ForretningIndustri

Beklædningsindustrien som en gren af let industri. Teknologier, udstyr og råvarer til beklædningsindustrien

Udviklingen af beklædningsindustrien i dag finder sted under stærk indflydelse af nye teknologier. I de barske forhold i en markedsøkonomi til at understøtte efterspørgslen efter deres produkter er kun mulig til de spillere, der tilbyder ikke kun kvaliteten, men også i den æstetiske og originale designer produkt planen. Der er nicher i som anvendes standardmetoder til fremstilling af tekstilvarer, som ofte bruges for indenlandske behov. Uanset retningen af arbejde af fabrikken, beklædningsindustrien kræver deltagerne til dette markedssegment for regelmæssig ajourføring af produktionen infrastruktur. I dag er det ikke bare et spørgsmål om at skifte til automatiserede produktionslinjer, og problemet med den komplekse modernisering tekniske infrastruktur.

beklædningsindustrien teknologi

Teknologiske processer af tøj produktion kan opdeles i tre kategorier: udskæring, fremstilling og kontrol. Den første består af dannelsen af skære teknologi kort, beregning af det materiale, forberedelse af råvarer og gulve, sammensætningen af layoutmønstre, og så videre. D. Afhængigt af, hvilke opgaver beklædningsindustrien at løse konkrete virksomhedens ansatte bruger disse eller andre metoder. For eksempel skæring materiale direkte implementeret manuelt eller mekaniseret måde ved udskæring eller udstansning.

Teknologi fremstiller beklædningsgenstande er også omfattende gruppe teknikker. Blandt dem er direkte syning, syning forbindelse syning, pritachivaniya, nastrochku sømme og Quilt. Hver operation bliver også implementeres på flere måder, at valget afhænger af vilkårene for fabrikken arbejde.

Med hensyn til teknologi for at sikre produktionen kontrol, er det normalt udføres på fabrikkerne af sin art revision af materialer på kvalitative og kvantitative egenskaber, efterfulgt af sortering og gør produktet pas. Moderne beklædningsindustrien er aktivt at gennemføre trinene kontrollen med brugen af automatiseret udstyr eller særlige måleværktøjer til præcist at vurdere produktets egenskaber.

Udstyr til fremstilling af beklædningsgenstande

Et betydeligt gennembrud på området for teknisk modernisering af beklædningsindustrien fandt sted for 20 år siden, da ingeniører og teknologer var i stand til at opnå en kraftig stigning i maskinens hastighed. I øjeblikket den eksisterende satsen for syning parametre betragtes optimal. Arbejde i flere tilstande i dag gennemfører aggregater med thyristor kontrol og frekvensomformere. I denne proces kan udføres i en særskilt procedure eller som et af en gruppe af opgaver, som løser en universel indstilling.

For eksempel er der særlige enheder til æglæggende efterbehandling linjer i kanterne obtachnyh materialer. Sådanne emner kan indbefatte en manchet, ventiler, skjorter, kraver og lignende. D.

Det er vigtigt at understrege, at beklædningsindustrien teknologi i form af den samme syning eller skæring implementeres med forskellige parametre. Det vil sige, selv om maskinen er fokuseret på udførelsen af en enkelt funktion, kan operatøren specificere egenskaberne for operationen i en række forskellige formater.

For eksempel kan nævnte tyristorstyring betyder evnen til at ændre stinglængden og retning af linien der strækker sig langs kanten. I de mest avancerede mekanismer tilvejebringer også evne til at gennemføre automatisk korrektion af maskinens drift proces afhængig af sensorens funktion. Selvfølgelig kan ikke undvære beklædningsindustrien og tilbehør. Denne gruppe kan omfatte støtteenheder, fastsættelse og transport, der gennemfører indirekte yderligere funktion i produktionsprocessen. Typisk er denne halvautomatiske maskiner, der kontrolleres af de forskellige operatører.

