Nyheder og SamfundPolitik

Alexander Leonidovich Manzhosin: biografi og foto

Rusland er en af de vigtigste aktører i internationale relationer. På lige fod med de øvrige permanente medlemmer FN 's Sikkerhedsråd er Rusland ansvarlig for opretholdelse af international fred og sikkerhed på planeten. Russisk udenrigspolitik bestemmes af præsidenten til at bistå med gennemførelsen af de særlige afdelinger, der er oprettet, at der sammen med den Udenrigsministeriet henviser russiske præsidentens administration udenrigspolitik.

Fra 2004 til i dag er den permanente lederen af agenturet Alexander Leonidovich Manzhosin - en fremtrædende russisk diplomat. Manzhosin kendt som arvelig specialist i Tyrkiet: i 90'erne i Istanbul i hans far arbejdede som russisk konsul generelt. Kilder hævder, at den kendsgerning, at hans biografi var årsagen til venskab vittigheder. Alexander Leonidovich Manzhosin i en venlig cirkel er kendt som "søn af den tyrkiske emne."

bekendtskab

Alexander Leonidovich Manzhosin (foto i artiklen taler om sit besøg i Arzamas i 2014) er en gyldig tilstand rådgiver i Den Russiske Føderation af den første klasse. General Manager, blev han udnævnt ved dekret af Vladimir Putin den 16. april, har 2004 Alexander Leonidovich taget op stillingen, der erstatter hans forgænger S.E.Prihodko. Manzhosin fik sin uddannelse på Moscow State Institute of International Relations. Det har mange statslige priser.

Alexander Leonidovich Manzhosin: biografi

Fremtidig højtstående tjenestemand blev født den 28/09/1958 i familien af den berømte sovjetiske diplomat. Hans far, Manzhosin Leonid Iosifovich, i 90'erne fungerede som generalkonsul i Istanbul (Tyrkiet).

læring

Manzhosin Alexander Leonidovich i 1980 dimitterede fra uddannelse på MGIMO. Det er kendt, at hans klassekammerater var Sergei Prikhodko, Vladimir Kalamanovs og Alexander Gurnov. Han taler flydende på to sprog: engelsk og tyrkisk.

På den erhvervsmæssige aktivitet

Fra 1980 til 1982. Alexander Leonidovich Manzhosin arbejdede i den sovjetiske handelsdelegation i Ankara (Tyrkiet) som oversætter. Fra 1982 til 1985. Han tjente som korrekturlæser, så overlæge ved Udenrigsministeriet. Fra 1985 til 1991. Alexander Leonidovich Manzhosin som Attaché og derefter tredje sekretær for den sovjetiske ambassade arbejdede i Cypern. I 1991 blev han udnævnt til anden sekretær i Udenrigsministeriet, hvor han arbejdede i et år. Fra 1992 til 1993. Det kører sekund, og derefter igen den første sekretær for det russiske udenrigsministerium.

Manzhosin Alexander Leonidovich: præsidentens administration

I 1993 blev han udnævnt til præsidentens administration. Fra 1993 til 1996. han arbejder i et team af hjælpere til præsidenten for Den Russiske Føderation som konsulent og eksperter. Fra 1996 til 1997. Alexander Leonidovich Manzhosin tjente D.Ryurikova hold (assistent til formanden) i stilling som assistent.

Formanden for Det Udenrigspolitiske Office

I dagens verden, mere og mere sløret grænserne mellem indre og ydre sikkerhed, og nationale interesser. Under disse betingelser er udenrigspolitik fået en særlig rolle som en af de vigtigste værktøjer til den gradvise udvikling af staten og dens konkurrenceevne i en globaliseret verden.

Denne kontrol er designet til at hjælpe præsidenten med at definere de vigtigste retninger af udenrigspolitik af landet. Afdelingen funktioner omfatter deltagelse i udviklingen af den udenrigspolitiske strategi af staten, for at sikre betingelser for gennemførelsen af formanden for sine beføjelser på dette område. Kontoret gennemført de oplysninger, analytisk og organisatorisk støtte betingelser for statsoverhoved og leder af administrationen om internationale spørgsmål. Kontorets forudsat væsentlig del af de udenrigspolitiske aktiviteter, som formanden, samspillet af lederen af regeringen og leder af sin administration med de statslige organer i fremmede stater, organisationer, embedsmænd, osv

Fra 1997 til 2004. Manzhosin fungerer første stedfortrædende leder af den russiske præsidentens administration udenrigspolitik. I 2004 ved dekret af Vladimir Putin, blev han udnævnt lederen af agenturet. I 2008 efter ændringen af præsidenten, og ankomsten af den høje indlæg D.I.Medvedeva, Manzhosin beholdt sin stilling, som tager op til nu.

