SkønhedNegle

Skarpe negle. Design og funktioner

Lange negle - drømmen om næsten enhver fashionista. Men få mennesker kan dyrke deres egne negle til den ønskede størrelse, mens praler af deres helbred og udseende. Ofte til dette formål har tyet til at opbygge teknologi. Procedure er ikke hurtig, men hvis du afbryde neglen, så sagen kommer før blodet er usandsynlig. Åh, og ikke føler sig så ondt af kunstig end naturlig, som er nødt til at værne om i lang tid. Alle de vrede på bolte hænder skarpe stål, hvis udformning er også betydeligt trådte frem, giver mulighed for at eksperimentere.

Men uanset hvordan det var smukt, men der er en klar ramme, som skal holde sig til. Til at begynde med - ikke bør gøre det alt for lange fingernegle, hvis dit mål er at passere med dem i mere end én nat og stadig udføre alle huslige pligter og madlavning på egen hånd. Skarpe negle Naroscheny kan være meget skrøbelige og nedbryde hurtigere end en tilsvarende manicure med en anden form. Og det er ikke så meget i en tynd kant, men i beherskelse manicurist. Hvert søm kræver omhyggelig håndtering og er ikke afhængig af det materiale, som de er lavet. Derfor, for at øge de skarpe negle, hvis udformning kræver også nogle færdigheder, er det bedst at vælge en specialist, du er personligt kontrolleret mere end en gang.

For at en sådan en manicure er ikke nok ét ønske og dygtige håndværkere. For hvad hans hænder så æstetisk tiltalende med en manicure, er det nødvendigt, at de var små, tynde, korte fingre. Hvis dine fingre er tynde, men lange, er det bedre at gøre korte negle skarpe. Design dem i dette tilfælde også adskiller sig fra de sædvanlige, der tager sigte på at forlænge den visuelle pensel. Hvis dine fingre er buttet eller håndfladen bred og kort, er det bedre ikke at forsøge at gøre en manicure med denne formular. Det vil kun fremhæve den naturlige form og vil se ekstremt upassende og grimt.

Nail Design akutte form er kendetegnet ved særlige krav og pleje i processen. Du kan ikke bruge en bulk støbning i almindelighed og poluobemnyh, placere den på kanten af neglen. Derudover kan en stor vifte af emner giver dine negle for besværligt, fordi de tynde fingre. Desuden neglen design af den akutte form er kombineret med abstrakte tegninger, som ofte udføres ved anvendelse af kontrasterende kombinationer, surrealistiske øjeblikke eller lyse farver. Denne manicure er perfekt til en moderne, fordomsfri repræsentanter for de unge. Blomstermotiver aldrig går af mode, og de er perfekte til dig, hvis du har skarpe negle. Designet i en stil som altid præget af romantik og ømhed og en usædvanlig form skal fremhæves nogle elementer i billedet, f.eks skarpe blade, mod kanten.

For at negle Naroscheny skarp søger så naturligt som muligt, er det nødvendigt at vælge sådan et billede, der visuelt forlænge neglepladen. Denne regel er velegnet til alle varianter af manicure med denne form. Det faktum, at korte spidse negle ikke ser meget æstetisk tiltalende, hvilket giver dyret griskhed og skabe effekten af en clawed poter. Det er usandsynligt, at nogen ønsker en manicure. Derfor, hvis en meget lange fingernegle ikke passer dig, så udvide dem visuelt.

om han kunde, men risikoen er stadig værd en gang ganske vanskeligt at sige, om en sådan manicure komfortabel og behagelig. Selv efter nogle af parterne. En pludselige skarpe negle - det er din, og du ikke længere ønsker at gøre en anden form?! Desuden bliver den person, der anvendes til alt, selv om i første omgang ser det ikke meget rart i hans mening. Så, eksperimentere og gøre, hvad det vil sige at du!

Vi ønsker dig den skønhed og æstetik på ethvert tidspunkt af dagen!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.