FinanserFast ejendom

LCD "Sacramento" Balashikha: Beskrivelse, infrastruktur, udvikler, ægte. Ny Balashikha

Magnificent Moskva er ked med enorm hastighed. Hvert år er der nye og moderne kompleks, bygget i en moderne stil. Men mange Moskovitter søger at erhverve deres egen bolig er ikke forurenet hovedstaden og dens forstæder, hvor der ikke er problemer med miljøet, men lejlighederne er ikke værre end Moskva. LCD "Sacramento" i Balashikha opfylder alle disse krav. Komplekset, opkaldt efter en fjerntliggende by i Californien, blev bygget i nærheden af granskov, så den heldige, der har købt en lejlighed her, hver dag nyde den rene sunde luft, fyldt med flygtige produktion. Dette LCD har andre funktioner, som vores artikel beretter.

Beliggenhed

Det er svært at sige med sikkerhed, hvor bekvemt at vælge stedet for et nyt boligkompleks "Sacramento". Balashikha - ved siden af det en stor by forstæder. udviklere Ledere hævder, at fra dens centrum mindre end 5 km, men kortene viser omkring 8 km væk fra det sidste hus "Sacramento" til byen administrationsbygning. Ved siden af LCD afholdes Gorky motorvejen, bliver til road entusiaster. For ham til Moskva lidt over 13 km. For alle, der arbejder i Moskva, det ville være et stort plus, hvis ikke konstant trafikpropper, fordi der i timer "peak" på vejen til hovedstaden eller til de metrostationer nødt til at bruge mere end en time. Boligkompleks "Sacramento" blev bygget i en smuk beliggenhed, men noget fra hinanden. I nærheden af det er det administrative distrikt ray, også kaldet territoriale Balashikha, men her alle bygninger i landdistrikterne type og infrastruktur stort set ingen. På området Balashikha hovedsageligt er arrangeret i haven partnerskaber og udvide landbrugsområder. Den nærmeste til det komplekse bykvarter - det VNIIPO. Der er en børnehave, en kirke og en række butikker, men for ham indbyggerne i "Sacramento" nødvendig for at drive 3 km. Hvis vi bevæger sig langs Gorky Highway i retning af Obukhovo, kan du se de nye boligområder i landsbyerne Schemilovo og New Kupavna hvortil henholdsvis 3 og 5 km. Her i dette miljø vil leve ejere af lejligheder i "Sacramento".

tilgængelighed transport

Dette spørgsmål er en prioritet for alle, der arbejder i Moskva. Blandt sådanne mennesker i Balashikha ejendom er i høj kurs, fordi priserne er omkring halvdelen af kapitalen, og kommer til at arbejde / arbejde med meget let, på grund af Balashikha centret er placeret på ringvejen er kun 5 km. I byen er der stop tog, som kan være 40 minutter domchat til Kursk banegården og kun en halv time - til metrostationen "Rom" eller "Lenin Square". Der er mange i byen og shuttle busser går til forskellige metrostationer. En noget anden situation med transport i LCD "Sacramento", selv om han også administrativt hører til Balashikha. Gorky motorvejen, lige foran boligkompleks, er der et busstoppested. Indbyggerne i de fjerneste huse, før det er nødvendigt at passere omkring 700 meter. Der er flere busruter stop af offentlige transportmidler, som er en 20-minutters interval bevægelse, og mere. De kan nå metrostationen "Perovo", "Novogireevo", "Izmailovsky" og "Guerilla". Problemet er, at i henhold til beboerne "Sacramento", er allerede indpodet i hans lejlighed, i "peak" timer, alle busserne er overfyldte, og med de trafikpropper at komme til dem, før metroen skal mere end en time. Omtrent den samme situation og med en tur til Moskva med tog fra Balashov. For at komme til jernbanen platforme, beboere i nye LCD til at bruge mindst 30-40 minutter.

