Nyheder og SamfundBerømtheder

Dzheyms Kemeron: filmografi, biografi, fotos

Dzheyms Kemeron - direktør for triumferende canadisk oprindelse, som arbejder i USA. Ud over sine vigtigste filmiske aktiviteter, blev han fascineret af studiet af den undersøiske verden og løsningen af miljøproblemer.

biografi

Hr Cameron blev født i den canadiske stat Ontario i august 1954. Hans far var en ingeniør.

I en alder af sytten år, James flyttede til USA for at studere på University of California. Efter eksamen fra fakultetet for Fysik ung mand indser, at arbejdet i det erhverv, han er interesseret nok og begynder at skrive manuskripter til film, hvoraf de fleste forbliver uafhentede.

Dzheyms Kemeron, hvis biografi er i dag besidder mange af hans fans på det tidspunkt forudsat et stykke brød, der arbejder trucker.

Kinodeyatelnost manden begyndte med arbejdet i kunstneren og visuelle effekter vejleder. I 1981 debuterede han som instruktør (filmen "Piranha 2"). Dzheyms Kemeron, filmografi, som snart vil trylle, forårsagede ikke nogen interesse fra kritikere og mislykkedes i billetindtægter billedet.

Situationen ændrede sig dramatisk efter udgivelsen af "Terminator", der har indsamlet en imponerende mængde af tid i verden rullede. Camerons karriere tog fart. Hver ny film det giver seeren en storm af begejstring.

Dzheyms Kemeron, hvis filmografi omfatter mere end tyve film, er en af de mest succesfulde nutidige filmskabere. Det er også kendt som en innovator og skaberen af en hidtil uset visuelle effekter.

Personlige liv

Dzheyms Kemeron har været gift fem gange. Hans sidste ægteskab kan kaldes den stærkeste, da det varer mere end femten år.

Camerons første kone blev Miss S. Williams, der arbejdede som servitrice. Deres ægteskab varede seks år, men kollapsede på grund af fastansættelse på James.

Hans anden kone var producenten, og i første omgang blev de kun er forbundet til en forretningsforbindelse, som Gale Enn Herd blev den mand, der i virkeligheden, åbnede vejen for Cameron til en verden af biografen. Hun troede på den unge instruktør og finansieret sit maleri "The Terminator", da det viste sig, hendes tro var berettiget. Dette blev efterfulgt af arbejde på filmen "Alien". Omkring samme tid elskere kombineret obligationer ægteskab, men efter det næste billede ( "The Abyss") har besluttet, at hver ville gå sine egne veje ligesom i film og i livet.

Den tredje hustru Dzheymsa Kemerona var direktør. Men selv fælles interesser er ikke tilladt at forlænge hans ægteskab med Ketrin Bigelou i mere end to år.

Den fjerde gang, James gift skuespiller Linda Hamilton, der i 1993 fødte sin datter Josephine. Imidlertid blev ægteskabet ikke er bestemt til at leve længe, og allerede i 2000 Cameron gift skuespiller Syuzi Emis, som han mødte under optagelserne af "Titanic". Fra den femte ægteskab Dzheymsa Kemerona tre børn, datter Claire (2001) og tvillingerne Elizabeth og Quinn (2006).

Arbejdet med "Terminator"

Ligesom mange genier, der overskygger tanken om en drøm, en vision om billedet af Terminator Dzheymsu Kemeronu under hans sygdom influenza. Han mindede om, at for hans øjne glimtede billeder, hvor hun forsøger at flygte fra det ukendte væsen, evnen til at ændre sin form. Faktisk, på grund af den vision, og senere manuskriptet blev skabt af filmen. Men ingen Hollywood-producer vovede at arbejde med begyndere, og James solgt sin script Geyl Herd bare en dollar, men med den betingelse af fuldstændig ikke-indblanding i arbejdet.

Budgettet for filmen var seks millioner dollars for den samme uge leje er modtaget femten gange længere.

Umiddelbart efter succesen med den første film fik ideen til en anden. Men teknologien i den tid ikke tillade Cameron at begynde at arbejde med det samme. Optagelserne begyndte i 1990.

"Terminator 2" var den første film, i hvilken computer animation teknikker blev anvendt.

Budget af hundrede millioner dollars, de gebyrer, må overskride fem hundrede millioner.

