HjemlighedGør det selv

Craquelure teknik: med deres egne hænder skabe effekten af antikken

Blandt designerne af alle generationer, især de værdifulde elementer i dekoration er antikviteter - antik. Det er klart, at erhverve disse værdier ikke alle har råd til. Derfor tilbyder moderne teknologi til at gå til det trick og skabe ting fra gamle ... ny! Hvordan? Meget simpelt! Med hjælp af teknologi craquelure egne hænder nemt kan bære enhver del af interiøret.

Denne metode til dekoration tager sit navn fra det franske ord «Craquelure», hvilket betyder, revner i maling og lak lag på værker af gamle kunstnere. Som regel craquelure effekt sker over tid og er relateret mere til maleriet. Og det er underligt, at forekomsten af "spindelvæv af antikken" intet godt billede løfter, stof-porte og kan smuldre helt. Derfor føreren af gamle forsøgt at undgå revner i malingen, hvilket skaber nye formuleringer for at forlænge levetiden af deres kreationer.

Men i den dekorative færdighed craquelure udbredt. Når en sådan teknik til behandling af emner, lejligheden ejere har mulighed for at tilføje til din indretning med "ånde antikken," for at give tingene en razzia af mystik og mystik, eller blot slå de lyse farver.

Elementer med effekten af antikken passer perfekt ind i de klassiske og traditionelle stilarter lokaler. Også økologisk de ser og i-land interiør. Almindelige afføring eller lurvet bedstemors kommode kan vendes til antikviteter og købe en individuel charme, hvis de dekorere ved hjælp af teknologi craquelure egne hænder. Det forstås, at den kunstige "spindelvæv" på overfladen af genstande markant forskellige fra dem, der blev opnået naturligt. Imidlertid er den aldrende craquelure i teknikken med sine egne hænder stigende popularitet.

I dag på salg der er mange former for særlige midler til at skabe effekten af antikken, så køber den nødvendige sammensætning af arbejdskraft årsager. Ud over maling og lak, skal du bruge den meget emne, som du ønsker at dekorere, vandbaseret maling, malerulle til påføring af sammensætningen og flere børster - nylon eller polyurethan.

Craquelure totrins: milepæle

Hvad kræver det at slå en nondescript objekt i udsøgte gamle mesterværk? Princippet drift af udsmykning teknikker ekstremt enkle. Det forhold, at lakken påføres på lag til hinanden. Grund af den forskellige tørrehastighed forsideark burst og dermed skabe den ønskede effekt.

For at starte objektet overflade skal rengøres grundigt og grundes. Det bærer det nedre lag maling, t. E. Det farve vil være de fremtidige revner. Når malingen er helt tør, skal du anvende lak på toppen af effekten af craquelure. Til denne sammensætning blev påført jævnt ved hjælp af en rulle eller bred pensel. Nu søm bør lidt tør, men ikke tørre helt - det er vigtigt!

For den næste fase skal du anvende en anden lag maling, som også gør den pensel eller rulle - i dette lag revner vil blive dannet snart. Hvis du gjorde alt korrekt, inden for få minutter vil du være i stand til at se på overfladen af objektet udseende "webs". Og den sidste fase af den gamle emne ved hjælp af teknikker craquelure hænder - belægning et lag af beskyttende lak. Dette bør kun ske efter at produktet er helt tørt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.