HjemlighedVærktøj og udstyr

Vane pumpe: struktur, fordele, opererer princippet, priser. Vakuumpumpe lamel-

På grund af den særprægede ydeevne og komfortabelt design vinge pumpe har vundet udbredt i forskellige industrielle områder. Det anvendes i farmaceutiske, kemiske, kosmetikindustrien samt i fødevarer - til pumpning kondenseret mælk, sirup, glasur.

I den foreliggende udformning varmekappe til pumpning stoffer erhverve en tyk konsistens ved lave temperaturer. Lamelpumpe anvendes til at bevæge en flerhed af typer fluider: frugtkoed, slibende, tilstedeværelsen af uvedkommende fine partikler, og harpiksen og klæbestoffer baseret på dem. Kan anvendes til pumpning gennem slangen, som følge af en sænkning i evnen til at absorbere rørene. Denne enhed, i modsætning til andre arter, der har en høj absorptionskapacitet og fungerer med lige kraft i begge retninger.

design

Grundlaget for lamelpumpe er følgende:

- Opstaldning af indretningen med legkorazbornym holdbar stålkvalitet.

- gearmotor have asynkron kraftig motor.

- Shaft med plader, der bevæger sig på en excentrisk bane, de er lavet af bronze eller hendes måltidserstatning.

I nærheden af rillerne på den cylindriske overflade i rotationsretningen af fordybningen er lavet med forskellige vinkler på de punkter i exit facetter.

ansøgning

Pumpe plade, hvis pris er et gennemsnit på 30-40 tusind rubler, en hydraulisk maskine med en positiv fortrængning og arbejdstagere, der flytter klinger med frem- og tilbagegående bevægelse i forhold til de interne komponenter. Det anvendes som en stationær og en mobil enhed i maskinindustrien, samt i landbruget. Ved pumpning af væsker med udenlandske indeslutninger vigtigt at bemærke, at når overskrider den tilladte størrelse af partiklerne kan tilbageholdes på filteret røret.

Vakuum-lamelpumper fås med uret bevægelsesretning af skaftet. Den kan fremstilles med en venstre retning af den enkelte ordre. Den etablerer en mekanisme i enhver position. Med den fleksible koblingen udføres forbindelsen af drivakslen og pumpeakslen. Det er ikke tilladt at overføre aksiale og radiale belastninger fra drevet.

Egenskaber

Praksis viser, at kompleksiteten at udvide driftsområdet periode er forbundet med beskadigelse af trykpladen at blive beskadiget ved omsætning med slibende partikler, der er i det pumpede masse. Skabte pumpe lamel vakuumpumpe til alle mulige typer af væsker, det har et hus formet med et plan, med indsprøjtningen og absorberer vinduer. Blandt de mangler bør bemærkes fald i indekserne for pålidelighed under overførsel af masse fra udenlandske indeslutninger og forskellige urenheder. En bærbar medium i fremskridt til udtømningsdysen strækker sig fra retraktoren, hvor planet for rotorlegemet og klæbet fremmede partikler. Hvis dimensionerne af de elementer til stede i fluidet overskrider den maksimalt tilladte grænse, er det sandsynligt skade på rotoren og den indvendige overflade af indretningen.

Mere perfekt lamelstruktur har NPL indsprøjtningspumpen absorption vinduer og på de indre overflader. Denne anordning har en rotor med slidser, monteret i kropshulen særlige plader bevæger sig radialt. Ulempen ved dette design består i ujævnt slid pladeoverfladen, indre låg, huset. Bageste arbejder kantflader og ujævnt slid på grund af trykforskelle i kammeråbningen og udledningskanalen under en straight-plade overgangsområdet. Desuden er det værd at bemærke skader forårsaget ved at ramme af store partikler i mellemrummene mellem de dele, der ikke er blevet arresteret kanal filter.

Omkostningerne ved en pumpe af denne type starter fra 42 000, den er beregnet til anvendelse i metal-hydraulisk drev maskiner og andre enheder, der kræver strømning af kølemiddel, der ikke kan indstilles i størrelse, med et jævnt tryk.