Arbejdet med "Titanic"

Når Dzheyms Kemeron så en tv-dokumentar film på "Titanic". Historien er så ramt af instruktøren, at han besluttede i uanset var at lave en film om tragedien.

Skriv manuskriptet var kun syv år senere. I 1995, direktør Dzheyms Kemeron lavet et dusin dyk til den sunkne liner på det russiske Bathyscaphe. Videoer lavet af dem på det tidspunkt, blev en del af en spillefilm.

Udtænkt at skabe specielle effekter blev inviteret sytten studier, forblev den førende virksomhed grundlagt af Cameron. Det er, hvor computeranimation liner oversvømmelser blev skabt, indgår i filmen.

Skyderiet fandt sted på den mexicanske kyst, som blev bygget næsten naturlig størrelse mock-up af "Titanic". Blandt de interessante special effects, der anvendes i filmen, har modelleret det vand, der falder i passagererne på foringen, og flyder foran skibets køl delfiner.

Optagelserne begyndte i september 1996 og varede indtil marts 1997. Det samlede budget for filmen var over to hundrede millioner dollars, som tillod den at blive den dyreste i historien om biografen. Box office nåede næsten to milliarder dollars.

Arbejdet med "Avatar"

film koncept blev opfundet af James i 1994, men han nægtede at skabe et billede på grund af underudviklede computerteknologi. Det vigtigste arbejde begyndte i 2006. Inden fire måneder Cameron arbejdede på manuskriptet. Derefter oprette en kultur Na'vi, opfandt folk. deres sprog blev udviklet (med hjælp fra forskere fra University of Southern California), flora og fauna i Pandora blev skabt med deltagelse af professor i Botany, University of California. Næsten to år afbilledet i fantasien og i papir image og udseende af Na'vi.

Principal fotografering begyndte i 2006, de blev afholdt i New Zealand og dele af Los Angeles. Filmen havde premiere i 2009. Gebyrer tegnede sig for næsten tre milliarder dollars med et budget på lidt over tre hundrede million.

Samlet filmografi

Dzheyms Kemeron, hvis filmografi er fuld af spektakulære film, begyndte sin styrende karriere i 1981.

Som forfatter og instruktør, deltog han i filmen:

 1. "Terminator" (1984).
 2. "Aliens" (1986).
 3. "Abyss" (1989).
 4. "Terminator 2: Judgment Day" (1991).
 5. "True Lies" (1994).
 6. "Strange Days" (1995).
 7. "Titanic" (1997).
 8. "Mørk Engel" (2000).
 9. "Avatar" (2009).

I nogle scener som en producent lavet Dzheyms Kemeron. Film (liste):

 1. "Point Break" (1991).
 2. "Solaris" (2002).
 3. "Sanctum" (2010).
 4. "Cirque du Soleil" (2012).

Dzheyms Kemeron er direktør og producent af fem dokumentarfilm, blandt hvilke de mest populære "Ghosts of the Abyss: Titanic" (2003), "The Lost Tomb of Jesus" (2007).

Priser og anerkendelse

Direktøren blev tildelt i 1998 med tre statuetter "Oscar", to priser "Golden Globe" (for "Titanic"). Også vundet to "Golden Globe" i 2010 for "Avatar". Hans film er rekorden for flest nomineringer for tildeling "Oscar".

Dzheyms Kemeron officielt kåret som den mest succesfulde instruktør i filmindustrien.

interessante fakta

 • Dzheyms Kemeron er en veganer.
 • Han er en ateist, men jeg vil gerne møde Jesus Kristus.
 • Det er en lefty.
 • Dzheyms Kemeron, filmografi, som afspejler alt det talent af instruktøren, er en stor kunstner. Hans malerier kan ses i rammen af "Titanic" (Jack Dawson helt album).
 • Den 16. august, i hans 56th fødselsdag, sank han ned i bunden af Bajkalsøen i det russiske undervandsfartøj. Dzheyms Kemeron fotograferet processen med et specielt kamera.
 • Den første i verden lavet en enkelt dyk i Marianergraven, der varede tre timer. I løbet af denne tid lykkedes det ham at tage stenprøver. 68 nye levende organismer opdagede Dzheyms Kemeron, fotograferet alle de 3D-kamera.
 • I Camerons fem søskende, han er den ældste barn i familien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.