HjemlighedGør det selv

Sådan laver du en raket hjemme fra improviserede materialer

Raketen er en fantastisk opfindelse af menneskeheden. Det bringer os tættere på stjernerne og er samtidig et eksempel på den nyeste teknologi. Derfor tiltrækker raketter ikke kun voksne, men også børn. Og ofte er der spørgsmålet om, hvordan man laver en raket derhjemme.

hvorfor

Først og fremmest skal du beslutte dig for målet. Måske vil jeg lave en dekoration til mit hjem eller et originalt legetøj i form af en raket. Eller måske rejser det spørgsmålet om, hvordan man laver en raket med egne hænder, så den flyver til virkelighed. I dette tilfælde er det bedre ikke at gennemføre forsøg i hjemmet for at undgå ulykker, men at overføre arbejde til frisk luft.

Raket: gør med børnene

Du kan lave en simpel raket lavet af papir, som vil være en god udsmykning af nytårstræet eller et håndværk til kosmonautisk dag. Dette vil kræve et minimum af materialer, og pladsen til fantasi er enorm. Takket være designet vil hvert stykke vise sig at være ulig anderledes.

Hvad skal du bruge?

Dem, der beslutter sig for at lave en raket hjemme hos børn, har brug for meget lidt:

- et rør lavet af pap eller andet tæt materiale (for eksempel den på hvilken en toiletpapir eller papirhåndklæde rulles)

- farvet papir

- lim, saks.

Sådan gør du

Selve processen med at lave et produkt er meget simpelt, så selv et barn kan klare det. I hvordan man laver en raket hjemme, vil der kun være et lille problem: du skal limke keglen, som bliver spidsen for det fremtidige produkt. Den kan skæres fra et tykt papp for at give hele strukturen pålidelighed, men så bliver det sværere at styrke det på basiscylinderen. Og du kan bare bruge farvet papir.

Under alle omstændigheder skal du skære en figur, der gentager en fjerdedel af en cirkel. Derefter foldes cylinderen ud af den og trimmer den således, at spidsen langs omkredsen er lidt bredere end bunden. Så hvis pap anvendes, kan den fastgøres til substratet med et dobbeltsidet tape. Og hvis der anvendes løst papir, vil det være hensigtsmæssigt at lave små stykker langs keglens kant, som derefter kan foldes og limes den resulterende "nederdel" til bunden langs omkredsen.

Derefter skal kroppen klistres med farvet papir. Og her er fuld åben plads til kreativitet. Du kan skære portholes, som derefter er dækket af papir med en anden farve. Det er endda muligt at arrangere små kosmonauter der. Og det sidste skridt i hvordan man laver en raket hjemme er at forberede og installere vingerne. De har en lille raket, normalt 3 eller 4 af dem. Af det farvede papir skal du klippe de samme trapezoider, som bøjer i halvdelen og bøj de små ventiler til at holde fast i raketets krop. De skal spredes med lim og fastgøres til kroppen i den nederste del af den, i samme afstand fra hinanden. Alt, raket er klar!

Cute plads håndværk at gøre meget enkelt. Det vil ikke blot hjælpe med at tilbringe fritid med børn, men også at skabe sådan en ting, som let kan bøjes til gæsterne. Og spørgsmålet om hvordan man laver en raket hjemme, vil allerede opstå med dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.