økologi

Dette er en af fordelene ved den komplekse "Sacramento". Balashikha, ud fra et miljømæssigt synspunkt, anses det for relativt velstående by bygget, omgivet af skove og søer. Store virksomheder, forurener miljøet, her er et par stykker. Nogle fjernbetjening beskrevet et nyt kvarter og eliminerer den ugunstige faktor. Planlæggere har afsat plads til "Sacramento" lige ved hovedvejen, omgivet af vidunderlige fyrretræer. Ifølge beboerne, er det meget nemt at trække vejret i skoven, kan du gøre vidunderlige vandreture, skovture, og i efteråret at samle svampe og bær. På den anden side af motorvejen i det område af Gorky-ray-distriktet har flere vandløb og damme, den nærmeste af som er fra LCD er ikke mere end 700 meter. Her er placeret, og to kirkegårde, men beboerne ikke forstyrrer "Sacramento".

Måske er den eneste ulempe for velstand i "Sacramento" ligger i nærheden af en militær øvelsesplads. Det er meget ofte holdt militære øvelser, og affyring af kanoner og helikopterflyvninger opfyldt, selv i weekenden.

der bygger

Udvikleren af nabolaget "Sacramento" til fordel for GC "Morton". I Rusland indtil for nylig det rangeret tredje i form af solgte kvadratmeter af fast ejendom. Den mest berømte af sine projekter, afleveret de sidste par år, er det boligkomplekser "Butovo", "misundelsesværdig", "Solntsevo Park", "Left Bank", "Mitino Park", "Yaroslavl", og andre. "Morton," er berømt for det faktum, at opbygningen af en stor, hurtig og ganske effektivt, dets faciliteter altid bliver til slutningen, ikke pjusket nerver af fast ejendom investorer langvarig. Men der i principperne for virksomheden og funktioner. Nogle af dem har allerede konfronteret beboere sat i drift og befolkede "Sacramento-1." De vigtigste klager vedrører høj tæthed bygning, praksis i GC "Morton," og lover at bygge en udviklet infrastruktur i de kvarterer bliver bygget nu, sikre, at der er en bekvemmelighed for transport, for at give den ansvarlige for straffeloven. Faktisk er det alle sving er ikke altid, og ikke med det samme. På "Sacramento" kompleks kan det siges, at boliger er lav, som forholdene tillader i retning af skoven for at udvide det område af distriktet. Men resten af de ting er ikke meget rosenrødt. Plus, siden den første fase af selskabet flere gange udskydelse af levering af huse. Som et resultat, den første fase af boliger bestået med en forsinkelse på næsten et år. Måske, for lejere, "Sacramento", er allerede indpodet i deres lejligheder, og fast ejendom investorer stadig venter på nøglerne, vil situationen ændre sig til det bedre, da den fusionerede "Morton" til GC "PIK" i oktober 2016, er kendt som en meget pålidelig og ansvarlig udvikler. Siden da navnet "Morton" afskaffet.

LCD "Sacramento": beskrivelse

Dette boligkompleks adskiller sig fra andre indbyggede "Morton," det faktum, at det var planlagt at bygge kun lave bygninger, tildele for hver af de store lokale område og dermed skabe for ejere af lejligheder en krydsning mellem byliv og landdistrikter. Reguleret tildeles 30 ha, som er planlagt til at bygge 89 huse. De er designet kun 2.100 indbyggere. De fleste af bygningerne i de "Sacramento" to, tre eller fire historier. Ny udvikler "PIC" begyndte opførelsen af fire bygninger på 7-8 etager, der ligger i umiddelbar nærhed af børnehaven. Deres - 1, 2, 4 og 5. Hele komplekset er så stort, at det dannede et par gader - Bereznyakovaya, fyr, eg, og Meshchora Dobroselsky. Afstanden mellem husene ikke er mindre end 70-100 meter, der skaber en følelse af frihed og plads. Hertil kommer, nær flere bygninger har mulighed for at bryde den lille køkkenhaver eller blomsterbede, så ligesom de borgere, der elsker at rode med jorden. Lokalområdet i nabolaget af bygherren, i henhold til den generelle plan, forædle, skabe græsplæner, det udstyrer jorden parkeringspladser, bygge en pulserende multifunktionelle legepladser, atletisk felter kvalitet, hyggelige siddepladser. Hele komplekset, og fra skoven, og fra Gorky motorvejen indhegnet.

