FormationVidenskab

Information ressourcer i samfundet og deres egenskaber

Hvis vi ser på nogen ordbog, vil du se, at ordet "ressource" refererer til bestanden, ophobning af noget. I et moderne industrisamfund, det primære fokus er på produktion af varer, som gjorde oftest kan findes med denne langsigtede sådanne kvalitative egenskaber som naturgas, energi, finansielle, arbejdskraft, og så videre. D. Men det er nu muligt at høre udtrykket "informationsressourcer af samfundet" som henviser til den viden og erfaring for menneskeheden, er optaget på en specifik bærer egnet til bevaring og brug af oplysningerne. Dette kunne omfatte en bred vifte af dokumenter, databaser og vidensbaser, computerprogrammer, samt kunstværker og resultaterne af videnskabelige undersøgelser.

Information ressourcer i samfundet - er produktet af den intellektuelle aktivitet af mennesker, der ses nu mest som en strategisk reserve af udvikling, ikke ringere i betydning til materiale værdier. Undtagen i visse tilfælde, som er fastsat i den russiske lovgivning, kan dataene være en vare, der er omfattet af de rettigheder, besiddelse, brug og bortskaffelse. Information ressourcer selskab etableret retlige ordning af deres dannelse og brug. De kan være både offentlige og private, at komme ind i ejendommen for individuelle borgere, civilsamfundsorganisationer, regeringer.

Hvis vi taler om sammensætningen af denne kategori, kan disse omfatter primære dokumenter på forskellige medier (bøger, cd'er, tidsskrifter og så videre. D.), Bibliografiske produkter, databaser, og så videre. D.

Information ressourcer i det moderne samfund har visse egenskaber, som er på grund af deres specificitet. For det første er uudtømmeligt, det vil sige disse bestande kan bruges mange gange og til forskellige formål.

For det andet er mængden af informationsstrømmen konstant voksende, som er forbundet primært med udviklingen af vores samfund. Sammensætningen og indholdet af databasen ressourcer er forgængelig. Det er en reaktion på ændringen af menneskelige behov.

Information ressourcer - er grundlaget for at skabe produkter, der afspejler de synspunkter, som producenten af det særlige område af ekspertise, som det blev skabt. På trods af at dette er et resultat af intellektuel aktivitet på den person, er det vigtigt at ordne det på en hvilken som helst fysisk medium, i form af bøger, artikler, computerprogrammer, dokumenter, og så videre. D. Distributed et sådant produkt, såvel som alle andre materielle ting, ved hjælp af tjenester. Med henblik herpå er parterne indgår en aftale, der fastsætter tid og betingelser for brug, garanti, et gebyr for det.

Information ressourcer i samfundet bliver præsenteret for det meste, i elektronisk eller digitalt medie. Dette skyldes den generelle datamatisering af forskellige aktivitetsområder. Således skal en person i den moderne verden ikke kun være i stand til at bruge en række forskellige teknologier, men også for at overvåge de dynamiske ændringer i samfundets udvikling. Dette omfatter en udvidelse af en outlook, evne til at etablere kommunikation med den aktive offentlighed.

Alle informationsressourcer af samfundet - det er en enorm database, som er helt umulig at forstå. Men næsten hver person har mulighed for at bruge denne viden, akkumuleret over mange århundreder. Alle kan fylde denne intellektuelle status over resultaterne af deres arbejde, især hvis de har visse nyskabelser. Dette gælder især for folk, der arbejder inden for videnskaben. Det skal bemærkes, at først og fremmest udviklingen af informationsressourcer afhænger samfundets behov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.