ForretningIndustri

En serie af mellemklassen fly Canadair Regional Jet

I Sovjetunionen billige flybilletter er relativt billige, og de fleste af passagererne transporteres med mellemdistanceraketter passagerfly. Flyvende fra by til by i det fjerne fra 500 til 1000 km koster omkring 30-40 rubler, hvilket naturligvis var højere jernbane billetpriser, men det er meget dyrt for en almindelig arbejdstager eller ingeniør. I begyndelsen af halvfemserne, begyndte luftfartsselskaber til at føle en systemisk krise, der har ramt andre områder af økonomien. Pålidelige og tid-testet konstrueret til regionale linjer, var ikke i efterspørgslen, de hurtigt blev gammel. Air billetter er blevet en luksus kun tilgængelig nyrige.

Udformningen af nye fly med en kapacitet på 50-80 passagerer med fly rækkevidde har været frosset i et par tusinde kilometer. Derfor, når det nyopstået behov for sådanne luftfartøjer, flyselskabet vendte sig til udenlandske flyproducenter, især til det canadiske selskab Bombardier.

Canadair Regional Jet (CRJ) - er en lineær serie af passagerfly, der er designet til komfortabel transport af passagerer på linjerne 50-100 kort- og mellemdistance. De klimatiske forhold i det land, hvor fremstillingen ligner vores. Lille brændstofforbrug, høj ydeevne, nem omskoling af piloter og teknikere skabe en konkurrencemæssig fordel, der bidrager til den hurtige udvikling af disse skibe i det russiske lufttransport markedet.

Den første model Canadair Regional Jet-serien, på forskærmen i 1991 modtog et indeks CRJ-100. Canadiske designere bevidst undgået populære i de senere årtier, brede-ordninger, vælger effektivitet. For at øge det, fire år senere flyet færdiggjort ved at indstille "GE" motorer CF-34B1 stedet for CF-34A1. Udsat for at opgradere og flyelektronik muliggjort flyve i dårligt vejr. Antal siddepladser forbliver den samme - 50, men sådanne store strukturelle ændringer blev afspejlet i det nye indeks - "hundreder" Canadair Regional Jet-200, selv om det var tilsyneladende vanskeligt at skelne fra de

Interiør forskellige æstetik og en høj grad af komfort, stolen er meget komfortable og har læderindtræk. Motorer til flyvemaskiner Canadair Regional Jet Series pyloner er placeret på siderne af den bageste fuselagen, og et sådant arrangement, først anvendes i "Caravel", giver et lavt støjniveau.

I begyndelsen af halvfemserne en teknisk mulige indstilling bestemmer, var pilotens håndtag typen "joystick", men den canadiske producent fokuseret på de sædvanlige for piloter på verdensplan åg, som har øget potentialet eksport af den nye maskine. Udstyr- "vækkeure" er blevet erstattet af funktionelle ergonomiske multi-farve skærme.

Som enhver succesfuld udvikling, fly Canadair Regional Jet Series har et stort potentiale for modifikation. Design funktioner giver dig mulighed for at ændre flyveegenskaber og passager. Model linje udvidet med nye foringer med et stort antal af pladser og øget radius praktiske ruter. Så oprettet i 2001 jet Canadair Regional Jet-900 medtager næsten dobbelt så mange passagerer end basismodellen CRJ-100. Selvfølgelig, for at gøre dette muligt, havde længden af skrog skal øges, og med det den vingefang og motorens effekt. Måske markedets efterspørgsel lufttransport vil forårsage fremkomsten af nye ændringer af fly af det canadiske selskab regionale jetfly.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.