HjemlighedVærktøj og udstyr

Kedler "LEMAX": Læs anmeldelser og anbefalinger

Kedler Gas i dag er udbredt. Næsten halvdelen af alle enheder købt til opvarmning af denne type opererer på gas. Dette skyldes det faktum, at denne type brændstof er den mest effektive og billige. Det er derfor, du kan finde forskellige modeller af gaskedler på markedet. Blandt dem er de, repræsenteret ved "LEMAX".

Anmeldelser om funktionerne i kedler "Premium" -serien (7,5-60)

Hvis du er interesseret i gasfyrede kedel "LEMAX", der gennemgår du kan læse i artiklen, er det vigtigt at være opmærksom på specifikationerne. For eksempel er den ovennævnte model serie fremstillet af rustfrit stål 2 mm, som har høj ploskotnostyu. Varmeveksleren har en cylindrisk form, som ifølge kunder, tillader udstyr kan fungere i et lukket system med et tryk på 2 atmosfære.

På grund af det faktum, at i processen med fremstilling af en artikel dækket med emalje korrosion, kan udsættelse for temperaturen nå 750 grader. Det tiltrækker flere købere og forarbejdning af inhibitoriske forbindelser. Det skal bemærkes, at varmeveksleren er beskyttet mod aggressive faktorer af typen af mineralolier og saltopløsninger.

Anmeldelser af udførelsen af kedler "Premium" -serien (7,5-60)

Når du vælger et gasfyret kedel "LEMAX" anmeldelser du bør læse i forvejen, måske de vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Ejere af private hjem og land bygninger påpege, at "LEMAX" er for salg af kedler udvidede kapacitet rækkevidde. Denne parameter varierer fra 7,5 til 60 kilowatt. Du kan ikke bekymre sig om sikkerheden af udstyr, da den er udstyret med et system til beskyttelse mod overophedning, sod dannelse og afbrydelse af trækkraften. Ejerne af disse enheder kan ikke står over for problemet med at blæse ud flammen.

Forbrugerne vælger enheder af "LEMAX" på grund af den nemme vedligeholdelse. I driften af kedlen kan være let at rengøre, fordi det bruger aftagelig top panel design. gas "LEMAX" kedler, anmeldelser, hvoraf kun det mest positive er forsynet med et innovativt system, der er ansvarlig for sikkerheden, hvilket eliminerer overophedning af varmeveksleren.

Anmeldelser af positive træk

Kunder, der tidligere har købt gaskedler, bemærkes, at selskabet "LEMAX" produkter er af højeste virkningsgrad, der leveres ved at ændre udformningen af turbulator. Denne forsinkelse tillader udstødningsgasserne, som har en høj temperatur. Blandt andet effektiviteten øges ved at anvende mere imponerende på varmeoverførslen område. Producenten har indført et system med stigende primære og sekundære luftstrømme. Alt andet er umuligt ikke at tilføje de positive træk ved en tre-års garanti på kedler, hvilket indikerer aggregaterne af høj kvalitet.

Anbefalinger for at vælge en effekt

Hvis du er interesseret i gasfyrede kedel "LEMAX" anmeldelser om som du kan læse i artiklen, er du nødt til at forstå, hvilke kriterier gjort valget af sådant udstyr. Først og fremmest skal vi være opmærksomme på magten. Denne mulighed vil afhænge af varmeområdet, der er sandt for forbrugere, der ønsker at købe en anordning til private hjem. Når det kommer til byudvikling, loftshøjde, der er mindre end 3 meter, vil det være nok af en kilowatt pr 10 kvadratmeter. Det opnåede resultat divideres med 10, og derefter rundes op. Grundlæggende magt skal forøges med et gennemsnit på 25%, den eneste måde du vil være i stand til at skabe et effektivt hjem varmesystem. Efter bestemmelse af el, kan du købe "LEMAX" kedel. Anmeldelser og anbefalinger om det vil give dig mulighed for at finde ud af hvilken model er bedst foretrukket.

For flere tips om at vælge

Hvis du bor i et hus, der varmetabet er store, skal den nødvendige effekt øges med yderligere 25%. I en alternativ udførelsesform, at gøre varmeisolering. Mange forbrugere tror, hvor meget varmt vand vil være tilgængelig fra arbejdet med forskellige power kedler. Hvis denne parameter er mindre end 15 kW, kan udstyret levere varme og varmt vand, to-værelses lejlighed.

Når huset til 2 personer, vil de være tilstrækkeligt 12 liter i minuttet. At dette skulle være enhedens ydeevne. Gaskedel "LEMAX Premium 12.5" for en familie på fire, hvor den gennemsnitlige vandforbrug er 15 liter per minut. Men det er bedst at vælge en enhed, hvis magt er 25 kW. Foretrækker forbruger model, kan du forvente et maksimum på 40 kilowatt, er det 20 liter i minuttet, og det opvarmede område - op til 200 kvadratmeter.

Anmeldelser af kedlen "LEMAX 12.5"

Hvis du er interesseret i gaskedel "LEMAX 12,5", som vil være nyttigt at læse anmeldelser før du foretager et køb, du behøver at vide om dens egenskaber. Dette udstyr er ikke-flygtig, og dens kapacitet er 12 kilowatt. En varmeveksler fremstillet af højstyrkestål, at forbrugerne nyder og kammeret har en åben struktur. For at betale for enheden vil have 17 300 rubler. Det er kendetegnet ved udendørs udstyr nominel opvarmning 12,5 kilowatt.

Erfarne husejere understreger, at effektiviteten tilstrækkeligt imponerende for sådant udstyr, er det 90%. Hvis du læse en anmeldelse af gaskedel gulvet, kan du se, hvordan den gas flow du forventer. I dette tilfælde er det, 0,75 kubikmeter.

Kedel rummet skal være konstrueret til montering af en sådan anordning, hvilket er grunden til forbrugeren vil være vigtigt og dimensioner, der udgør 744 x 416 x 491 mm. For at placere enheden i huset vil du være i stand til at eje, mobilisere hjælp af husstanden, da det vejer kun 52 kg.

Anmeldelser af kedlen af mærket "Leader"

For nylig stigende popularitet kedler "LEMAX-Leader", som gennemgår eneste positive. Denne serie er udstyret med en varmeveksler, som er lavet af høj kvalitet gråt støbejern. Ifølge brugerne, er denne del af designet specielt designet for at udelukke forekomsten af korrosion. Efter at have overvejet den linje af "Leader", vil du forstå, at det er repræsenteret af modeller af varierende kapacitet, denne parameter spænder fra 16 til 50 kilowatt. Således kan udstyret i et rum med et areal på 500 kvadratmeter eller mindre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.