Nyheder og SamfundØkonomi

Den særlige økonomiske zone "Tolyatti". SEZ "Togliatti"

Den særlige økonomiske zone "Tolyatti" - en økonomisk zone i industriel produktion format, som er beliggende i den Stavropol region i Samara region. Zonen blev oprettet ved særlig dekret af den russiske regering fra 2010. Dens territorium strakte i nabolaget af "AvtoVAZ", og området er 660 ha.

Levering og organisation

Den særlige økonomiske zone "Tolyatti" - kompleks vedligeholdelse af teknik, transport og sociale infrastruktur i området. Hver bosiddende i dette område har al mulig ret til at bruge alle de innovative produktionsanlæg og lager design, moderne kontorer. SEZ er kendetegnet ved en professionel og effektive systemer for adgangsveje. Der er specielt udstyret parkering for lastbiler og biler, område til lastning og losning af gods, checkpoints. Strøm blev oprindeligt udviklet til brug for potentielle beboere, herunder en forbindelse til alle typer af energi.

Finansiering økonomiske zone

Finansiering af produktionsaktiviteter som området giver en kilde til budget og off-budget type. Infrastruktur opførelsen af 140 millioner euro af extrabudgetary midler er afsat 180 millioner euro fra den føderale og 20 millioner euro fra de regionale og lokale budgetter. Hver beboer i SEZ "Togliatti" ressourcer administrative og business-center, hvis det er nødvendigt. Denne Fair Grounds, og forhandlinger rum, et medicinsk værelse og et motionscenter, hjælpematerialer kontorer af banker. Alt dette skaber gunstige betingelser for udviklingen af deres egen virksomhed.

skattefordele

Den særlige økonomiske zone "Tolyatti" kendetegnet ved tilstedeværelsen af særlige skattemæssige præferencer for dens beboere. Det er værd at bemærke følgende punkter:

  • Fritagelse for en periode på 5 år fra betaling af skatter transport- og jord.
  • Ejendomsskat vil ikke betale i 10 år.
  • Den reducerede sats for indkomstskat fra 2012 og frem til 2018, var 0%. Den endelige rente i dag er lig med 2%, men i 2025 er det planlagt at stige til 15,5%.
  • Et særligt program for at tiltrække investeringer i Samara-regionen.

Overvej et program til at tiltrække investeringer i flere detaljer. Den blev vedtaget i november 2012. Programmet har været i drift siden 2013. Og dens slutning er planlagt til 2018. Ifølge de godkendte program residenter er berettiget til tilskud, som kan bruges på den teknologiske tilslutning af magt teknologi til den tekniske infrastruktur. Beboere vil have ret til at oprette forbindelse til den gratis energikilder.

yderligere fordele

Særlig økonomisk "Tolyatti" område giver en gratis toldordning. Dette giver dig mulighed for at spare på gebyrer, når de køber importerede teknologier, materialer og ressourcer. Hvis ny produktion køre uden for zonen, dens ejer i overensstemmelse med den russiske lovgivning, er forpligtet til at betale 10% af den told- prisen på varer eller tjenesteydelser. Anlægsaktiver bosiddende proces er anvendelig fremskyndet afskrivning. Denne særlige indstilling faktor, der ikke overstiger to til vigtigste afskrivningssats. Det hurtigere procedure for at kanalisere midler til forskning og udvikling. F & U-udgifter, der er optaget i tidsintervallet, hvor de blev lavet. At tælle er næsten over omkostningerne. Inden for rammerne af SEZ "Togliatti" et effektivt system af den offentlige forvaltning, der i høj grad fremskynder beboeren registrering. Bureaukratiske og administrative procedurer minimeres. Investorerne har mulighed for at ikke kun leje jorden, men også til at købe deres ejendom.

Betingelser for hjemmehørende registrering

Processen med at registrere beboere inden SEZ "Togliatti" er ganske enkel, men på samme tid, det kræver opfyldelse af visse betingelser. I første omgang skal investor gå gennem simpel procedure for registrering i den kommunale distriktet i Stavropol. Det næste skridt - er beskyttelsen af investeringsprojektet i ministeriet for økonomisk udvikling i Rusland. Hvis to trin kører med succes, er det tid til at underskrive aftalen med den økonomiske zone regeringer, som vil blive præciseret alle parternes forpligtelser og det fulde betingelser for industri- og produktionsaktiviteter inden for regionen. Og vigtigst af alt - det er størrelsen af investeringen. Hvert medlem af bandet er forpligtet til at investere i projektet, og mere end to millioner euro.

Prioriteter og målsætninger i den økonomiske sfære

Arbejde i den økonomiske "Tolyatti" zone er koncentreret på flere områder, såsom:

  • Automotive.
  • Produktion af komponenter til biler.
  • Frigivelse af sekundære produkter inden for maskinindustrien.
  • Produktionen af forbrugsvarer.

Opgaven med at etablere en zone - er ikke kun at forbedre levestandarden i regionen, som diskuteret ovenfor. Som et prioriteret mål har været brugt udviklingen af bilindustrien af staten som helhed. Det skal siges om bestræbelserne på at integrere fremstillingsindustrien i bilindustrien verden. Du kan markere lanceringen af high-tech og konkurrencedygtige enheder af bilindustrien udstyr og tilbehør til hende.

Manpower - en yderligere fordel

Et af de mest attraktive funktioner i regionen kan betragtes som dens beskæftigelsespotentiale. Regionen hører til det 7. position blandt 83 steder i Rusland med hensyn til beskæftigelsespotentiale. Arbejdsstyrken i Samara-regionen er kendetegnet ved en høj grad af dygtighed, arbejdskraftens mobilitet og tilstedeværelsen af specialundervisning. Arbejde i SEZ "Togliatti" vil ikke stå, fordi tilbuddet specialist er stor nok. Videregående uddannelse inden for bilindustrien og andre specialiserede industrier har modtaget mere end 170 tusinde mennesker. Udarbejdelse af studerende foregår i 19 sektorer med 250 specialer. Bred infrastruktur uddannelsesinstitutioner giver en strøm af rammer i en række forskellige måder, herunder på områderne for innovation.

investering tiltrækningskraft

Sammenfattende kan vi sige, at SEZ "Togliatti" fornem investering tiltrækningskraft. For store investorer er ideelle betingelser for at opbygge en virksomhed. Effektiv management system forenkler registreringsprocessen og sparer tid. Differentieret beskatning reducerer dermed forbundne omkostninger og giver dig mulighed for at investere en stor del af midlerne i den primære produktion. Fraværet af importafgifter på innovativ teknologi fra udlandet reducerer omkostningerne ved projektets budget. Tilgængelighed af kvalificeret arbejdskraft i regionen eliminerer den ulejlighed at finde specialister. SEZ "Togliatti" er upåklagelig og skræddersyet platform for produktion og industrielle aktiviteter store forretningsmænd, som alle er bosiddende modtager stor støtte, ikke kun i Den Russiske Føderation, men også ledelsen af selve zonen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.