Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter zucchini i ovnen

Hvis du satte sig for at gøre sig selv en - en skål af zucchini, men ved ikke, hvad det er, så er du kommet til det rette sted. Her finder du opskrifter på zucchini i ovnen, opskrifter, madlavning oladushek zucchini og mange andre opskrifter zucchini.

Opskrifter zucchini i ovnen varieres. For at have et valg i artiklen 4 af opskriften foreslog. Der er også en 2-counter præparater oladushek.

Så hvad er de opskrifter af zucchini i ovnen der?

Opskrifter Zucchini i ovnen.

Zucchini med ost.

Du skal bruge:

2 squash, løg, 200 c. ost, mayonnaise, vegetabilsk olie, salt.

fremstilling:

Zucchini vaskes under rindende koldt vand og skræl. Skær dem i ringe, sat på en bageplade og krydr med salt. Løg renses, skæres i halve ringe og sat på squash. Ost rist og jævnt drys zucchini. Så gælder mayonnaise på osten. Det er således bedre, når mayonnaisen er ikke meget tyk, så det er bedre udtværet. Placer zucchini i ovnen og bages indtil gjort.

Zucchini med paprika og ost.

Du skal bruge:

2 zucchini, peberfrugter, revet ost, 2 æg, frisk dild, ½ kop mineralvand, 3 spsk. l. solsikkeolie, peber, salt.

fremstilling:

Vask squash, skræl, skåret i skiver og tilsæt salt.

Pisk æg med en knivspids salt, tilsæt mineralvand, solsikkeolie, paprika og peber. Zucchini rulle i denne sauce og drys med hakket dild. Læg dem på en bageplade og læg i ovnen. For 5 minutter, indtil kogt drys med revet ost zucchini.

Zucchini med dild og creme fraiche.

Du skal bruge:

3 zucchini, 2 hvidløgsfed, olivenolie, fløde, balsamic eddike, peber, salt, timian.

fremstilling:

Vask squash og skæres i stykker. Rul dem i mel, salt og peber. Tilføj timian og en skefuld balsamico. Efter at smøre panden med olivenolie, sætte alt på en bageplade og bages i ovnen. Mens bagt squash, knuse hvidløg frøen og bland det med hakket dild og creme fraiche. Den resulterende sauce at blande sig med de færdige stykker af zucchini.

Zucchini med hakket kød.

Behov: 3 squash, ½ kg. oksekød, ½ kg. svinekød, æg, 2 gulerødder, løg 2, 2 stykker af stokken, halvt glas mælk, 2 kartofler, tomater, et fed hvidløg, 150 g. ost

persille, dild, vegetabilsk olie, salt, peber.

fremstilling:

Først forberede fyldet. For at gøre dette i en kødhakkemaskine twist kød, kartofler, løg hoved, gulerod. I et glas mælk, sætte stykker af stokken og give dem våd. Efter dette, tilsæt hakkekød, salt, peber. Hak løg og gulerod. Steges i en pande i solsikkeolie. Vi gnide revet tomat, også sat på en pande og steg, indtil saften er fordampet. Makulere dild og persille. Bland alt sammen med kødet, tilsæt et fed hvidløg og en deprimeret æg.

Næste gå videre til udarbejdelsen af courgetter selv. Vi vasker dem og rense fra dækning. Skær hver i halve, og vi rense frøene.

Bagning smøreolien og lægge zucchini. Læg dem i fyldet og drys med revet ost. Sæt i ovnen indtil kogt.

Æbleskiver af zucchini opskrift.

1 Til fremstilling opskriften skal bruge: zucchini, 2 æg, 1,5 kopper mel, ½ kop creme fraiche, 1,5 st. spiseskefulde smeltet smør, 1 spsk solsikkeolie, 2 spiseskefulde sukker og salt.

fremstilling:

Vask squash, skræl og rist.

Drys med sukker og salt, til at drive æg og hæld solsikkeolie. Alle bland godt. Sigt mel og tilføje det i den resulterende masse. Bland igen. Smelt smørret i en gryde og bages med en ske læg den resulterende dej til scorodite. Steg på begge sider og tjene med creme fraiche.

2 Til fremstilling opskriften skal bruge: zucchini, 2 løg, 3 tomater, 4 æg, en kop mel, 200 gr. creme fraiche, persille, salt og peber.

fremstilling:

Zucchini skræl og rist. Hak løg, tomat og persille. Tilføj zucchini. Der også sætte æggeblommer og fløde. Bland grundigt. Pisk de hvide med en mixer, og også tilføje til squash. Tilsæt mel og rør. Salt og peber og steges på en pande.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.