FinanserFast ejendom

Sådan tjener deres lejligheder? Erhvervsmæssig lejemål

I dag, for mange mennesker, at leje en lejlighed til leje er en rentabel forretning, som er i stand til at give en relativt komfortabel tilværelse. Flere og flere russere overvejer levering boliger som en ekstra indtægtskilde. Men ikke alle er så simpelt.

De, der er interesseret i spørgsmålet om, hvordan man kan gøre deres hjem, skal forstå, at har sine egne "faldgruber" inden for erhvervslivet, så det er meget vigtigt at behandle dette spørgsmål korrekt! Ellers kan du ikke kun får overskuddet, men også væsentligt negativt påvirket.

Eksperter anbefaler at engagere sig i den leje forretning for dem, der ejer to eller flere boligejendomme.

Ønsker du at lære at lave deres hjem med minimal risiko? Det er vigtigt her at følge visse regler. Lad os undersøge dem nærmere.

Tilstrækkelig vurdering huset lejet

I dag er mange udlejere betragtet som normen, når de i deres lejligheder i flere måneder ikke er kunder. Grunden til dette ligger i det faktum, at de ikke ønsker at vige for potentielle lejere et par tusinde. Som et resultat, deres palæer er tomme, og de får ikke penge for dem. Det er vigtigt at gøre rabat til kunder, især hvis huset ikke er beliggende i byens centrum og tilhører den gamle fond.

Investeringer til reparation

Hvis du er interesseret i, hvordan man laver hjem, så husk, at du skal regelmæssigt reparere lokalerne, vil du tage.

Tro mig, for et nyt tapet og laminat gulve i lejligheden lejer er villig til at betale gode penge. Således et palæ med en ansigtsløftning det ville give 10 000, med hovedstaden - 15 000 rubler, godt renoveret - alle 20 000 rubler. Disse tal, selvfølgelig, betinget. Igen er værdien af lejen er påvirket af det faktum, at hvilken kategori boliger. For eksempel, hvis du laver en simpel reparation Khrushchev, det udorozhit det for omkring 5%. I den situation, når det kommer til evroplanirovke i lejligheden business class, kan ejeren sikkert bede om mængden af lejen, der overstiger 20% af markedet. Men hvis objektet tilhører den kategori af luksus boliger, som ejerne for nylig har gjort reparationer på en eksklusiv design projekt, de har ret til at bede om det dobbelte af markedsværdien af lejen. Men i sidstnævnte tilfælde bør det ikke være urimeligt puste summen, da efterspørgslen efter sådanne lejligheder er begrænset.

risici

De, der ønsker at vide, hvordan man kan gøre deres hjem, skal huske, at dette forretningsområde er forbundet med visse risici. Den første af disse indebærer påførelse af skade på din ejendom.

Det er derfor, du har brug for mindst en gang om måneden for at kontrollere i hvilken tilstand er din lejlighed, ellers i seks måneder, vil du nødt til at foretage reparationer, og for egen regning, fordi lejerne kan, sensing var noget galt, en hurtig retræte og forsvinde i en ukendt retning. Desuden er der tilfælde, hvor lejerne deres handlinger forårsage skade på naboer, og i tilfælde af oversvømmelse eller brand, vil alle væsentlige krav bringe dig. Husk: selv om kontrakten for at leje en lejlighed vil indeholde en betingelse, at den skade, der kræves for at kompensere lejere, for at opnå dette vil det være meget vanskeligt for dem. Desværre, i praksis sker det på den måde.

Ved levering af lejligheden og forberede mentalt på, at det ikke altid lejerne betale husleje rettidigt. Også ganske ofte er der tilfælde, hvor lejligheden ikke anvendes til beboelse, og at engagere sig i ulovlig aktivitet, som også er ikke opmuntrende udlejere.

Naturligvis bør alle disse risici gives på papir. Altid slutte med en kontrakt af lejere beskæftigelsesmæssige lokaler som lejligheder til leje som en forretning - ret besværligt ting.

En betydelig del af de udlejere er ikke bekymret over spørgsmålet om tab af ejendom forårsaget af lejeren, fordi de tager før han indgår en kontrakt med dem kaution, svarende til det beløb for betaling pr måned. Selvfølgelig, og depositum - dette er ikke en garanti for din finansielle frelse, fordi ofte den skade påført 2000 dollars, mens du beskytte dig selv ved kun 25 000 rubler. Anyway, bør leje lejligheder i lang tid være obligatorisk at give denne vigtige mål for beskyttelse.

Hvordan kan jeg reducere risikoen?

Udlejer giver mening at tænke på forsikring af ejendommen, der tjener som genstand for lejemålet. I nogle tilfælde hjælper det at minimere væsentlige risici, der opstår som følge af brand, eksplosion, oversvømmelse, der forekommer gennem fejl af lejerne. Ofte forsikring kompenserer skader forårsaget af tyveri og skade på ejendom. Desuden vil forsikringsselskabet påtage sig de omkostninger, der er forbundet med reparationen af lejligheden dine naboer, hvis dens lejere, såsom oversvømmet.

Anyway, forsikring af ejendom - dette er ikke et universalmiddel for dårligdomme, som er ofte forårsaget af skader på lovligt henviser ikke til en forsikret begivenhed.

Hvordan kan man øge din indtjening?

Mange mennesker spørger: "Hvordan at tjene penge på den maksimale fast ejendom"? Selvfølgelig, leje lejligheder i lang tid - det er en fast og stabil indkomst. Men! Denne virksomhed kan bringe i flere penge. Det er meget simpelt. Du kan leje bolig til leje eller sætte det i erhvervsejendomme kategori.

Selvfølgelig til konkurrencen i branchen for daglige leje der, men finde sin niche i tid til markedet er stadig muligt. Men leje et værelse for en dag eller to, være forberedt på det faktum, at kravene i lejligheden lejere vil være den højeste. Du bliver nødt til at sikre maksimal renlighed og komfort. Naturligvis i den forbindelse, vil du blive pålagt yderligere omkostninger. Ud over at du er nødt til at tage sig af kunderne fund, at deres tilstrømning var stabil. Dette vil hjælpe dine reklamevirksomhed.

skatter

Organisering udlejningsvirksomhed, glem ikke, at du bliver nødt til at give en del af deres overskud til staten. Samtidig opmærksomhed af skattemyndighederne til de personer, der udelukkende lever af passiv indkomst, steget i de seneste år. Bemærk, at for forsinkelsen i at yde afkastet skat, du kunne stå over for en bøde, så det er bedst ikke at tage risici og være lovlydig forretningsmand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.