Rækker og udmærkelser

For indiskutable tjenester til sit land Alexander Leonidovich Manzhosin (klasse rang af Etatsraad for Den Russiske Føderation 1 klasse modtog dem af 20.12.2004) udstedt mange statslige priser og gentagne gange takkede formanden bemærkede.

 • 1996/07/17 AL Manzhosina aktiv deltagelse forberedelse og afholdelse af mødet i Moskva om nuklear sikkerhed officer har modtaget præsidenten for Den Russiske Føderation af taknemmelighed.
 • 30. marts 1998 takket være formanden for den russiske diplomat modtaget for aktiv bistand ved udarbejdelsen af præsidentens adresse til Forbundsrepublikken Assembly Government.
 • 28 September, 1998 langsigtet frugtbart og flittige arbejde Manzhosina AL Han tjente den taknemmelighed af den russiske præsident.
 • 1999/12/08, formanden takkede Manzhosin AL Han blev tildelt for bidrag til forberedelsen af den årlige meddelelse af lederen af landets føderale forsamling.
 • 2001/04/02 af året var præget af officielle tak fra formanden for deres aktive bistand i forbindelse med udarbejdelsen af traktaten om Den Europæiske Union stat mellem Rusland og Hviderusland.
 • 30.09.2003 var for mange års flittige arbejde og resultater i at sikre gennemførelsen af den udenrigspolitik Rusland Manzhosinu blev tildelt Order of Friendship.

 • Den første i september 2008 af regeringen for Den Russiske Føderation har været et væsentligt bidrag til at sikre Manzhosina russiske præsidents aktivitet på området for udenrigspolitik. Diplomaten blev tildelt Order "For Merit" af fjerde grad.
 • 18.01.2010, aktiv deltagelse Manzhosina AL i udarbejdelsen af meddelelsen formanden til Den Føderale Forsamling, blev han tildelt formanden for taknemmelighed.
 • 02.01.2010 byen for dens væsentlige bidrag til udviklingen af forbindelserne mellem Rusland og Hviderusland, Manzhosin modtaget en æresformand for charteret

ROC Awards

Ifølge Vladimir Putin, den russiske ortodokse kirke og staten har et stort antal af samarbejdsområder. Den russiske præsident er overbevist om, at ROC ikke blot er bistår enhed det russiske folk og staten, men også er med til at styrke forbindelserne med andre folkeslag og lande. Kirken har en meget vigtig rolle for Den Russiske Føderation - at skabe betingelser for at opretholde harmoni og fred blandt sine mange nationer, etniske grupper og religioner.

Siden 1997 støtter fuldt tæt samarbejde mellem kirken og præsidentens administration i at styrke den internationale position Moskvas Patriarkat. Aktiviteter AL Manzhosina havde ydet et væsentligt bidrag til at løse spørgsmålet om den enhed af ROC, afsmeltet uvurderlig hjælp til den første i historien om den russiske præsidents besøg i Rusland på Athos.

Alexander Leonidovich giver betydelig støtte til landsmænd, der bor i udlandet.

Især, den 20. februar 2014 foretages der en høj embedsmand besøgte Arzamas. Formålet med besøget, som forklaret af AL Manzhosin var introduktion til de ortodokse åndelige værdier og helligdomme.

Den russisk-ortodokse kirke understøtter de officielle aktiviteter. Manzhosin Alexander Leonidovich priser fra kirken fortjente følgende:

 • 2007 - tildelt Order af den russiske ortodokse kirke St. Prins Daniel af Moskva anden grad -. For at skabe et harmonisk forhold mellem kirken og gosudarstvomm.
 • 2008 - for det frugtbare aktivitet til gavn for fædrelandet, og i anledning af 50-året, blev han tildelt ordenen af den russiske ortodokse kirke St. Sergius af anden grad.
 • 2013 - for hans betydelige bidrag til samarbejdet mellem staten og kirken Mazhosin AL Han tildelt Order af Ærværdige. Serafima Sarovskogo anden grad.

Personlige liv, familie

Alex Manzhosin gift. Information om sin familie i det offentlige rum ikke.

begivenhed

Oplysninger dukkede op i medierne, at bilen leder af Department of Foreign Policy af præsidentens administration blev ramt af en cyklist. Som medier rapporterede, at hændelsen fandt sted i aften i centrum af Moskva under cykelløb dedikeret til 70-året for Victory. Ifølge LifeNEWS, blevet chauffør repræsentant "BMW", når de forlader huset på den gamle rådhusplads i retning Maroseyka overtrådt politiets påstand. Ifølge oplysningerne på tidspunktet for kollisionen A. Manzhosin han var i en kabine på bilen. Under den lægeundersøgelse viste, at der ikke var nogen alvorlige skader har ikke modtaget cyklisten. Offerets krav ikke erklære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.