HjemlighedGør det selv

Kasser af overraskelser med sine hænder. Gave kasser

Gaven af det vigtige faktum er ikke kun emnet prepodnosimye. Enorm rolle, som den måde, det er dekoreret spilles. Derfor er donorerne i stigende grad gjort kasser med overraskelser med sine egne hænder, og i at placere deres gaver. Originalitet og kreativitet emballage design tilbud, jo mere værdifuld er det.

"Kinder Surprise" for voksne

Ofte gaveæsker er ekstremt trivielt. I rollen som sådan kan meget vel fungere som en beholder af børns slik, som er kendt af alle som "kinder-overraskelse".

Forbered en sådan pakke er let nok. Det er kun nødvendigt at tage beholderen for at frigøre det fra indholdet, lagt i din gave og derefter lukke den. Du kan bruge klistermærker til at dekorere påske gaveæsker, containere eller male dem med akryl maling.

Bouquet af slik med et "venligere-overraskelse" i midten

I sådanne pakker kan præsentere pengesedler eller værdipapirer små gaver, såsom smykker, bilnøgler eller lejligheder. Særligt kreative donorer anvendes, og selve beholderen helt original. Under det i form af en tulipan, kan du placere den i en buket blomster lavet af slik.

Lav en beholder og kan være af chokoladeæg. Så ved hjælp af en opvarmet kniv skæres omhyggeligt søde skallen, fjerne indholdet. Inde investere en gave og chokolade igen forseglet en varm kniv. Indpakket i folie med sød overraskelse indeni, kan du bruge den som en gave: at præsentere i denne form, eller arrangere en blomst.

Pop-up "jack-of-the-box"

Alle er velkendt film om en diamant i hånden. Episode når bygningen manager i håb om at få dyre parfume, forsøger at åbne en smykkeskrin. Men efter du har trykket på en knap, det er sjovt bange, når fra under dække af en donkraft bryder legetøjet. Umiddelbart kommer til at tænke er fangsten sætning om snustobaksdåse med pop-up-hornede onde ånder. Men djævle godt erstattes af noget mere anstændigt og behageligt!

Især hvad man skal gøre, er let nok disse kasser med overraskelser med hænderne. Dette vil kræve blot beholderen, legetøj, forår.

Siden gør kasse med overraskelse ønskelig lang tid, råmaterialet ofte tage metalbeholdere fra te. Fint, hvis beholderen er en musikalsk.

Indersiden er fastgjort til bunden af fjederen. Til dens ydre ende er syet eller limet til et stykke legetøj. Kan være på en dukke til at hænge en dyr halskæde eller "give" i hænderne på klovnen ringen. En sød kanin kan strække ud et bundt af pengesedler ...!

Knuget foråret, bør være pænt skjult inde de "djævle", og luk låget. Det er cool og klar til gave!

Surprise-trick

Mennesker med en sans for humor vil helt sikkert sætte pris på sådan en gave, der fremhæver deres personlighedstræk. Efter alle kasser med overraskelser med deres hænder som "jack-of-the-box" kan gøres adresserbare. Det vil sige, i stedet for en neutral legetøj er det fornuftigt at sætte inde i dukken ansigt med den, der designet gave. For at gøre dette, skal du blot indsætte billedet på plads adresatki ansigt.

I nogle tilfælde er nok allerede til at klæde sig legetøjet ordentligt - nogle detaljer i form af en mand, der allerede taler for sig selv.

Og stadig har mulighed for at lave deres egen dukke lavet af stof eller nylon strømper med sinteponovye pakning, blinde fra polymer ler, der passerer de vigtigste elementer i modtagerens identitet.

Huse til gaver

Interessant emballage til gaver kan tjene som en skotøjsæske. Du arrangere det, er det nemt at skabe et luksuriøst souvenir, at selv i sig selv kan allerede være en gave. Men indeni, kan du sætte et stykke legetøj på en fjeder, for eksempel, en blomst, der åbner efter "poppe op" ud af boksen. Og i midten, denne blomst er bare og vil være en stor gave.

Sådanne huse-kasser med overraskelser med sine egne hænder gjort ganske nemt. Du skal blot holde sig til de steldele: våbenhuset af tændstikker, vinduesrammer af stave til is, glas, cellofan, juletræer og træer af salt dej. Korrekt farvede håndværk, kan du oprette et sandt mesterværk af håndarbejde.

Box-matryoshka

Modtagelse af gaven, alle spontant gæret. Smægtende forventning, vil modtageren ivrigt forsøger at hurtigt komme til de tilbud for at tilfredsstille deres nysgerrighed. Her på dette, og kan spille en donor med en sans for humor.

