Mad og drikkevarerOpskrifter

USA chokolade brownie: opskrift

Amerikansk brownie - ligesom er chokoladekage. Jeg kom op med denne vidunderlige opskrift Chef House Hilton i det 19. århundrede. I første omgang dessert beregnet til VIP'er. Canape kogt lille størrelse, er det praktisk at spise var en aristokratisk dame. Bindende ingredienser brownies var valnødder og abrikos glasur.

I dag, den berømte chokoladekage bagt med tilføjelse af en række forskellige produkter. Prøv at lave en usædvanlig bud og smelter i munden chokolade brownie. Opskriften er meget simpel, tager ikke meget tid.

Ingredienser: 1/2 kop mel, smør emballage, mørk chokolade (to søjler), sukker (1/2 kop), bagepulver, 3 æg, lidt cognac eller rom (5 c.). Følg vejledningen og du sikkert få en lækker chokolade brownie. Opskriften på præparat er som følger. Smør med chokolade smelte fliserne i et vandbad for at afkøle let og giver pour brandy (rom). I en separat beholder indtil hvid, slå æg med sukker og bland med en masse chokolade smør fløde. Kombiner sigtet mel med bagepulver og derefter blandes med en chokolade-æg blandingen, indtil en ensartet konsistens. Dejen skal være en thickish, ligesom pandekager. Form til bagning fedt et stykke smør, drys let med mel og hæld dejen. Sæt i forvarmet ovn i 20 minutter chokolade brownie.

Opskriften, som du kan se, ganske enkel. Bagt og afkølet kage omhyggeligt skåret i små firkanter for at få en mini-kager. Top dekorere dem nogen bær, flødeskum, pulveriseret sukker eller karamel glasur - det hele afhænger af din fantasi.

Lad os prøve at lave mad anderledes chokolade brownie opskrift med foto præsenteret nedenfor. Produkter: to æg, smør (200 g.), Sukker (cup), vanillin, mel (100 gr.), A bar af chokolade, nødder (1,5 skål), bagepulver og salt. For glasurer brug fed creme (100 ml.), Smør (50 g.), Chokolade (50 g.). Trinvis tilberedning:

  • Pisk æg med sukker og smør for at opnå volumetrisk og elastisk masse.
  • I mikrobølgeovn eller i et vandbad smelte chokolade bar.
  • Flydende chokolade mix med ægget blandingen og vanille, piskeris mixer.
  • Mel sigtes at sætte bagepulver, salt og nødder. Hvis du ikke fandt valnødder, cashewnødder, eller du kan bruge knuste mandler.
  • Melblandingen forbinde med olien masse og forskyde godt ælte dejen i en smurt klar formular. Det er ønskeligt, at det være firkantet.
  • Bages ved 180 grader 40 minutter. Villighed til at kontrollere kagen med en tændstik. Vigtigst er det, til bunden af kagen ikke brændt.

Mens vores kage er bagt, forberede glasur. Vi får brug for 33% creme, de har brug for at bring i kog, og så snart bobler, straks fjernes fra varmen. Dernæst tilsættes den smeltede chokolade og smør, alle slag med en mixer og placere kortvarigt i køleskabet.

Klar kage er helt dækket med glasur og skæres i firkanter. Serveres med vanille is behandle eller en stærk kop kaffe. Det er så duftende, delikat og utroligt lækre chokolade brownie opnået. Opskriften kan ændres til din smag.

Teksturen af disse kager svarer til sandkage. Ofte tilføjer kokos og marcipan masse. I enhver variation viser sig en fantastisk oplevelse. Nu ved du, hvordan man laver en chokolade brownie til den festlige bordet. Usædvanlige amerikanske tærter blevet en livret af husstanden!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.