Hvad kræves til installation

Monteret overtryksventil at beskytte det hydrauliske system og pumpen mod overbelastning. Endvidere skal dets indstillinger svarer til det nominelle tryk ved udløbet. Ledningen skal have glatte kurver og kvalitet tætning ved forbindelsen til pumpen, for at fjerne muligheden for luftindfangning.

Mekanismen hældes før første start arbejder vægt og kommer ud af ventilen før nulstilling skrue.

karakteristika

Vakuumpumpe lamel- evalueret for de følgende egenskaber:

- den pumpehastigheden, det påviselig mængde gas, som passerer gennem rørsektionen ved den nominelle tryk. Hvis systemet trykændringer, så det samme sker med pumpehastigheden. Afhængighed af hastigheden af påvirkning af trykket detekteret, når nytten af indretningen ved et forudbestemt tryk.

- maksimale udgangstryk fra udløbet. Dens overskydende øger trykket i indløbssektionen. Nogle pumper olie plade udsender ikke udstødningsgas. Følgelig at opretholde bør dannes normal drift af for-vakuum - det mindste tryk nås i denne enhed.

De typer af arrangementer

Stort set bestemmer arten af funktionsprincippet af mekanismen bevæger gassen i arbejdstiden trykområde. Gasstrømmen, afhængigt af sparsity, udføres i det molekylære, viskose eller inertial tilstand. Pumpen kan have en dobbelt eller enkelt handling. I sidstnævnte tilfælde sker det for en omdrejning af arbejdscyklussen, som omfatter suge- og proces. Også, der er en division i den uregulerede og regulerede. I den første udførelsesform kan mekanismen tilvejebringe en kontinuerlig fluid strømningsretning i den anden - der kræves manuel indstilling ventil. Vane pumpe enkelt handling kan have to typer af mekanismer. Kun ureguleret enhed er i de dobbelte versioner.

værdighed

Blandt de positive øjeblikke værd at bemærke følgende:

- Let vedligeholdelse.

- Forøget sikkerhed.

- Vendbar.

- Holdbarhed.

- Stort set lydløs drift.

- Let installation.

- Omkostninger.

Apparat oliepumper

Udbredt erhvervet spolen, plade--stator og rotor indstillinger. Vakuumpumpe lamel- er excentrisk roterbar mekanisme anbragt i hulrummene, hvoraf to plader presses mod overfladerne af huset. Arbejdsmiljøet volumen af kammeret er opdelt i en forudbestemt del af kontaktpunkter af rotoren, pladerne og væggene, navnlig på den mellemliggende, hvilket reducerer vægten og øger indløbet ved flytning. På indløbssiden ved forøgelse af volumenet vises tyndt og gas fra kammeret ind i vakuummekanisme. Gas på en opstrøms side begynder at blive komprimeret og udstødes ved et tryk der overstiger ventilfjederen. Placeret i gearkassen med olietanken, hvorigennem alle hullerne er forseglet og eliminerer muligheden for omvendt gas indtrængen.

Olietyper af lamelpumper er ikke konstrueret til at pumpe gas-damp-blandinger, fx fugtig luft. På grund af de konstruktive træk gassen komprimeres til frigivelse af ventilåbningen tid. Således selv med en lille damppartialtryk i kammeret begynder at kondensere olien og vandet blandes på indløbssiden, hvor det igen afdampes. Så der er en cirkulation.

Gazoballast

Oliepumpen anvendes til udtømning af gas ballast mekanisme fugtig luft, som føres til den atmosfæriske tør luft volumenforhold. Ballastgas bidrager til, at åbningen af udstødsventilen begynder tidligere end partialtrykket når dugpunktet, så frigives som en damp og gasser. Gazoballast reducerer slutvakuum og reducerer hastigheden af action, men dette øger række anvendelser af indretningen.

Lamelpumpe kræver anvendelsen af specialiseret vakuum olie, hvori der ikke lavtkogende fraktioner ved anvendelse af vakuum destillation. På steder, hvor friktion på grund af varmeudvidelsen af olien begynder at gøre fremskridt, så er der lette carbonhydrider. Takket være dem, nedsætter vakuumet og øger damptrykket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.