Efter at have gjort et par forskellige størrelser kasser, vil det investere dem for hinanden, den vigtigste gave pakket ind i det lavvandede indre. Du kan endda slå dette punkt, advarer modtageren, at åbne boksen, kan det kun efter udføre for gæster i et vilkårligt antal amatør.

Synge en sang, forlener fjerner låget og ser under den ... en anden kasse! Efter at have læst digtet, fjerner han låget fra det andet felt og snubler til den næste. Nu har han til at danse. Men han endnu ikke har nået den ønskede efter åbningen af kassen. Det var først efter han demonstrerer talent fortælleren af anekdoter, endelig, vil han være i stand til at få den eftertragtede gave.

På denne kreative måde kan du sprede ferien scenarie, organisere en miniature koncert. Det anbefales at tiltrække besøgende, og som assistent højttaler.

Ordninger kasser lavet af pap

Lav en kasse ganske let, at have ved hånden en skabelon mønster af produktet. Hvis du ønsker at lave en beholder til en gave med et aftageligt dæksel, anbefales det at bruge et sådant mønster.

Dette kredsløb kasser overføres til pap og skåret ud. to stykker bør arbejde. Blå farve indikerede den vigtigste del af produktet, en hvid - støtte, som er belagt med klæbemiddel. Takket være dem, der har en kasse facon.

Den anden ordning bokse viser hvordan man laver en kontinuerlig håndværk, når låget er en hængslet del. Gør det nødvendigt, at algoritmen beskrevet ovenfor.

Aide kasse teknik i scrapbog

Meget rart at komme væk fra en elsket en gave i ikke en simpel pakke, som straks sendes til papirkurven, og den, du ønsker at holde i lang tid. Bidrage til at skabe sådan et mesterværk kan scrapbooking. Æske med en overraskelse vil ikke kun emballage og lykønskningskort eller fotoalbum. Nogle formår at gøre det til et opbevaringssted for erindringer veshchichek.

Made første mønster er bunden af fartøjet. Det vil ikke klæbe sammen, er hjerter, som ligger mellem de rektangulære eller kvadratiske felter foldet indad, hvorved der tilvejebringes volumetrisk parallelepipedum.

Men låget af kassen bør ske ved en algoritme af limning af kassen. Denne fremgangsmåde er beskrevet i den ovennævnte artikel.

Efter at skære føreren kan indlede proceduren fungerer på en kasse i scrapbooking kunst. På indersiden af håndværk skal holde kuverter. De investerede noter, penge, fotografier, erindringsmønter avisudklip. Nogle mennesker foretrækker at holde billeder direkte på væggene i kassen. Du kan dekorere deres skaller fra havet, hvor modtageren og donoren var sammen, tørrede blomster, perler og pailletter.

I midten er normalt placeret over alt. Dette kan være en lille kasse med smykker, blomster af satin bånd, inden der lå nøglen til bilen. Du kan sætte billetten og hvor et certifikat for køb i gavebutikken eller noget mere originalt. Surprise gaver til at hjælpe kasse med overraskelse.

Master Class "Capsule i kunsten at origami"

Sommetider vil du gøre et offer mindeværdig. Derefter til pakning af små gaver, kan du bruge teknikken af modulære origami. Kasse med overraskelse ser interessant og usædvanligt.

  1. Firkantede form ark papir bør foldes på midten.
  2. Så udfoldede han, og hver halvdel foldes indad, så cutoff linje dannede fælles lige på den midterste linje.
  3. Præformlegemet er inverteret. Derefter dens hjørne foldet diagonalt. Dette skal gøres for at danne en spids vinkel på 45 grader.
  4. Det samme med at gøre en diagonalt symmetrisk vinkel. Nu masteren formodes at være et parallelogram.
  5. De skarpe hjørner af et parallelogram fold, at få de rigtige vinkler. Nu, før føreren er en firkantet igen.
  6. Sådanne præparater skal 6 stk. Det er bedre at gøre dem ud af papir med forskellige farver.
  7. Glatning et af hjørnerne af kvadratet, er den skarpe ende af modulet indsat i en kvadratisk base på den ene side.
  8. På samme måde alle andre parter vedhæftede bokse.
  9. Den sidste væg er fast efter allerede lagt inde i en overraskelse gave.

Det er meget vigtigt i den tid af gaven til at finde en varm rørende ord. Derefter vil enhver gave være flere gange mere værdifuld og dyrere, og denne dag vil blive husket i lang tid til at skænke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.