Begrebet forbundne sæt udstyr

Erfaringen viser, at en effektiv optimering af produktionen er kun muligt, hvis drift ikke fragmenteres og kombineres til et enkelt sæt udstyr. symaskiner, har udviklerne længe arbejdet i denne retning, der tilbyder en multifunktionel installation. Disse modeller udføre flere operationer på samme tid, output giver produktet med en grad af parathed. Vi kan ikke sige, at en integreret tilgang kan dække en komplet liste over teknologiske processer og kan heller ikke sige, at enhederne er kombineret i én maskine. Ikke desto mindre er dette koncept betinget og kun viser princippet i den tilgang, hvor konjugering opnås tætte teknisk udrustning, i sidste ende optimere teknik at gøre produkter.

Især den moderne beklædningsindustrien opererer maskiner, som lader dig udføre lysis ærmegab på ryggen og på hylden, Rynkning ærme Okatov, sy beg ærmer og andre relaterede aktiviteter i et enkelt kompleks af flere maskiner.

Men det er vigtigt at overveje et andet aspekt. Selvom komplette produktionslinjer, selvfølgelig, giver høj effektivitet med minimale lønomkostninger, kan de ikke altid konkurrere med den traditionelle fragmentariske tilgang, gennemførelse af de tekniske syning i kvalitative parametre.

industriel kontrol proces

Traditionelle metoder til overvågning og kontrol reduceres primært til metoderne til den tekniske tilrettelæggelse af enkelte afsnit af produktionshallen. Fysisk kan operationen styres på tre måder: manuel, semi-automatisk og automatisk. I nogle modeller, udstyret giver tre tilstande på én gang, men det er sjældent - mere almindelig i to formater, hvoraf den ene er automatisk.

Gennem brugergrænsefladen operatøren angiver et program som er implementeret på en eller anden operation med visse parametre. Især kan moderne beklædningsgenstand fabrik layoutmønstre udføre automatisk i overensstemmelse med den ordning, som blev grundlagt i computeren. Selv ordninger og teams er normalt sat ved hjælp af menuen. Mekaniske bekæmpelsesmetoder er heller ikke helt ud af industrien, fordi i nogle tilfælde er mere effektiv og økonomisk. Dette gælder for små virksomheder og individuelle linjer, som er økonomisk uberettiget brug af computerstøttet produktion.

Computer teknologier som styreorgan

Controllere og mikroprocessorer bliver aktivt implementeret i beklædningsindustrien. Disse er små enheder, der er ansvarlige for kontrol af forskellige teknologiske processer. For eksempel kan en enkelt mikroprocessor samtidigt administrere tiere operationer.

Selvfølgelig, fysiske handlinger udført af mekaniserede hydrauliske og elektromekaniske komponenter og moduler, som netop tjener kommando fra controlleren. Udgangspunktet for generering af forskellige opløsninger rager sensorer og detektorer. Dette kan for eksempel være, at styreenheden den resterende længde af tråd. Som sin lukning på et tilsvarende signal processor går, hvorefter styringen instruerer den automatiske lægning af det nye hjul. Slående illustration af sådanne fremgangsmåder er tråden skæremekanismen. Med syning fabrik udstyr uden operatør kan automatisk reducere længden af de beskårne trådender således, at det svarer til tykkelsen af nåleøjet. Oftest brædder bevægelige mekanismer, der anvendes i maskiner zigzag sting.

Kompleksiteten af driften af edb-produktion ligger i det faktum, at operatøren eller gruppe af personale bør udarbejde et detaljeret program og controlleren driftsformer ellers den mindste fejl i pantsatte parametre vil føre til ægteskab i stor skala, når det kommer til masseproduktion.

Som anvendt i produktion af råvarer

Beklædningsfremstilling kræver brug af en lang række materialer, herunder tilbehør. Ressourcegrundlaget hovedsagelig er dannet tekstiler. Disse indbefatter polyester, uld, uld blandinger, bomuld og viskose. For nogle modeller af tøj kræver også en gruppe af dobbelte materialer, som omfatter dublerin, fleecefor og en række twill, polyester og viskose. Også i efterspørgslen pels naturlig og kunstig oprindelse. Vi kan sige, det er en præmie råvarer til beklædningsindustrien, som i sidste ende påvirker prisliste over produkter.

