ForretningIndustri

Stor anti-ubåd skib "Kerch": beskrivelse, historie og interessante fakta

Stor anti-ubåd skib "Kerch" - er den tredje af de syv berømte 1134 B Project fartøjer, som blev skabt i Nikolaev (Ukraine). I lang tid var det BOD de mest magtfulde fjende overflade enheder (senere at skabe en serie af design under nummeret 1155). Skibet skal deltage i eftersøgnings- og percussion grupper til at identificere og fjerne de fjendtlige ubåde i alle dele af havet. Navnet på skibet blev opkaldt efter den eponyme helt-byen. På det seneste er han tilknyttet Sortehavet Flåde i Den Russiske Føderation. Det er en af to skibe af første rang. Den anden kaldes krydseren "Moskva".

konstruktion

Faktisk i starten af 2011, seks af de syv skibe af projektet (1971-1979 år), som indgik i den sovjetiske flåde, blev udelukket fra enhederne, samt den underordning af den russiske flåde og demonteres til skrot. Handler om Sortehavet Flåde var kun en enestående stor antisubmarine skib (tidl. B 1134) "Kerch".

Bygning af skibet begyndte i 1971, en bygning indeks på 2003. For første gang skibet blev sænket ned i vandet i juli og tooghalvfjerds, og han kom i drift i slutningen af 1974. På dækket af båden, som er inkluderet i den halvfjerdsindstyvende Brigade 30th Division antisubmarine beskyttelse af Sortehavet Flåde, blev den sovjetiske flag hejst. Den officielle hjemhavn blev byen Sevastopol i 1999, skrog nummer ændret til 733.

karakteristika

Følgende er de vigtigste tekniske parametre for flagskibet i Sortehavet Flåde:

 • bemanding / maksimal forskydning - 6700/8565 tons;
 • længde / bredde / udkast - 173,5 / 18.55 / 6,35 meter (maksimum);
 • powertrains - fire GTE DN-59 kombineret med parret af motorer GTE DS-71;
 • effekt - en hundrede og to tusind otte hundrede hestekræfter;
 • speed parametre (marts / fuld) - 18/33 node;
 • varigheden af kurset på 32 knob - 2760 miles;
 • mover - 2 * FPP;
 • autonomi - og en halv måned på bestanden af bestemmelser, tredive dage - de brændstof-vandreserver;
 • besætning - fire hundrede og tredive mennesker.

Indenlandske store anti-ubåds skib "Kerch" flere gange skiftet skrog numre. Sidste indeks - 713.

1976-1985 år

Den første kamp mission fartøj sejlede ind i Middelhavet (begyndende i 1976). Hans tilstedeværelse BOD argumenterede den militære del af Sovjetunionen under Israels konflikt med Libanon. I sommeren samme år, at skibet tilbage til sin hjemhavn. Så der var flere forretninger i farvandene i Middelhavet (1977-1978, 1979).

I 1978 for deres præstationer stor anti-ubåd skib "Kerch" blev tildelt en særlig pris af regeringen missil specialisering, og et par måneder - "For mod og tapperhed" Defence vimpel

To år senere blev skibet tildelt rulning af det røde banner Militære Råd fælles fiskeripolitik. I efteråret 1981 flagskibet flyttede ind i kamptræning polygon (vand i Sevastopol). Om bord var til stede sovjetiske Marshal Moskalenko K. S. I efteråret 1982 skibet deltog i flådeøvelser "Shield-82", to år senere - i "Soyuz-84" konkurrence. I sommeren 1884 skibet afgik på officielt besøg i Varna (broderlige bulgarsk port).

Den første reparation og forbedring

Ved afslutningen af besøget og tankning skibet ikke er bestemt til at komme ud til tiden på den næste kamp mission. Et besætningsmedlem har ikke markeret tilstedeværelsen og mængden af oliefyrede vigtigste mekanisme, hvorved kraftaggregat brød. Skibet blev leveret til havnen for reparationer.

Efter opgradering BOD "Kerch" det var udstyret med nye sæt af våben:

 • "Flare" missilsystem;
 • flak "Storm-H";
 • kommunikationsindretning "Tsunami";
 • system "Cyclone" og "rørhatte";
 • sorokapyatimillimetrovymi kanoner.

Under reparationer på skibet brød i brand i officersmessen. Branden begyndte at sætte ud først efter tyve minutter, men skibet blev reddet, var der ingen tilskadekomne. I sommeren 1989 "Kerch" besøgte Istanbul, og i august gik tilbage til Varna.

1993-2011 år

Udførelse fortøjning, en stor anti-ubåd skib "Kerch" styrtede ned i en konkret mole Sevastopol Bay. Som et resultat, en alvorlig deformation hæk, det tog fjorten dage at få reparationer blev foretaget. I juni og juli 1993 Skibet var den sidste af århundredet indstilling tyvende, hvor der var kontakt med atomubåden USA.

Ved resultater af 1993 vandt de militære svømmehaller prisen af Main Udvalg af den russiske flåde missil udstyr. Og i det næste år, et stort anti-ubåd skib (BPK "Kerch") var på march i Middelhavet, som varede sytten dage. Fartøjet er forsynet Borisa Eltsina besøg i Grækenland. Det var efterfølgende overgange til Varna, Cannes og Messina. I 2005 blev den nuværende reparationsarbejde udført i Novorossiysk. De gjorde under udskiftning af turbogenerator, udførte nogle skrog værker, elimineret seks millimeter hjerteslag grov linje og fast de nederste og yderste fittings.

interessante fakta

"Kerch" - stor antisubmarine skib (262-B, "Stary Oskol" - nyt fartøj, som i øvrigt er ved at komme ned fra værfterne til at erstatte den old-timer), hvortil flere ekstraordinære historier relateret. Desuden fik han flere brande og stampeblanding en konkret mole, skibet havde en chance i 1992, går på en rejse, efter sammenbruddet af Sovjetunionen under flag fra det land, der ikke længere eksisterer.

I sommeren 2011 BOD gennemførte overvågning i to uger for en amerikansk missil krydser "Monterey." I perioden med at være i konstant standby, skibet har mere end et hundrede og firs tusinde nautiske miles. Som et resultat af anti-ubåd og dermed forbundne aktiviteter, det var muligt at opretholde forholdet til fremmede atomubåde i otte timer. På ubåde dieselolie i denne periode var omkring fyrre timer.

Under planlagt vedligeholdelse i 2014-2015 år på flagskibet brand opstod igen. På dette tidspunkt, en stor anti-ubåd skib "Kerch" såre meget alvorligt. Spørgsmålet om dens videre udnyttelse. Imidlertid er de berørte mennesker forsøger at forhindre dette og gøre et museum skib. Skibet er også under protektion af den sydøstlige distrikt Moskva, Belgorod og Volgograd administration.

konklusion

I løbet af de lange historie flåde af USSR mange militære fartøjer er blevet bygget, som dengang blev betragtet som progressiv og moderne. Desværre kunne årtier ikke, men reflektere over tilstanden af skibene. Mange af dem blev skrottet og skåret i skrot.

Indtil videre undsluppet denne skæbne BOD "Kerch", historien om oprettelse og drift af der giver ret til at hævde med tillid - det er en af de mest effektive forkæmpere for Sortehavet Flåde. En anden brand på skibet alvorligt beskadiget udstyr, i denne sammenhæng, opstår spørgsmålet, hvad der skal ske med skibets næste? Det er håbet, at det vil finde en god brug - hvis ikke på slagmarken, så som en museumsgenstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.