisk led. Endnu mere vanskelige valg, hvis det er nødvendigt, tætte isolering pejs eller brændeovn. I sådanne tilfælde ofte ty til tjenester for fremstilling af skærme til specielle ordrer. Det er i øvrigt gælder for beskyttelsesanordninger til bilindustrien samlere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.