Som til montering og efterbehandling materialer, så kan de tilskrives hlopkolavsanovye sytråd, forstærkende fibre, knapper, nitter, og en række hardware. Vigtigere, fittings forskellige i egenskaber, der, selv om funktionelt de samme elementer svarer til hinanden. Gennem formular, er farve og tekstur af de producenter transmitteret designer solbriller specifikke detaljer.

producerede produkter

udvalg af tøj er enorm, betyder det ikke glemme, at tøj fabrikker er engageret i ikke kun produktion af sådanne ting, men også til fremstilling af tekniske produkter ved hjælp af de samme stoffer. Enten måde, grundlaget for intervallet enhver beklædningsgenstand fabrik er en beklædningsgenstand, der præsenteres i de forskellige grupper og undergrupper. Især kan det være en frakke, hatte, bukser, sundresses, badetøj og så videre. D.

For bestilling og klassificering af forskellige produktegenskaber gælder. Især er produkter udmærker sig ved det materiale, form, sæson, destination, og andre parametre. Derfor kan du kategorisere og beklædningsindustrien sektor, der er specialiseret i fremstilling af visse produkter.

For nylig, prolifererende og højt specialiserede fabrikker, der dækker et bestemt segment og sigter det at indtage en førende position. Disse omfatter virksomheder inden for fremstilling af ekstrem beklædning, uniformer, ting til fiskerne og rejsende, og så videre. D.

De største forbrugere af beklædningsgenstande

De fleste af de fremstillede produkter er nødvendig for at dække den indenlandske behov segment. Deltagerne i dette marked er styret af den gennemsnitlige forbrugerbehov, der tilbyder ikke kun tøj, men også tæppe materialer, boligtekstiler, forbrugsgoder. Igen, der er specialiseret virksomhed beklædningsindustrien ofte samarbejder med de retshåndhævende myndigheder, medicinske institutioner og repræsentanter for byggesektoren. De tilbyder disse grupper af produkter forbrugere i form af et geotekstil membran isolatorer, substrater og andre specielle materialer.

De enkelte områder, som også præsentere deres produkter beklædningsgenstand fabrikker, omfatter møbelproduktion, sport, turisme, samt teknik. I disse retninger, er tøj fremstilling let industri udgjorde kun indirekte, men nogle af produkterne af dette segment, er kun tilgængelige med brug af tekstiler. For eksempel, for turister producenter tilbyder rygsække, liggestole og et telt lavet af højstyrke materialer. Store planter udvikle unikke teknologi i produktionen af råvarer, der gennemgår en etapevis behandling for at opnå de nødvendige beskyttende egenskaber.

Udviklingen af beklædningsindustrien i Rusland

Fremtiden for branchen er afhængig af teknologisk innovation, men de er ikke alene bestemme retningen af den videre udvikling. Et stigende fokus på små og store virksomheder betaler logistik optimering. Transport, opbevaring af råvarer, omsætning inden for de produktionslinjer - disse og andre trin, der kræves for at opretholde en høj effektivitet, eller deres organisation koster unødigt høje omkostninger. Selvfølgelig har beklædningsindustrien i Rusland i de seneste år avancerede og teknologisk støtte. Men i modsætning til de udenlandske producenter og den samme robot-automatiseret linje ofte bruges på samlebånd af større virksomheder, der fremstiller generiske produkter.

Originale produkter fremstillet i små formater, der stadig produceres i en traditionel mekaniseret udstyr. Edb, til gengæld har en indvirkning ikke kun på kontrollerne.

Takket være særlige programmer beklædningsindustrien i Rusland haft mulighed for effektivt at udvikle nye designløsninger inden for de enkelte produktionsenheder.

konklusion

Succesen med de beklædningsgenstand fabrikker er afhængige af en lang række forskellige faktorer. Blandt dem, niveauet af teknisk udstyr, og kvaliteten af de anvendte råvarer, samt produktiviteten. I denne moderne beklædningsindustrien kan ikke stole på de anmodninger målgruppe. Fabr oprindeligt vælger en bestemt smal niche, og andre fabrikker dækker et bredt forbruger publikum, justere retningen af produktionen, afhængig af den tendens. Også tilgangen af udviklingen i høj grad bestemmer metoderne til planlægning af virksomheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.