Generelt er dette nye bygning i Balashikha ser meget attraktivt. Det er svært at finde to helt identiske bygninger. Alle er bygget på de enkelte projekter, og hver har nogle smag. Så her er et par bygninger-bokse i stil med en klassisk panel bygning, der er liget af den type huse i den franske provins loftet og øverste etage af en ny type af boliger med en panoramisk glas er meget rummelige loggiaer. Facader i dem er lavet på problemfri teknologi, hvilket er meget vigtigt for panel bygning, da det giver en besparelse på varme i lejlighederne. Et stort plus for bosætterne er et kedelhus og fungerer gnidningsløst. Derfor, selv i de alvorlige frost i "Sacramento" lejligheder opretholdt komfortabel indkvartering temperatur, og varmt vand leveres døgnet rundt.

infrastruktur

Dette spørgsmål er et af de mest smertefulde for husejere i LCD "Sacramento". Infrastrukturen her er stadig meget svag. Den generelle plan for den tidligere udvikler, "Morton" var opførelsen i dette kvarter børnehave, skole, butikker, hjemmeservice, klinikker, babymad, selv restauranter og cafeer. På tidspunktet for disse objekter næsten ingenting bygget. I umiddelbar nærhed af komplekset funktion en dagligvarebutik med højere priser for alle varer, supermarked "Sommer resident" med varer til haven og butikken "Agribusiness" med lille udvalg. Elsket af Muscovites "Pyaterochka" er 2 km væk i landsbyen "Grøn" og et supermarked "Magnet" - i nabolaget "Ny Biserova", som også findes på LCD "Sacramento" 2 km. Selvfølgelig, mange supermarkeder og butikker med forskellige produktkategorier har i Balashikha. Gå til dem, er det nødvendigt enten med bil eller 6-8 stopper med bus. Men for bilister på vejen fra komplekset lige ved siden af busstoppestedet, er der to auto dele butik og emalje, bilvask, dækservice, tankstationer, flere tankstationer.

For børn i "Sacramento" indtil lige bygget en legeplads og børnehave "cipollino", til hvilke fra den fjerneste Bereznyakovoy gaden omkring 700 meter. Tvetydig situation opstod med skolen. Det var oprindeligt i den overordnede plan. Efterfølgende beboelsesejendom dukkede op i dens sted. Ifølge repræsentanter for "Morton" skole fjernet, fordi bygningsreglementer har ændret sig til opførelse af sådanne sociale objekter. Ny udvikler "PIK" forsikrer beboere LCD "Sacramento", at skolen er forpligtet til at være, men ikke i distriktet, og ved siden af det, i en afstand af omkring 1500 meter fra det sidste hus. Det er, hvor land møder alle konstruktionskrav. Timing af sin konstruktion er endnu ikke fastlagt, men der er en aftale med Balashikha administration. Mens for børn af "Sacramento" give en særlig bus, som de bærer i "Nord" i landsbyen skole. Der er også et stadion og en swimmingpool. Den nærmeste sundhedscenter er nu placeret i Balashikha. For at komme til dem meget ubehageligt, men bygherren og den kommunale administration hævder, at i det nye kompleks er forpligtet til at opbygge deres helbred facilitet.

Layouts

Hver lejlighed i "Sacramento" har et standard layout iboende panel. Alle bygninger i komplekset er bygget kun "odnushki" og "kopeck stykke." Deres område fra 33 m2 til 58 m 2. De etværelses lejligheder med en-suite badeværelser er kombineret i et soveværelse har en kombineret og separate indstillinger. Køkken planlagte areal på 8 m 2 til 10 m 2. Mange af dem er designet og balkon / loggia. For disse positioner afviger fra minimum projekt.

Afhængig af antallet af etager af bygninger, lejligheder er fra 8 til 40. Købere skal være opmærksomme på, hvad der er kroppen med forskellige antal sektioner, så lejligheden på gulvet kan være fra 4 til 10 enheder.

