BilerBiler

Hvordan at vælge en god bil?

Fordeling på vejen, så prøv ikke at bede om hjælp fra tilfældige mennesker. Måske et nyt bekendtskab Træk din maskine til en lille nedslidte tjeneste, hvor hans ven. I øvrigt disse ordninger er ret almindelige på de store baner. Derfor er det bedre at tage sig af at vælge værkstedet på forhånd. Optag numre i den bærbare mekanik telefoner, eller ejeren af en god bil tjeneste, det sikrer tryghed i tilfælde af brud på maskinen. Til reparation fælles mærke bil, søge råd hos venner, sikkert de nødt til at tage en god service. Hvis du - ejeren af de unikke biler, ikke har tillid til vedligeholdelse af almindelige håndværkere, og søge efter oplysninger om de relevante tjenester på diskussionsfora på internettet. Selvfølgelig vil behovet for dyre reparationer kræver en lang søgning.
Hvad man skal kigge efter, når de vælger auto reparation?

Leveringstider. Godt selskab og kunde ikke opfylder frister. Desværre er sådanne »punktlige ydelser bliver mindre.
Udseende værksted. I de garager, hvor de overvåger rene og nydelige værelse, meget pænere at håndtere. Efter bilen under reparationen vil blive holdt i samme stand.
Firmaets historie. Må ikke ignorere tilstedeværelsen af en "plet" på omdømmet af servicecentre. Måske din bil sker som en gene i serviceprocessen.
Så hvad er den bedste auto reparation?

Det vil være nyttigt at kontrollere virksomhedens omdømme i branchen. Da Rusland er dårligt udviklet kvalitet certificeringssystem drift af sådanne virksomheder er ikke altid dette dokument er tilgængelig. Ikke desto mindre er en god bil tjeneste kan prale med en officiel samarbejde med berømte selskab, eksistensen af filialnettet, deltagelse i faglige konkurrencer. I workshops udført på højt niveau genoprette vintage biler, tuning og opgraderinger.
Du kan læse kundeanmeldelser om værkstedet. Naturligvis tilstedeværelsen af negative toner præger firma på sit bedste. Det er nyttigt at se tidsplanen for tjenesten, dens satser, hensyn til service og begrænsninger. Alle disse oplysninger kan findes på selskabets hjemmeside. Hvis webstedet ikke gør det, kan du bede manager. Vær opmærksom på personaleledelse af kunder, tilgængelighed af siddepladser.
Bed om at se de rum, hvor mekanikken virker. Det lyder måske mærkeligt, men du har ret til at se, hvem og hvordan man kan reparere din bil. Men den stemme det vigtigste - redskab. Udstyret skal være moderne og af høj kvalitet, godt, hvis der er en ny diagnostisk værktøjskasse.
Bestemme niveauet af servicecentre kan bruge følgende tips.

Officielle leverandører etablerer de højest mulige priser for service og reservedele.

Store garager tilhører virksomheden. Priser og serviceniveauet er også høj. Men disse selskaber ikke betjene alle slags biler og ofte specialiserer sig i en særlig form for reparation. Før starten af tjenesten vil du være forpligtet til at vaske bilen.
Private workshops, som er ejet af ejeren eller en lille virksomhed. serviceniveau er lavere, men prisen mere overkommelig. I disse bil tjenester kan være frit til stede under reparation. Dette er især nyttigt, når du vil købe reservedele.
Garage garager. Disse omfatter workshops om typen "Kulibins", hvor reparationer gjort "på knæet". Oftere end ikke beskæftiger sig med kroppen reparation, dækservice, olieskift. den lavestbydende.
Copyright 2005-2013. Kilde: http://www.sl33.ru/

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.