Der er forskelle i udformningen af husene. I nogle tilfælde lejligheder er bygget kun med privat balkon, i den anden - med glasinddækkede altaner, og der er mange huse, hvor på første sal er der hverken det ene eller det andet. Men i kældrene i LCD "Sacramento" developer udstyret pantry område fra 6,3 m2 til 16,3 m2. De er erhvervet af fast ejendom investorer vil, for et gebyr.

Betalinger er obligatorisk at installere samtaleanlæg, der vil være på dørene til hver indgang. Elevatorer er kun i etagebyggeri.

Lejlighederne er delvise færdig bestående ruder vinduer kommunikation kabler, installation karme, stikkontakter, dræn og tællere til lys og vand, Cementbelægning gulve, installation af indvendige døre. Efter kundernes krav til hold af arbejdstagerne kan udføre det sidste finish.

stadier af konstruktion

District "Sacramento" begyndte at bygge i 2010. Den første fase blev afleveret i 2012, men staten Kommissionen accepterede det kun i 2013. Nøgler beboere blev givet indtil 2014. Sekundært udvikleren måtte passere i 2014. En del af bygningen var virkelig accepteret af staten provision til tiden, men de mennesker modtog nøglerne til 2016. Nu et godt tempo er en konstruktion af den tredje fase (huset 1, 2, 4 og 5). I april i år, er byggeriet helt færdig kroppe af bygninger og begyndte installationen af de udvendige vægge, altaner, indvendige skillevægge. Ifølge den nye generelle plan i den civile retsplejelov "PIC" skrog nummer 1 og nummer 5 er nødt til at passere i juni i år og skrog nummer 2 og nummer 4 i december 2017.

Priser, pant programmer

Fast ejendom i Balashikha er attraktive ikke kun gode placering boligkomplekser i forhold til hovedstaden, men også en relativt lav pris. I "Sacramento" økonomi-klasse boliger foreslås. Lejligheder på "PIC" builder du kan købe til en pris:

- One-fra 2,2 til 2,4 millioner rubler;

- fordobles fra 2,9 til 3,2 millioner rubler.

I april 2017 var der på salg:

- i tilfælde af at der var et nummer 1 i salget af 16 lejligheder;

- i huset 4 № 32 lejligheder;

- i tilfælde № maj 20 lejligheder.

Hertil kommer, at købe en ejendom i LCD "Sacramento" er mulig ved overdragelse eller helårsboliger. Deres værdi er fastsat af ejeren.

Med GC "PIC" om udkastet samarbejdende banker:

 • "VTB".
 • "VTB 24".
 • "Uralsib".
 • "Absolute".
 • "Sberbank".
 • "Revival".
 • "Delta Credit".
 • "Gazprombank".
 • "DomRF".
 • "Raiffeisenbank".
 • "Åbning".

Boliglån udstedt for en periode på 3 til 30 år. Oprindelige indskud fra 10% til 20%, "Renaissance" det bank 0%. Renten i hvert pengeinstitut er anderledes. Laveste 10% "DomRF" bank, det højeste - 12% - i "Åbning" bank.

LCD "Sacramento": anmeldelser

Denne nye bygning i Balashikha er meget populært blandt unge familier og alle dem, der ikke har råd til at købe dyre lejligheder. Generelt kvarter efterlader et godt indtryk, men der er dit problem. Fejret lejere og ejendomsinvestorer berettigelsen af projektet:

- en fremragende miljø (nær skoven, er der ingen industrivirksomheder);

- dybest set alle lave bygninger;

- en lille bygning tæthed;

- nærhed til Moskva;

- tilstedeværelsen af en række busstoppesteder;

- en god kvalitet lejligheder;

- rimelige priser.

Konstaterede mangler:

- forsinke tidspunktet for levering køer lange nøgle samling;

- ingen infrastruktur;

- påbegyndt opførelse af etagebyggeri, som oprindeligt var ikke at være;

- overførsel af skoler fra det område af LCD er ikke defineret hensyn til dets konstruktion;

- trafikpropper på Gorky motorvejen, hvilket er hvorfor det er svært at få et job i hovedstaden;

- tilstedeværelsen af nærliggende militær rækkevidde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.